Kiihdytysurheilun päätösgaalassa huippuesiintyjä – lippuja myynnissä rajoitetusti

Kuva: Ville Juurikkala

Finnish Hot Rod Association FHRA ry järjestää kiihdytysurheilun päätösgaalan 21. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumaan on saatavilla rajoitettu määrä lippuja, vain 100 kappaletta, ja niitä on saatavilla ainoastaan etukäteen. 


 

FHRA Kiihdytysajon kauden päätösgaalassa juhlistetaan SM- ja Suomen Cup –sarjojen parhaita kuljettajia ja tiimejä. Illan aikana gaalaan osallistujat pääsevät nauttimaan myös huippumusiikista, sillä lavalle nousee Atomirotta, jonka keikan on tehnyt mahdolliseksi FHRA Race Radion ahkera varainkeruu.

Atomirotta on ainutlaatuinen yhdistelmä eri musiikkityylejä, kuten rappiä, bluesia, funkia, jazzia ja punkkia. Yhtyeen jäsenet Mikko Sarjanen, Rane Raitsikka ja J. Pajulaakso ovat kaikki kokeneita ja lahjakkaita muusikoita, jotka ovat tehneet pitkän uran eri bändeissä. Atomirotta on hurmannut yleisönsä energisillä ja monipuolisilla keikoillaan, joista monet ovat olleet loppuunmyytyjä.

 

Päätösgaalan aikataulu, la 21.10.2023

18.00 Sisäänpääsy ja ovet juhlatilaan aukeaa
20.00 Palkintojenjako
22.00 Atomirotta
01.00 Tapahtuma päättyy

 

Rajoitetun lippumäärän vuoksi suosittelemme, että hankit lippusi mahdollisimman pian, jotta voit varmistaa pääsysi gaalaan. Päätösgaalan lippuja voi ostaa FHRA:n verkkokaupasta, josta löytyvät lippujen hinnat sekä muut tarvittavat tiedot.

Tervetuloa kauden päätösjuhlaan, jossa nautitaan maukkaasta illallismenusta ja hyvästä seurasta. Tämä on tilaisuus muistella yhdessä kauden kohokohtia ja pitää hauskaa. Toimi nopeasti ja hanki lippusi heti!

 

>>> Klikkaa itsesi verkkokauppaan tästä!