Kuva: Jussi Pietarinen

 

Aktiivinen rooli yhdistyksen toiminnassa ovat keskeisiä keinoja vaikuttaa ja tuoda oma panoksensa yhteisön hyväksi. Finnish Hot Rod Association FHRA ry rohkaisee jäseniään aktiiviseen osallistumiseen ja vaikuttamiseen yhdistyksen päätöksenteossa.  


 

Mikäli et ole vielä lunastanut yhdistyksen jäsenyyttä, voit tehdä sen mutkattomasti FHRA:n jäsensivuilta. Jäseneksi liittyminen tapahtuu lomakkeen kautta. Täytä lomake ja lunastat jäsenyytesi välittömästi, maksettuasi jäsenlaskun!

>>> Täytä FHRA jäsenhakemus – klikkaa tästä! 

 

Hinnat vuodelle 2024

Henkilöjäsen 30 €: Kun jäsen ei kuulu mihinkään FHRA:n jäsenyhdistykseen, on hän henkilöjäsen.

Nuorisojäsen 15 €: Kun jäsen on alle viisitoistavuotias, on hän nuorisojäsen.

Yhdistysjäsenen henkilöjäsen 15 €: Kun henkilö kuuluu jäsenyhdistykseen, on hän jäsenyhdistyksen kautta henkilöjäsen. Yhdistyskokous päätti, ettei kilpailevat jäsenet voi olla yhdistysjäsenen henkilöjäseniä.

Yhdistysjäsen 100 €: On rekisteröitynyt yhdistys tai kerho, maksaa yhdistys tai kerho 100 €

Kannatusjäsen 300 €: Yritys- tai muu yhteisö, joka haluaa olla mukana toiminnassa ja saada ja tarjota etuja FHRA:n jäsenistölle on kannatusjäsen.

 

Jokaisella jäsenellä tulee olla oma toimiva sähköposti uudessa rekisterissämme, sillä se toimii laskuntoimitusosoitteena sekä jokaisen jäsenen kohdentavana käyttäjätunnuksena. Jokainen jäsen voi tarkistaa ja päivittää omia tietojaan ”Omat jäsentiedot” -kohdasta.

Epäselvissä tilanteissa ottakaa yhteyttä FHRA:n toimistoon info@fhra.fi tai +35840 163 6177