Uusimmat uutiset

FHRA REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

1       Rekisterin nimi

Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n jäsenrekisteri ja fhra.fi

2       Rekisterinpitäjä

Nimi:                                          FHRA Marketing Oy/Finnish Hot Rod Association FHRA ry
Verkkosivut:                              fhra.fi
Osoite:                                       Helsinki – Malmin Lentoasema, 00700 Helsinki, Finland
Puh.                                            +358 207 430 750
Sähköposti:                               info@fhra.fi

2.1            Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi:                                          Ina Baker
Osoite:                                       Helsinki – Malmin Lentoasema, 00700 Helsinki, Finland
Puh.                                            +358 207 430 750
Sähköposti:                               info@fhra.fi

3       Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on kerätä yhdistyksen jäsenistä yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot ja muut yhdistyksen ja yrityksen toimintaa varten tarpeelliset tiedot. Yhteys- ja jäsenyystietoja kerätään jäsenasioiden hoitamista, tiedotusta ja laskutusta varten. Tiedoista voidaan koota tilastoja, joista yksittäistä jäsentä ei ole mahdollista tunnistaa.

Tietoja käsitellään sähköisellä rekisteripalvelulla (Yhdistysavain Rekisteri) ja tätä varten tietoja tallennetaan palveluntarjoajan (Avoine Oy) palvelimille.

Sivustoltamme löytyvien lomakkeiden tiedot tallennetaan vain laskutusta varten kirjanpito-ohjelmistoomme. Nämä tiedot tallennetaan palveluntarjoajan (NevNull Oy) palvelimille.

American Car Show ilmoittautumisjärjestelmään ilmoittamiasi tietoja käytetään vain näyttelyyn liittyvien hallinnollisten sekä laskutukseen liittyvien asioiden hoitamiseen Nämä tiedot tallennetaan palveluntarjoajan (NevNull Oy) palvelimille.

Museorekisteriin ilmoittamasi tiedot ovat viranomaisen vaatimat vähimmäistiedot, joilla ajoneuvo voidaan museorekisteröidä. Nämä tiedot tallennetaan palveluntarjoajan (NevNull Oy) palvelimille.

Liittyessäsi FHRA:n jäseneksi, teille lisätään oikeus päästä FHRA:n keskustelupalstalle. Nämä tiedot tallennetaan palveluntarjoajan (NevNull Oy) palvelimille.

FHRA:n kilpailevien jäsenten tiedot lisätään AKK:n KITI-palveluun, jotta kilpailija voi hankkia tarvittavat lisenssit.

FHRA:n jäsenkirjeet toimitetaan MailChimp-sähkopostisovelluksella. Jäsenten nimet ja sähköpostiosoitteet on tallennettu sovellukseen ja tallennettu palveluntarjoajan palvelimelle.

The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp
Attn. Privacy Officer
privacy@mailchimp.com
675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

4       Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään pakollisina tietoina yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot, eli jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka.  Lisäksi voidaan kerätä esimerkiksi seuraavat tiedot:

  • Jäsenten yhteystiedot (postiosoite, puhelin ja sähköposti)
  • Jäsenyystiedot (jäsentyyppi, toimenkuva, jäsennumero, jäsenyyden alkamisajankohta)
  • Jäsenmaksutiedot (laskutukset ja maksusuoritukset)
  • Lisätiedot (maksutiedot yms.)

5       Rekisterin tietolähteet

Jäsenrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan jäsenen omalla ilmoituksella tai jäsenyyttä hakevan henkilön ilmoituksella jäsenhakemuslomakkeen kautta.

Muihin lomakkeisiin ja ilmoittautumisjärjestelmiin tiedot saadaan henkilön omalla ilmoituksella.

6       Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle.

7       Rekisterin suojauksen periaatteet

1) Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Paperilla olevat tiedot säilytetään lukkojen takana, jonne on pääsy vain asianmukaisilla henkilöillä.

2) Sähköinen jäsenrekisteri sijaitsee valvotussa palvelinkeskuksessa käyttäjätunnuksin suojatulla palvelimella. FHRA Marketing Oy/Finnish Hot Rod Association ry ja rekisteripalvelun tarjoajat huolehtivat tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.

8       Tarkastusoikeus

Rekisteriin merkityllä jäsenellä on pääsääntöisesti oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut tietonsa sekä pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan virheelliset tietonsa. Tarkastuspyyntö on pyydettävä kirjallisesti asianomaiselta rekisterinpitäjältä.

Tilauslomakkeella ja/tai ilmoittautumisjärjestelmiin kerätyt tiedot poistetaan pyydettäessä.

9       Rekisteritietojen korjaaminen

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn henkilön vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.

Google+