Kuva: Johannes Erkkila

 

American Car Show ei jätä ketään kylmäksi, joka pitää harrasteajoneuvoista tai kilpa-autoista. Tämä on Pohjoismaiden johtava näyttely, jossa esitellään monenlaisia harrasteajoneuvoja ja kilpa-autoja sekä niiden rakentajia ja omistajia.


 

Tapahtumassa voit ihailla upeita autoja, saada hyödyllisiä neuvoja asiantuntijoilta ja tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin. American Car Show’ssa on myös paljon mielenkiintoista ohjelmaa, jossa tapahtuman yhteistyökumppanit ja näytteilleasettajat kertovat, mitä uutta ja innostavaa alalla on meneillään.

American Car Show pidetään joka vuosi pääsiäisenä, ja tapahtuman näyttämö on ollut viime vuosina Helsingin Messukeskus.

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. Ensimmäinen American Car Show autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa jo vuonna 1978.

American Car Show’n yhteydessä on vuosien saatossa järjestetty monia eri näyttelyosastoja:

  • MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.
  • Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.
  • Motorsport on aidosti koko suomalaisen moottoriurheilun kokoava näyttelyosio.
  • Classic Car Show’ssa on esillä hienoimmat klassikko-autot, moninaiset mobilisti-kerhot ja alan edustajat!
  • Custom Truck Show’ssa nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.
  • Mopotuning kokoaa komeimmat mopot ja krossit samaan näyttelyosioon. Kokonaisuus on todella suosittu nuorison parissa.

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta.

 

>>> ILMOITTAUDU NÄYTTEILLEASETTAJAKSI – KLIKKAA TÄSTÄ!