Finnish Hot Rod Associationin YouTube-kanavalla on paljon erikoismateriaalia näyttelystä. Laita kanava tilaukseen!

 

American Car Show ei jätä ketään kylmäksi, joka pitää harrasteajoneuvoista tai kilpa-autoista. Tämä on Pohjoismaiden johtava näyttely, jossa esitellään monenlaisia harrasteajoneuvoja ja kilpa-autoja sekä niiden rakentajia ja omistajia.


 

Tapahtumassa voit ihailla upeita autoja, saada hyödyllisiä neuvoja asiantuntijoilta ja tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin. American Car Show’ssa on myös paljon mielenkiintoista ohjelmaa, jossa tapahtuman yhteistyökumppanit ja näytteilleasettajat kertovat, mitä uutta ja innostavaa alalla on meneillään.

American Car Show pidetään joka vuosi pääsiäisenä, ja tapahtuman näyttämö on ollut viime vuosina Helsingin Messukeskus.

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. Ensimmäinen American Car Show autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa jo vuonna 1978.

American Car Show’n yhteydessä on vuosien saatossa järjestetty monia eri näyttelyosastoja. Tänä päivänä päänäyttelyn, joka tarjoaa kattavan katsauksen amerikkalaisten autojen monipuolisuuteen, rinnalla on seuraavat näyttelyosiot:

 

  • CLASSIC CAR SHOW‘ssa on esillä hienoimmat klassikko-autot, moninaiset mobilisti-kerhot ja alan edustajat!
  • CUSTOM TRUCK SHOW‘ssa nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.
  • MC HEAVEN on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.
  • MOPO TUNING kokoaa komeimmat mopot ja krossit samaan näyttelyosioon. Kokonaisuus on todella suosittu nuorison parissa.
  • MOTORSPORT on aidosti koko suomalaisen moottoriurheilun kokoava näyttelyosio.
  • TUNING CAR SHOW‘ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.
  • DRIFT WORLD: Drifting esittäytyy ACS’ssa 2024 ennennäkemättömän voimallisesti, sillä drifting-autoja ja -kalustoa sekä menestyneimpiä drifting-kuskeja nähdään täysin uudella Drift World -näyttelyalueella.
  • CAR AUDIO WORLD: Vuoden suurin kattaus autohifiä! American Car Show:n vuoden 2024 uutuus, Car Audio World, kokoaa alan toimijat ja brändit yhteen paikkaan.

 

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset amerikkalaiset autot niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta. Tämä näyttely valottaa harrasteajoneuvokulttuurin kehitystä ja sen syvimpiä juuria, esitellen eri aikakausien kehitysaskeleita ja tyylisuuntia.

 

>>> AMERICANCARSHOW.FI – KLIKKAA TÄSTÄ!