Uusimmat uutiset

Yrityksille

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018

30.3.-1.4.2018 Helsingin Messukeskuksessa

FHRA ja American Car Show 2018 kiittää.
 
Näin tehtiin American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018!
 
Kiitos kaikki näytteilleasettajat, yhteistyökumppanit, vapaaehtoiset toimitsijat ja kaikki kävijät! Näyttely onnistui hienosti teidän ansiosta!
 
Ensi pääsiäisenä uudestaan!
 
Videon tuotti meille Beyond The Box Tuotannot
#americancarshow #tuningcarshow #mcheaven #motorsport2018

Pohjoismaiden suurin harrasteajoneuvot ja myös moottoriurheilun kokoava tapahtumakokonaisuus Helsingin Messukeskuksessa 30.3.-1.4.2018, jonka järjestää Finnish Hot Rod Association FHRA yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Haluatko näytteilleasettajaksi? American Car Show – Tuning Car Show – MC Heaven – Motorsport 2018 tarjoaa harrasteajoneuvoista ja moottoriurheilusta kiinnostuneen kohderyhmän.

Pohjoismaiden suurin harrasteajoneuvot ja moottoriurheilun kokoava AMERICAN CAR SHOW – TUNING CAR SHOW – MC HEAVEN – MOTORSPORT 2018 tapahtumakokonaisuus on paras kohtaamispaikka harrasteajoneuvojen ja moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, tiimeille, kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä harrasteajoneuvoista ja moottoriurheilusta kiinnostuneelle yleisölle. Tapahtumakokonaisuus järjestetään yhtenäisellä näyttelyalueella ja kolmipäiväisenä Messukeskuksen halleissa 6 ja 7. Näytteilleasettajat kuin järjestäjätkin voivat panostaa täysillä pääsiäisviikonlopun kolmeen tehokkaaseen ja vilkkaiseen näyttelypäivään.

Lisätietoja ja näyttelytilamyynti

FHRA myynti, Kari Turunen – myynti(@)fhra.fi/ + 358 40 706 5007

Finnish Hot Rod Association FHRA ry/FHRA Marketing Oy

Leo Laurell, toimitusjohtaja – leo.laurell (@) fhra.fi/ 0207 430 751

Martti Luoso, näyttelypäällikkö – martti.luoso (@)fhra.fi/ 0207 430 753

Poistathan sulkeet sähköpostista, kiitos!

Lataa mediakortti alta löytyvästä linkistä.

American Car Show MEDIAKORTTI 2018

Monipuolista näkyvyyttä näyttelyssä?

American Car Show -näyttelykokonaisuus haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman kattavan monimedianäkyvyyden tapahtumassamme. Viime vuoden näyttelyssä tuotimme Mobile-Tv:n, Jent Oy:n ja FHRA Race Radion kanssa suoraa lähetystä, joka lähetettiin suorana verkkoon ISTV:n ja FHRA livestream-palvelun kautta jokaisena näyttelypäivänä. Liikkuva kamera ja ammattimainen haastattelija kiersivät näyttelyä haastatellen näytteilleasettajia, esiintyjiä sekä näyttelyvieraita. Yöllä pyöritimme uusintoja mielenkiintoisimmista haastatteluista näyttelypäivältä. Livelähetystämme seurasi monia kymmeniä tuhansia eri ip-osoitteita koko näyttelyn ajan.

 

Tuomme näyttelyhalliin kaksi ennennäkemättömän suurta jättinäyttöä, joilla pyöritämme livekuvaa ja mainoksia. Lisäksi Messukeskuksen omat jättinäytöt pääsisäänkäynneillä, sekä pääkäytävän varrella kuuluvat mukaan medianäkyvyyspakettiin.

Some-tiimimme jakaa aktiivisesti näyttelyn aikaista sisältöä kaikissa sosiaalisen median kanavissamme.

@fhrary ja @americancarshow Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja Livestream-palvelussa.

Tarjoamme mediapaketissa näkyvyyttä:

  • Jättinäytöillä
  • Messukeskuksen sisäisillä näytöillä
  • Näkyvyyttä suorassa livelähetyksessä

Mainosnäyttökertoja tulee yhden näyttelypäivän aikana yli 400. Jättinäytöt tavoittaa monikymmentuhat päisen kävijämäärämme useita kertoja päivässä näyttelytilojen useilla näytöillä. Voit markkinoida tuotettasi tehokkaasti, opastaa asiakkaat osastollesi näyttelyhallissa ja ottaa tilan haltuun modernilla ja digitaalisella tavalla.

Voimme räätälöidä näkyvyyspaketin toiveittesi mukaiseksi, jos koet ettei tarjoamme paketti riitä. Ota yhteyttä myyntiimme, niin suunnitellaan yhdessä kattavampi paketti. Yhteystiedot löytyvät esitteen viimeiseltä sivulta.

Aineistomuodot

  • Kuvatiedostot .jpg tai .png
  • Videotiedostot .mpg, .mp4 tai .mov
  • flash-animaatio .swf
  • tiedoston maksimikoko 200Mb ja maksimi kesto 7 sekuntia
  • Videotiedostojen maksimi kuvataajuus 24 fps

Aineistokoot

  • vaaka 1920 x 1080 pikseliä
  • pysty 1080 x 1920 pikseliä

Aineiston toimitus

Aineiston toimituksen yhteydessä tulee ilmetä mainostajan nimi. Pyydämme toimittamaan julkaisuvalmiin aineiston 2 viikkoa ennen tapahtumaan s-postilla kaisa.lokfors (@)fhra.fi tai jollain monista pilvipalveluista.

Yhteistyökumppanuus

FHRA järjestää vuoden aikana American Car Show-tapahtuman lisäksi kiihdytysajon SM-sarjaa, EM-sarjan osakilpailun Alastarolla, useita cruising- ja katukiihdytystapahtumia lentokentillä ja moottoriradoilla. Drag Racing- ja Hod Rod -tapahtumat ovat hyviä markkinapaikkoja ja näkyvyyttä yrityksellesi.

Tapahtumakalenterimme kattaa yhteensä n. 20 eri tapahtumaa, jossa voitte näkyä.

Aktiivinen Livestream-tilimme on myös oiva paikka yrityksellenne näkyä.

Jos olet kiinnostunut laajemmasta yhteistyökumppanuudesta koko vuodelle, ole rohkeasti yhteydessä myyntiimme. Katsotaan yhdessä paras tapa toimia ja näkyä tapahtumissamme.

Google+