Uusimmat uutiset

Yrityksille

40th Anniversary American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2017

14.-16.4.2017 Helsingin messukeskuksessa

Pohjoismaiden suurin harrasteajoneuvot ja myös moottoriurheilun kokoava tapahtumakokonaisuus Helsingin Messukeskuksessa 14.-16.4.2017, jonka järjestää Finnish Hot Rod Association FHRA yhteistyökumppaneidensa kanssa.

AMERICAN CAR SHOW – TUNING CAR SHOW – MC HEAVEN –  MOTORSPORT 2017 tapahtumakokonaisuus on paras kohtaamispaikka harrasteajoneuvojen ja moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, tiimeille, kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä harrasteajoneuvoista ja moottoriurheilusta kiinnostuneelle yleisölle.

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.

Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista à la Fast and Furious.

Motorsport -tapahtumassa on esillä moottoriurheilun koko kirjo järjestöistä ja -seuroista kerhoihin ja tiimeihin, kilpailijoista kilpa- ja harrastuskalustoon, varusteista varaosiin ja tarvikkeisiin, viritys- ja huoltopajoista välinekauppiaisiin, tapahtumat ja niiden järjestäjät sekä muut alan tuotteet ja palvelut.

Haluatko näytteilleasettajaksi? American Car Show – Tuning Car Show – MC Heaven – Motorsport 2017 tarjoaa harrasteajoneuvoista ja moottoriurheilusta kiinnostuneen kohderyhmän.

Lataa mediakortti 2017 tästä!

Lisätietoja ja näyttelytilamyynti

Suomen AMT Oy

Jarmo Myllysilta, puh 040 5516584, email: jarmo.myllysilta@amt.fi

Tiina Kekkonen, puh 045 1145546, email: tiina.kekkonen@amt.fi

Timo Savolainen, puh 0400 599 039, email: timo@mctimppa.com

rjestäjä:

Finnish Hot Rod Association FHRA ry/FHRA Marketing Oy, www.fhra.fi

Leo Laurell, toimitusjohtaja – leo.laurell (@) fhra.fi/ 0400-414098

Martti Luoso – martti.luoso (@ )fhra.fi/ 040-1632054

 

Google+