Kuva: Juho Pietarinen

 

Original American Car Show on Suomen monimuotoisin harrasteajoneuvot  ja kilpa-autot kokoava tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ja vuonna 2024 siellä oli noin 44 000 kävijää.


 

ACS’n päänäyttely ja erilaiset näyttelyosiot (Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopo Tuning, Motorsport, Tuning Car Show, Drift World ja Car Audio World) kokoavat paikalle erityisesti harrasteajoneuvoista ja moottoriurheilusta kiinnostuneen kohderyhmän. Tapahtuman tavoite on kuitenkin olla olla koko perheen inspiroiva ja osallistava pääsiäistapahtuma.

Tapahtuma herättää näyttelyvieraissa innostusta ja kunnioitusta. Näyttelynäkyvyyden, eli oman osaston, tavoitteena on välittää erityislaatuista tunnelmaa, ja houkutella yleisöä osallistumaan. Hyvä osasto on luova, selkeä ja vaikuttava. Se ei kerro kaikkea, vaan antaa tilaa messuvieraan omalle mielikuvitukselle ja elämykselle.

Näyttelykokonaisuus tarjoaa myös joustavaa ja kattavaa mainosnäkyvyyttä, eli mainoksia erilaisissa yhteyksissä. Yhden näyttelypäivän aikana jättikokoiset LED-näytöt, audiosisällöt tai sosiaalisen median kampanjat tavoittavat monikymmentuhatpäisen kävijämäärän. Voit markkinoida tuotettasi tehokkaasti ja tulla esiin kevään tähtihetkessä näyttävällä tavalla.

 

Lisätietoja, myynti ja yhteistyökumppanuudet

Esko Raisvuo, toimitusjohtaja – esko.raisvuo(@)fhra.fi / +358 400 414 098

Martti Luoso, näyttelypäällikkö – martti.luoso (@)fhra.fi/ +358 40 163 2054

Timo Nousiainen, myynti – timo.nousiainen(@)fhra.fi / +358 400 621 219

Jukka Salminen, luova tuottaja – jukka.salminen@fhra.fi / +358 40 641 8029

 

>>> AMERICAN CAR SHOW YRITYKSILLE – KLIKKAA TÄSTÄ!