Uusimmat uutiset

Yrityksille

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020

10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa

Videon tuotti meille Beyond The Box Tuotannot

Pohjoismaiden suurin harrasteajoneuvot ja myös moottoriurheilun kokoava tapahtumakokonaisuus Helsingin Messukeskuksessa 10.-12.4.2020, jonka järjestää Finnish Hot Rod Association FHRA yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Haluatko näytteilleasettajaksi? American Car Show – Tuning Car Show – Classic Car Show – Custom Truck Show – MC Heaven – Motorsport 2020 tarjoaa harrasteajoneuvoista ja moottoriurheilusta kiinnostuneen kohderyhmän.

Uusi kävijäystävällinen hallisijoittelu

 • Halleissa 6 ja 7 voi fiilistellä Amerikan autoja ja rakennettuja moottoripyöriä. Näihin halleihin sijoittuvat myös näyttelyosastot sekä autokerhot.
 • Hallissa 3 paatuneinkin epäshoppailija vetää ostohousut jalkaan markkinahumun hipoessa kattopalkkeja. Myyntiosastot sijoittuvat tähän halliin.

Lisätietoja ja näyttelytilamyynti

FHRA myynti, Jori Vainio – Jori.Vainio(@)fhra.fi/ + 358 50 362 5515

Finnish Hot Rod Association FHRA ry/FHRA Marketing Oy

Martti Luoso, näyttelypäällikkö – martti.luoso (@)fhra.fi/ 0207 430 753

Poistathan sulkeet sähköpostista, kiitos!

Alta löydät linkit mediakorttiimme.

MEDIAKORTTI 2020

Below you can find our mediacard.

MEDIACARD 2020

Monipuolista näkyvyyttä näyttelyssä?

American Car Show -näyttelykokonaisuus haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman kattavan monimedianäkyvyyden tapahtumassamme. Viime vuoden näyttelyssä tuotimme Mobile-Tv:n, Jent Oy:n ja FHRA Race Radion kanssa suoraa lähetystä, joka lähetettiin suorana verkkoon ISTV:n ja FHRA livestream-palvelun kautta jokaisena näyttelypäivänä. Liikkuva kamera ja ammattimainen haastattelija kiersivät näyttelyä haastatellen näytteilleasettajia, esiintyjiä sekä näyttelyvieraita. Yöllä pyöritämme uusintoja mielenkiintoisimmista haastatteluista näyttelypäivältä. Livelähetystämme seurasi monia kymmeniä tuhansia eri ip-osoitteita koko näyttelyn ajan.

 

Tuomme näyttelyhalliin esiintymislavan yhteyteen jättinäyttön, joilla pyöritämme livekuvaa ja mainoksia. Lisäksi Messukeskuksen omat jättinäytöt pääsisäänkäynneillä, sekä pääkäytävän varrella kuuluvat mukaan medianäkyvyyspakettiin.

Some-tiimimme jakaa aktiivisesti näyttelyn aikaista sisältöä kaikissa sosiaalisen median kanavissamme.

@fhrary ja @americancarshow Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja Livestream-palvelussa.

Tarjoamme mediapaketissa näkyvyyttä:

 • Jättinäytöillä
 • Messukeskuksen sisäisillä näytöillä
 • Näkyvyyttä suorassa livelähetyksessä

Mainosnäyttökertoja tulee yhden näyttelypäivän aikana yli 400. Jättinäytöt tavoittaa monikymmentuhat päisen kävijämäärämme useita kertoja päivässä näyttelytilojen useilla näytöillä. Voit markkinoida tuotettasi tehokkaasti, opastaa asiakkaat osastollesi näyttelyhallissa ja ottaa tilan haltuun modernilla ja digitaalisella tavalla.

Voimme räätälöidä näkyvyyspaketin toiveittesi mukaiseksi, jos koet ettei tarjoamme paketti riitä. Ota yhteyttä myyntiimme, niin suunnitellaan yhdessä kattavampi paketti. Yhteystiedot löytyvät esitteen viimeiseltä sivulta.

Aineistomuodot

 • Kuvatiedostot .jpg tai .png
 • Videotiedostot .mpg, .mp4 tai .mov
 • flash-animaatio .swf
 • tiedoston maksimikoko 200Mb ja maksimi kesto 7 sekuntia
 • Videotiedostojen maksimi kuvataajuus 24 fps

Aineistokoot

 • vaaka 1920 x 1080 pikseliä
 • pysty 1080 x 1920 pikseliä

Aineiston toimitus

Aineiston toimituksen yhteydessä tulee ilmetä mainostajan nimi. Pyydämme toimittamaan julkaisuvalmiin aineiston 2 viikkoa ennen tapahtumaan s-postilla kaisa.lokfors (@)fhra.fi tai jollain monista pilvipalveluista.

Yhteistyökumppanuus

FHRA järjestää vuoden aikana American Car Show-tapahtuman lisäksi kiihdytysajon SM-sarjaa Kauhavalla ja Motoparkissa, useita cruising- ja katukiihdytystapahtumia lentokentillä ja moottoriradoilla. Drag Racing- ja Hod Rod -tapahtumat ovat hyviä markkinapaikkoja ja näkyvyyttä yrityksellesi.

Tapahtumakalenterimme kattaa yhteensä n. 20 eri tapahtumaa, jossa voitte näkyä.

Aktiivinen Livestream-tilimme on myös oiva paikka yrityksellenne näkyä.

Jos olet kiinnostunut laajemmasta yhteistyökumppanuudesta koko vuodelle, ole rohkeasti yhteydessä myyntiimme. Katsotaan yhdessä paras tapa toimia ja näkyä tapahtumissamme.

Radanvarsimainonta

Kiihdytysurheilu on Suomessa suosittu moottoriurheilulaji ja sitä eri tasoilla harrastaa tuhannet ihmiset, jotka varmasti pitävät Kauhavan rataa lajin Mekkana ja he tulevat vuosittain vaeltamaan sinne joka puolelta Suomea. Alueen omat harrastajat viettävät siellä aikaansa useita kertoja kiihdytyskauden aikana.

Yrityksillä on mahdollisuus olla ja näkyä Kauhavan radalla tapahtuvissa tapahtumissa.

Radan varsi varustetaan kivimuureilla, joihin voitte saada logonne näkyviin. Se on tehty teille helpoksi ja edulliseksi. Me hoidamme puolestanne kylttien valmistuksen ja kiinnittämisen. Se tehdään korkealaatuisesti ja kestävästi.

Hinnat ovat seuraavat:

Lähtöalueen alle 50m lähtöviivalta radanvarsi-mainospaikka 300€/m/vuosi tai 1.000€/m/viisi vuotta.

Hinta sisältää yhden kausikortin ja katsomopaikan per metri

Radanvarsi-mainospaikka yli 50m lähtöviivalta 150€/m tai 600€/m/viisi vuotta.

Hinta sisältää yhden kausikortin ja  katsomopaikan per kaksi metriä.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkina päivinä kaikkiin FHRA:n omiin tapahtumiin, mm. American Car Show, Nitro Nationals, lukuisat katuauto- ja kiihdytyskisatapahtumat ympäri Suomen. Sisäänpääsyjen yhteenlaskettu arvo on reilusti yli 300€! FHRA tapahtumakalenteri päivittyy kotisivuillamme::

https://www.fhra.fi/tapahtumat/

Radanvarsi-mainoksista ota yhteyttä sähköpostitse info@fhra.fi

Google+