American Car Show järjestetään Helsingin Messukeskuksessa pääsiäisenä 2024!

Finnish Hot Rod Association FHRA ry järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa pohjoismaiden suurimman harrasteajoneuvot ja kilpa-autot kokoavan tapahtumakokonaisuuden Helsingin Messukeskuksessa.

American Car Show’n päänäyttely ja erilaiset näyttelyosiot (Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopo Tuning, Motorsport ja Tuning Car Show) kokoavat paikalle erityisesti harrasteajoneuvoista ja moottoriurheilusta kiinnostuneen kohderyhmän. Tapahtuman tavoite on kuitenkin olla olla koko perheen inspiroiva ja osallistava pääsiäistapahtuma.

American Car Show herättää messuvieraissa innostusta ja kunnioitusta. Messunäkyvyyden tavoitteena on välittää erityislaatuista tunnelmaa, ja houkutella yleisöä osallistumaan. Hyvä messuosasto on luova, selkeä ja vaikuttava. Se ei kerro kaikkea, vaan antaa tilaa messuvieraan omalle mielikuvitukselle ja elämykselle.

Näyttelykokonaisuus tarjoaa myös joustavan ja kattavan mainosnäkyvyyden. Yhden näyttelypäivän aikana sisällöt saavat parhaimmillaan yli 400 näyttökertaa, sillä näytöt tavoittavat monikymmentuhatpäisen kävijämäärän useita kertoja päivässä eri näyttelytiloissa. Voit markkinoida tuotettasi tehokkaasti, opastaa asiakkaat osastollesi näyttelyhallissa ja ottaa tilan haltuun modernilla ja digitaalisella tavalla.

 

Lisätietoja, myynti ja yhteistyökumppanuudet

Esko Raisvuo, toimitusjohtaja – esko.raisvuo(@)fhra.fi / 0207 430 751

Martti Luoso, näyttelypäällikkö – martti.luoso (@)fhra.fi/ 0207 430 753

Timo Nousiainen, myynti – timo.nousiainen(@)fhra.fi / +358 400 621 219

Jukka Salminen, luova tuottaja – jukka.salminen@fhra.fi / +358 40 641 8029