Ammattitaitoinen vapaaehtoisjoukko huolehtii, että kaikki FHRA:n järjestämät kiihdytysurheilun tapahtumat ovat turvallisia.

 

FHRA:n tapahtumissa järjestelyistä hyvin pitkälle vastaa iso vapaaehtoisten joukko. Kiihdytysurheilutapahtumissa kisoissa olet saattanut heitä nähdäkin kirkkaanpunaisissaan. Yhteinen nimittäjä tälle värikkäälle joukolle on FHRA Crew.


 

Toimitsijoilla on FHRA:n tapahtumissa erilaisia tehtäviä kuten esim. ajanotto, VIP, varikko, myynti, rata, tiedotus, tulospalvelu ja livestream, vain muutamia mainittakoon. Näyttelyssä, swapeissa ja kokoontumisajoissa työtehtäviä löytyykin sitten runsain määrin, aina kahvilasta järjestyksenylläpitoon ja liikenteenohjaamiseen.

Tehtäviä tosiaan on laidasta laitaan, toisissa niistä kädet likaantuu, ja toisissa taas ei. Mutta yhteistä meille on se että tapahtumista tehdään kaikille ikimuistoisia. Tarjoamme majoituksen ja ruoan, sinä tuot mukaasi osaamisen ja persoonasi.

TULE MUKAAN!

Mikäli haluat olla mukana hyvässä seurassa ja nähdä nopeasti kättesi jäljet, ota ihmeessä yhteyttä meihin ja saat tietää miten voit tulla mukaan hulvattomaan porukkaan, jolla ei aika tule pitkäksi. Lisätietoa voi kysyä 0207 430 750 7 / info@fhra.fi tai voit ottaa yhteyttä FHRA Crew:n henkilöstöön myös sosiaalisen media kautta.

 

>>> Tutustu FHRA Crew’n sometileihin: Facebook / Instagram.