Kuva: Juho Pietarinen

American Car Show on harrasteajoneuvojen ja moottoriurheilun ystävien unelmatapahtuma, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa pääsiäisenä.


 

Jokaisella harrasteajoneuvolla on mahdollisuus olla näyttelyajoneuvo. Hakijan tarvitsee täyttää hakemus, jonka perusteella näyttelytoimintakunta valitsee näyttelyosioihin esille tulevat ajoneuvot. Ilmoittautuminen on maksutonta, viime vuosina American Car Show’ssa on ollut noin 600-700 erilaista harrasteajoneuvoa näytteillä.

Näytteilleasettajille American Car Show tarjoaa helpon mahdollisuuden tavoittaa arvokkaat kohderyhmät kattavasti ja inspiroivasti. Tapahtuma on loistava tilaisuus tuoda esille kalustoa, tuotteita ja erikoisosaamista. Osastopaikka tarjoaa upean mahdollisuuden erilaisille tapahtumatoimijoille ja ohjelmanjärjestäjille tuoda osallistavaa ja hauskaa tekemistä näyttelyvieraiden ulottuville.

Pääsiäisen ykköstapahtuma on Suomen suurin ja monipuolisin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma. Päänäyttelyn lisäksi tapahtumassa on monia eri näyttelyosioita: Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopo Tuning, Motorsport ja Tuning Car Show. Vuodelle 2024 lanseerattiin ACS’n toimesta täysin uudet näyttelyosiot Drift World ja Car Audio World. Nykymuodossaan tapahtuma sisältää paljon erilaista sisältöä ja ohjelmaa myös nuorisolle.

Tarkemmat osanottoehdot ja säännöt ilmoittautumiseen löydät alla olevasta linkistä.

 

>>> LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU – KLIKKAA TÄSTÄ!