FHRA järjestää vuosittain katuautojen kiihdytysajoja, joissa osallistujat voivat turvallisesti testata autojaan.

 

FHRA:n jäsenet löytävät Mobiilijäsenkorttinsa MagMa Lompakko -sovelluksesta. Tämä sovellus on helppo ja turvallinen tapa säilyttää ja käyttää jäsenkorttia sekä hyödyntää FHRA:n tarjoamia etuja ja palveluita.


 

MagMa Lompakko on kokonaan uusi sovellus, joten jos sinulla on vanha Lompakko ollut käytössäsi, niin poista ensin sen asennus puhelimestasi.

Uusi MagMa Lompakko on PWA mobiilisovellus, joka on HTML5 tekniikan webbisivu. Sitä ei tarvitse erikseen ladata sovelluskaupasta vaan mobiilikortti MagMa Lompakkoon toimitetaan tekstiviestillä, jossa on mukana linkki, josta kortin voi käydä lataamaassa.

Uuden MagMa Lompakon tunnistat laavakuviosta.

Ensimmäisellä kerralla avatessasi MagMa Lompakon sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Luo itsellesi tunnus ja salasana. Sen jälkeen voit kirjautua MagMa Lompakkoon millä tahansa mobiililaitteella.

1. MagMa Lompakko sovellus

MagMa Lompakko on PWA mobiilikorttisovellus, johon kortti ladataan.

Korttisovelluksesta löydät viestejä kuten etuja, tiedotteita ja yhteystiedot helposti.  Uusien viestien vastaanottaminen vaatii datasiirtoyhteyden (mobiilidata, langaton verkko tms.).

Kortin lataaminen ja asentaminen

Mobiilikortti MagMa Lompakkoon toimitetaan tekstiviestillä. Henkilö, jolle kortti myönnetään saa puhelimeensa tekstiviestin jossa on mukana linkki, josta kortin voi käydä lataamaassa.

FHRA on lähettänyt sinulle mobiilikortin. 

Aktivoi kortti klikkaamalla linkkiä: ….

Kortti tulee näkyviin MagMa Lompakko-sovellukseen puhelimeesi.

Klikkaa viestissä tullutta linkkiä. Jos sinulla ei vielä ole MagMa Lompakkoa asennettuna puheliimeesi, saat ohjeen miten se lisätään aloitusnäytölle.

MagMa Lompakon ikoni

Ensimmäisellä kerralla avatessasi MagMa Lompakon sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Luo itsellesi tunnus ja salasana. Salasanan tulee olla vähintään kahdeksan merkkiä pitkä ja sen tulee sisältää ainakin yksi iso kirjain sekä numero. Tämän jälkeen voit kirjautua MagMa Lompakkoon millä tahansa mobiililaitteella.

Mikäli sinulla on jo MagMa Lompakkoon luotuna tunnukset, niin lisätään uusi kortti lompakkoon automaattisesti painettuasi tekstiviestin aktivointilinkkiä. Saat uuden kortin lisäämisestä aina aktivointiviestin.

2.       Kysymyksiä ja vastauksia

Millä puhelimen käyttöjärjestelmillä sovellus toimii?
Sovellus on PWA mobiilisovellus, joka on HTML5 tekniikan webbisivu. Se toimii kaikilla selaimilla.

En omista älypuhelinta. Kuinka toimin? Mitä, jos olen saanut kortin puhelimeen, jonka käyttöjärjestelmä ei ole tuettu?
Mobiilikorttia ei siinä tapauksessa voi ottaa käyttöön. Puhelimeesi saapuneen tekstiviestin voit jättää huomiotta ja poistaa sen.

Kannattaako kortti ladata työnantajan omistamaan, käytössäni olevaan puhelimeen? Mitä kortille tapahtuu, jos työsuhde päättyy ja joudun luovuttamaan puhelimeni?
Kun otat ensimmäisen kortin käyttöön, rekisteröidyt MagMa Lompakko asiakkaaksi. Voit kirjautua samoilla tunnuksilla eri mobiililaitteilta. Voit siis huoletta ottaa kortin käyttöön myös työpuhelimeen.

Olen vaihtanut puhelimen. Miten saan Lompakossa olevan korttini siirrettyä uuteen puhelimeen?
Voit kirjautua samoilla tunnuksilla eri mobiililaitteilta.

Huomasin, että olen ilmoittanut väärän puhelinnumeron. Kuinka voin saada kortin oikeaan puhelinnumeroon?
Ota yhteyttä kortin myöntäjään, he lähettävät sinulle uuden aktivointiviestin oikeaan numeroon.

Voinko saada aktivointilinkin sähköpostitse?
Ikävä kyllä tämä ei ole mahdollista. Pystymme lähettämään aktivointiviestin ainoastaan tekstiviestitse.

Uusi kortti ei ilmestynyt MagMa Lompakkooni?
Muistithan aktivoida kortin painamalla aktivointilinkkiä tekstiviestissä?