Kannatusjäsen 2023: Kello-Suominen Oy

Kello-Suominen Oy on toiminut FHRA:n kannatusjäsenyrityksenä vuonna 2023. Tämä Varkaudessa sijaitseva kello- ja kultaliike on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1915 alkaen, ollen oman alansa luotettava asiantuntija.


 

Kello-Suominen Oy tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman kelloja ja koruja, minkä lisäksi heidän myymälässään on saatavilla kaikki kello- ja kultasepän palvelut. Erikoistumisalueisiinsa kuuluvat muun muassa paristonvaihdot, kodin ja ranteen kellojen huollot, uusien kihla- ja vihkisormuksien valmistukset sekä monenlaiset kaiverrustyöt. Erityisesti käsinkaiverruspalvelu on herättänyt suurta kiinnostusta asiakkaiden keskuudessa.

Myymälän valikoimaan kuuluvat myös pokaalit, mitalit ja muut palkinnot. Kulta- ja timanttikorujen lisäksi valikoimista löytyy hopeakoruja, ranne- ja kodinkelloja, sormuksia, kaste- ja nimiäislahjoja sekä pöytähopeita. Etsitpä sitten itsellesi uutta korua, lahjaa läheiselle tai tunnustusta voittajalle, Kello-Suominen Oy on oikea osoite. Heidän valikoimastaan löytyy myös lahjakortteja.

Jos sinulla on kysymyksiä, tarpeita tai toiveita liittyen kelloihin ja koruihin, ota rohkeasti yhteyttä Kello-Suomiseen. Heidän kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntansa on valmiina auttamaan ja opastamaan sinua. Voit vierailla myymälässä osoitteessa Kauppakatu 48, 78200 Varkaus tai ottaa yhteyttä puhelimitse numerossa +358 50 557 3337. Sähköpostitse heihin saa yhteyden osoitteessa kello.suominen@gmail.com. Lisätietoa yrityksestä ja heidän tarjoamistaan palveluista löydät heidän verkkosivuiltaan: www.kellosuominen.fi.

Hankkimalla tuotteita Kello-Suomiselta, tuet samalla myös FHRA:n ajoneuvoharrastajien yhteisöä. Kiitämme Kello-Suominen Oy:ta heidän tuestaan, ja olemme innoissamme kun yritys kuuluu FHRA:n yhteisöön!

 

>>> Hanki näkyvyyttä – Liity kannatusjäseneksi!