Jäsenmaksut pysyvät vuonna 2024 ennallaan – Tarkista tietosi

Kuva: Jussi Pietarinen

FHRA:n syyskokouksessa on vahvistettu, että vuoden 2024 jäsenmaksut pysyvät ennallaan. Jäsenille lähtee laskutus tammikuusta alkaen, ja se tapahtuu pääasiassa sähköpostitse. Tämän vuoksi on tärkeää, että jäsenet seuraavat aktiivisesti sekä sähköpostiaan että roskapostikansiotaan.


 

Jäsenistön tulee varmistaa, että heidän rekisterissä olevat tiedot ovat ajan tasalla ja oikein. Erityisesti on tärkeää tarkistaa, että jäsentiedoissa on voimassa oleva matkapuhelinnumero, mikä mahdollistaa mobiilijäsenkortin onnistuneen toimittamisen.

Mikäli jäsen haluaa poistaa tietonsa jäsenrekisteristä ja päättää jäsenyytensä, tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info@fhra.fi.

Uudessa jäsenrekisterissämme jokaisella jäsenellä tulee olla oma toimiva sähköpostiosoite. Sähköposti toimii paitsi laskujen toimitusosoitteena, myös jäsenen henkilökohtaisena käyttäjätunnuksena. Jäsenet voivat tarkistaa ja päivittää omia tietojaan “Omat jäsentiedot” -osiossa.

Tämä uudistus on osa FHRA:n pyrkimystä tehostaa kommunikointiaan jäsenistönsä kanssa ja varmistaa, että kaikki jäsenet saavat ajankohtaiset tiedot sujuvasti ja nopeasti.

 

>> Siirry jäsenrekisteriin – Klikkaa tästä!