FHRA jäsenyys vuodelle 2016!

Syyskokouksessa päätettiin uusista jäsenhinnoista ja –muodoista. Nyt on aika tullut hoitaa jäsenyys kuntoon vuodelle 2016! Tulevana vuosi on monella tapaa uudenlainen. Pyrimme kehittämään FHRA:n toimintaa siten, että  se palvelisi laaja-alaisesti kaikkia jäseniämme. Alla hintoja sekä uusien jäsenmuotojen selvennyksiä.

Hinnat vuodelle 2016

Henkilöjäsen 25€
Jäsenkerhon kautta henkilöjäsen 10€
Jäsenkerhon jäsen 5€
Jäsenkerho 100€
Kannatusjäsen 300€

 Epäselvissä tilanteissa ottakaa yhteyttä FHRA:n toimistoon info@fhra.fi tai 0207 430 750.

Jäsenmuotojen selitykset

Henkilöjäsen 25€: Kun jäsen ei kuulu mihinkään FHRA:n jäsenkerhoon on hän henkilöjäsen.

Jäsenkerhon henkilöjäsen 10€: Kun henkilö kuuluu jäsenkerhoon ja ilmoittaa ja maksaa itse jäsenyytensä FHRA:n jäsenjärjestelmään, on hän Jäsenkerhon kautta henkilöjäsen.

Jäsenkerhon jäsen 5€: Kun jäsenkerho päättää, että kaikki jäsenet ovat automaattisesti FHRA:n jäseniä ja jäsenkerho ilmoittaa jäsenensä FHRA:n jäsenjärjestelmään ja maksaa laskulla koostetusti kaikkien maksun, on kyseessä jäsenkerhon jäsen.

Jäsenkerho 100€: on sitten jäsenkerhon jäsenet kaikki jäseniä tai eivät, maksaa kerho 100€

Kannatusjäsen 300€: Yritys- tai muu yhteisö, joka haluaa olla mukana toiminnassa ja saada ja tarjota etuja FHRA:n jäsenistölle on kannatusjäsen.

Uudistuksien tavoitteena on vahvistaa FHRA:n asemaa kerhojen liittona, joka toimii kattojärjestönä ja harraste-ajoneuvoharrastuksen etujärjestönä. Hinnathan on laskeneet voimakkaasti ja FHRA pyrkiikin tulevaisuudessa rahoittamaan toimintaansa Oy:n alla pyörivän näyttely- ja kilpailutoiminnan tulosta vahvistamalla eikä Ry:ltä jäsenmaksuja lainaamalla.

Siirtyminen mobiilijäsenkorttiin!

Tulevana vuonna siirrymme kokonaan mobiilijäsenkorttiin.

Tuleva mobiilikorttimme on tämä: CardPlus Oy, Mobiilikortti
Siihen liittyviin yleisimpiin kysymyksiin vastauksia löytyy tuolta: lompakko_faq
Sovelluksen valmistaja ja siis kortin toimittaja on sama, joka on meille aiemmin toimittanut muoviset jäsenkortit.

Kortit toimitetaan puhelimiin siten, että jäsenille tulee tekstiviesti, joka sisältää linkin sovelluksen ja kortin lataamiseen. Lisäksi tekstiviestissä tulee mukana aktivointikoodi, joka syötetään ohjelman latauduttua ja kortti on käyttövalmis. Pyydämmekin tästä syystä jäseniämme tarkistamaan puhelinnumeronne jäsenrekisterissä +358-muotoon uuden jäsenkortin toimittamista varten.

Mobiilikortti tehostaa FHRA:n yhteydenpitoa jäsenistöön ja erilaisten etujen ja tiedotteiden tiedoksiantoa läpi vuoden.

Päivitämme mobiilijäsenkortin tarkemmat käyttöohjeet verkkosivuillemme.

Perinteisen muovikortin voit hankkia verkkokaupastamme hintaan 5€.

Jäsenkerhoksi hakeminen on nyt helpompaa!

Olemme keventäneet jäsenkerhoksi hakemisen prosessia. Nyt jäsenkerhohakemuksen voit täyttää verkkosivuillamme: https://www.fhra.fi/hae-kerhojasenyytta/

Täytä lomake, lähetä ja jää odottamaan vastausta hakemukseesi sähköpostiiisi. Ei turhaa paperirumba, eikä byrokratiaan. Yhdistyksen voima piilee sen jäsenissä  ja niiden määrässä. Liity mukaan.

 

FHRA_jointhegang_A4_webhttp://jasenet.fhra.fi/login