Uusimmat uutiset

Lehdistötiedotteet

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019!

19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa

Julkaisuvapaat lehdistötiedotteemme löydät täältä.


Tiedote 21.4.2019 JULKAISUVAPAA

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019!

19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!

Suomen suurin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma pääsiäisen pyhinä.

www.fhra.fi/americancarshow

NÄYTTELYN TARJONTA MONIPUOLISTA JA VIIHDYTTÄVÄÄ OHJELMAA KOKO PERHEELLE!

Suomen suurin harraste- ja erikoisajoneuvonäyttely American Car Show järjestettiin jo vuosia jatkuneen perinteen mukaan jälleen Pääsiäispyhinä peräti 42. kerran peräkkäin. Ensimmäinen näyttely oli Tikkurilan Jäähallissa toukokuussa 1978.

Uusi näyttelyosio Classic Car Show hallissa yksi sai kiitoksia ja uusi sisältö toi näyttelykokonaisuuteen uutta nähtävää hieman uudelle kohderyhmälle.

”Olen väsynyt, mutta onnellinen. Paikan päällä näyttelyssä saatu palaute on ollut hyvää. Minulle on kerrottu, että näyttely on parantunut huomattavasti ja on paras koskaan järjestetyistä. ” kertoo näyttelyn järjestävän FHRA ry:n (Finnish Hot Rod Association) toiminnanjohtaja Leo Laurell.

”Neljässä vuosikymmenessä muutaman jenkkiautoharrastajan Tikkurilan jäähallissa vuonna 1978 järjestämä American Car Show on kasvanut Suomen suurimmaksi koko perheen harraste- ja erikoisajoneuvotapahtumaksi,” toteaa FHRA ry:n hallituksen puheenjohtaja Lasse Koskinen.

Yhteistyötä Lastenklinikoiden kummien kanssa syvennetään tänä vuonna. FHRA Auction harrasteajoneuvohuutokaupassa oli hyväntekeväisyyskohde, joka huudettiin 400 € hintaan. Huudon teki KumRok Oy. Summa toimitetaan lyhentämättömänä Kummit ry:lle.

FHRA aloittaa myös digilipas keräyksen ja haastaa kaikki jäsenensä, jäsenkerhonsa, tiimit ja muut yhteisöt mukaan tekemään hyvää yhdessä. Huutokaupatun Teemu-taulun tuotto toimii hyvänä alkupottina.

Kummien pienet lapsipotilaat perheineen vierailivat näyttelyssämme jo perjantain yksityistilaisuudessa. Tätä perinnettä tulemme jatkamaan tulevaisuudessakin.

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport –näyttely järjestetään jälleen vuoden kuluttua Pääsiäisenä Helsingin Messukeskuksessa.

 

MISS HOT ROD 2019

Miss Hot Rod 2019 –kilpailun voittaja oli valloittava, 24-vuotias Emilia Kuisma Turusta. Emilia valittiin myös finalistien keskuudesta suosikkitytöksi.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui 23-vuotias imatralainen Janina Vänttinen ja toiseksi perintöprinsessaksi 20-vuotias nokialainen Suvi Syrjänen

Ilta-Sanomien verkossa äänestyksessä yleisön suosikiksi valikoitui 24-vuotias raisiolainen Roosa Ervasti.

Crazy Miken stunt car-haasteen voitti Nelli Makkonen.

Uudistettu kilpailu oli todella tasokas ja finalistit toimivat näyttelyssä livestriimin juontajina, malleina sekä edustustöissä eri osastoilla. Kilpailun tuotti tänä vuonna MadPro Promotion Oy.

Miss Hot Rod finalistit tullaan näkemään erilaisissa PR- ja juontotehtävissä tulevaisuudessa. Miss Hot Rod Emilia Kuisma lähtee mukaan Madcroc Rallyyn. yhdeksän päivän roadtripille superautoilla ympäri Eurooppaa.

NÄYTTELYSSÄ PALKITUT:

https://www.fhra.fi/american-car-show-tapahtuman-palkitut-2019/

People’s Choice äänestyksessä tuhansia ääniä annettiin Radio Cityn sivuilla ja American Car Show -mobiilisovelluksella.

Moottoripyörien People’s Choice 2019: Rauno Kindma Suzuki Gsx 1100, vm. 1980

Autojen People’s Choice 2019: Petri Laine, Chevrolet Chevelle, 1966

Best in the Show –palkinnon sai Veltto Kannosto HD Panhead Vintage Drag bike, 1948-1965

Media

https://www.fhra.fi/americancarshow/media/

Lehdistötiedotteet

https://www.fhra.fi/americancarshow/media/lehdistotiedotteet-2/

Promokuvat suuremmassa koossa vapaaseen käyttöön

https://www.fhra.fi/americancarshow/media/promokuvat-2/

Lisätiedot:

Finnish Hot Rod Association FHRA ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info@fhra.fi

American Car Show verkossa:

www.fhra.fi

https://www.facebook.com/fhrary

https://www.facebook.com/americancarshow

https://twitter.com/FHRAry

http://instagram.com/fhrary/

https://www.instagram.com/americancarshow_official/

Yhteystiedot:

Leo Laurell (toiminnanjohtaja) leo.laurell@fhra.fi p. 0207 430 751

Kaisa Lökfors (tiedotus, media ja markkinointi) kaisa.lokfors@fhra.fi p. 0207 430 752

Tea Westerlund (talous, laskutus ja muut hallinnolliset asiat) tea.westerlund@fhrafi  p. 0207 430 754

Martti Luoso (näyttelypäällikkö) martti.luoso@fhra.fi p. 0207 430 753

 


Tiedote 16.4.2019 JULKAISUVAPAA

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019!

19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!Suomen suurin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma pääsiäisen pyhinä.

www.fhra.fi/americancarshow

FHRA Auction 2019 – Suuri harrasteajoneuvohuutokauppa!

American Car Show´n yhteydessä järjestään harrasteajoneuvohuutokaupan sunnuntaina 21.4.2019. Huutokaupassa on edustettuina museorekisteröityjä sekä vielä projektiasteisia harrasteajoneuvoja. Tavoitteena on, että jokaiselle löytyisi jotakin. Pidit sitten Amerikan autoista, eurooppalaisista, tuning-autoista, moottoripyöristä tai vaikkapa pappatuntureista. Ajoneuvot ovat esillä koko näyttelyn ajan niille varatulla näyttelyalueella.

Huutokaupan kohteet ovat jo ennakkoon huudettavissa huutokaupat.fi sivustolla!

Katso kaikki kohteet!

Hyväntekeväisyyskohde! Teemu ja Nalle -taulu

Teos huutokaupataan Lastenklinikoiden kummien hyväksi. Tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Kummit ry:lle! Ole mukana tekemässä hyvää! Julkistamme näyttelyssä myös laajemman hyväntekeväisyyskampanjan kummit ry:n kanssa.

Teemu ja Nalle -taulu on kopio Netta Tiitisen akryylimaalauksesta. Taulussa Teemu Selänteen nimikirjoitus!

 LINKKI SUUREMPAAN KUVAAN

Hyväntekeväisyyskohde! Teemu ja Nalle -taulu

Kuinka huutokauppa etenee?

Huutokaupan meklari ilmoittaa aina huutokaupan alussa tuotteesta tehdyn korkeimman ennakkotarjouksen, sekä onko mahdollisesti internet-alustalla jätetyn tarjouksen taustalla käytetty korotusautomaattia. Korotusautomaatiin jätettyä summan suuruutta ei ilmoiteta. Huutokauppa käydään ennakkoon ilmoitetuilla korotuksilla siten, että huutokauppa käynnistyy internet huutokaupassa jätetyllä ennakkotarjouksella, tämän jälkeen yleisöllä on mahdollisuus korottaa esitettyä tarjousta. Huomiotavaa on, että myös meklari voi korottaa yleisön esittämää tarjousta aina korotusautomaatiin/ennakkotarjouksena jätettyyn summaan asti. Huutokaupan päätyttyä meklari ilmoittaa onko esitetty tarjous hyväksytty vai hylätty myyjän toimesta.

FHRA Auction harrasteajoneuvohuutokauppa huipentuu live-huutokauppaan American Car Show näyttelyn yhteydessä sunnuntaina 21.4.2019!

Live-huutokauppaa voi seurata katsomosta paikan päällä tai verkon kautta ISTV välityksellä!

 LINKKI SUUREMPAAN KUVAAN

 LINKKI SUUREMPAAN KUVAAN

 LINKKI SUUREMPAAN KUVAAN

 LINKKI SUUREMPAAN KUVAAN

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. Ensimmäinen American Car Show autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa v. 1978, joten vuoden 2019 näyttely on 42. näyttely. Tänä vuonna enemmän on taas vähän enemmän. Yhteensä yli 45 000 neliömetriä näyttelytilaa, joka vastaa noin 7 jalkapallokentällistä nähtävää ja koettavaa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi ulkona 10.000 m2 harrasteajoneuvoparkki!

American Car Show täyttää pääsiäisenä Suomen suurimman näyttelytilan Helsingin Messukeskuksessa. Useamman näyttelyn kokonaisuus kattaa hienosti koko harrasteajoneuvokentän. Suurimpana ja kauneimpana American Car Show on löytänyt paikkansa ajoneuvoharrastajien pääsiäisviikonlopun suurtapahtumana.

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019 – luvassa hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät Amerikan autot, kaikki samalla kertaa! Näyttelykokonaisuus kerää kokoon kymmenet tuhannet kävijät kolmena vilkkaana näyttelypäivänä. Kyseessä ei ole vain autonäyttely, vaan täydellinen elämys kaiken ikäisille. Lapsille ja lapsenmielisille löytyy huvipuistoa ja muuta hauskaa tekemistä.

Näyttelykokonaisuus kasvaa tänä vuonna kahdelle lisähallilla. Uusi näyttelyosio Classic Car Show toteutetaan yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto – SAHK ry:n kanssa! Näyttelyssä esillä hienoimmat klassikko-autot, moninaiset mobilisti-kerhot ja alan edustajat. Upea lisä jo ennestään kattavaan näyttelykokonaisuuteen.

Toinen uusi näyttelyosio on Custom Truck Show. Custom Truck Show´ssa nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä. Jenkkirekat ja pick-upit ovat erityisesti yleisömme nuorison ja lasten suosiossa.

Jo paikkansa näyttelykokonaisuudessa vakiinnuttanut Tuning Car Show kerää mestoille makeimmat euro- ja japsilaitteet, autohifin ja skenen siisteimmät kerhot. Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heaven tyydyttää vaativammankin prätkäfanin toiveet ja nähtävillä on kalustoa laidasta laitaan.

Motorsport 2019 -näyttely on alansa paras kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle. Esillä eri lajien edustajia, ratalajeista driftingiin ja dragracingistä eMotorsporttiin!

It´s only motorsport, but we love it!

Media & median akkreditoituminen

https://www.fhra.fi/americancarshow/ilmoittautuminen/

https://www.fhra.fi/americancarshow/media/

Viime vuoden näyttelytunnelmia YouTubessa:

https://youtu.be/ndIDzgmzzfM

Liput:

Ennakkoon:

Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 25€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 15€
Kokoaikaranneke 35€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Ovelta:

Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 29€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 19€
Kokoaikaranneke 39€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Ennakkoliput myy Tiketti ja Messukeskus

Lisätiedot:

Finnish Hot Rod Association FHRA ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info@fhra.fi

American Car Show verkossa:

www.fhra.fi

https://www.facebook.com/fhrary

https://www.facebook.com/americancarshow

https://twitter.com/FHRAry

http://instagram.com/fhrary/

https://www.instagram.com/americancarshow_official/

Yhteystiedot:

Leo Laurell (toiminnanjohtaja) leo.laurell@fhra.fi p. 0207 430 751

Kaisa Lökfors (tiedotus, media ja markkinointi) kaisa.lokfors@fhra.fi p. 0207 430 752

Tea Westerlun (talous, laskutus ja muut hallinnolliset asiat) tea.westerlund@fhrafi  p. 0207 430 754

Martti Luoso (näyttelypäällikkö) martti.luoso@fhra.fi p. 0207 430 753

Olette erittäin tervetulleet näyttelyymme!


Tiedote 12.4.2019 JULKAISUVAPAA

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019!

19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!

Suomen suurin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma pääsiäisen pyhinä.

www.fhra.fi/americancarshow

American Car Show 2019 ulkomaan ihmeitä!

1978 Pontiac Trans-Am

Omistaja: Mikael Andersson, Töcksfors, Ruotsi

Auto on rakennettu vuosina 1981 – 1985 ja alunperin useiden erilaisten verhoilujen ja sisustaratkaisujen kera, mutta valmistui nykykuosiinsa vuonna 1985. Auton alkuperäinen rakentaja oli Kenneth Frisk ja auton ulkokuoren maalauksesta vastasi norjalainen Terje Aspmo. Kyseinen Pontiac oli mukana jo 80-luvun puolivälissä vielä siihen aikaan Helsingin Vanhassa Jäähallissa järjestetyssä FHRA:n American Car Show:ssa. Silloin autolla voitettiin muun muassa Parhaan Maalauksen ykköspalkinto.

Nykyinen omistaja Mikael Andersson hankki edeltäneet 30 vuotta autotallissa piilotetun Pontiacin itselleen kolme vuotta sitten. Mikael on tehnyt kovasti töitä palauttaakseen Pontiacin takaisin 80-luvun puolelta tuttuun loistoonsa. Auton maalauksen korjausta varten Mikael etsi käsiinsä Terje Aspmon, joka tuli ilomielin korjaamaan hänen itsensä 36 vuotta takaperin maalaaman pinnan prikuulleen alkuperäiseen kuosiinsa.

Pontiac oli edellisen kerran katsastettu niinkin kauan sitten kuin vuonna 1982, mutta nyt Pontiac on taas leimattu ja kilvin varustettu ajokelpoinen laitos. Kyseessä on todennäköisesti vieläpä koko maailman ainoa Pontiac Trans-Am Lowrider.

Kuvateksti: Tämä Pontiac pysäyttää katseen kuin katseen! 80-lukua parhaimmillaan! Kuva: Heikki Malinen

LINKKI SUUREMPAAN KUVAAN

Autokaupan mukana Mikael sai itselleen kaikki autolla aikaisemmin haalitut palkintopokaalit ja näitä oli 80-luvun koko Euroopan kattaneilta näyttelykiertueilta kertynyt peräti 160 kappaletta. Kiertueet ovat käsittäneet Ruotsin lukuisten näyttelyiden ohella muun muassa Norjan, Ranskan, Saksan ja Suomen. Palkintorahoja autolla on niin ikään ansaittu enemmän kuin koko auton rakentelu on tullut maksamaan.

Yksi auton ainutlaatuisista saavutuksista on se, että se ollut mukana voittamassa ykköspokaalin kahtena eri vuonna Ruotsin ja koko Euroopan suurimmasta jenkkiautotapahtumasta Västeråsin Power Big Meet:istä. Tätä temppua ei ole yhdelläkään toisella autolla tähän päivään mennessä onnistuttu tekemään.

Vuosimallia 1978 edustavan auton mittariin on kertynyt vain 26 000 kilometriä.

Kuvateksti: Vuden 1978 Pontiac Trans-Am villi sisusta! Kuva: Heikki Malinen

 LINKKI SUUREMPAAN KUVAAN

1952 Chevrolet 3100 1/2 Pick-Up

Omistaja: Ruud de Jager, Zwijindrecht, Hollanti

Tekniikka: Chevroletin 383 kuutiotuumainen V8-pikkulohko teholtaan yli 400 hv, halkaisijaltaan 3-tuumainen rosterista valmistettu pakoputkisto, vaihteistona TH700R4 nelivaihteinen automaatti. Alustasta löytyy ilmajousituksella varustettu Mustang II-tyyppinen etukelkka ja tukivarret, takapäästä puolestaan Ridetech:in valmistama nelilinkkituenta ja ilmajouset, levyjarrut edessä ja takana.

Näyttävä maalipinta on toteutettu itsesekoitetulla House of Kolor tummalla helmiäisruskealla candysävyllä, Watson-tyylisin kuvioin ja käytetty runsaasti Tropical Glitz -fleikkiä tuomaan pintaan lisää kimalletta ja tähän päälle tuhdisti kiillotusta ja lakkaa.

Tyylikkäästi toteutettu ohjaamon nahkaverhoilu ja Vintage Air -ilmastointi. Korista poistettu pisaraurat, tuulilasin päälle lisätty Gangsterilippa, Rollpan-takahelma kustomhenkisin takavaloin, takalokasuojissa itsetehdyt Fenderskirtsit. Vanteina edessä ja takana 15-tuumaiset American Racing vanteet 235/75-15 valkosivurenkain.

Auton runko- ja korimuutoksiin liittyvät työt ja maalaukset toteutettu Henk’s Customs & Restoration -pajalla Hollannin Asperenissa. Rakennusaika yhteensä 14 kuukautta.

 LINKKI SUUREMPAAN KUVAAN

Teksti ja kuvat: Heikki Malinen

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. Ensimmäinen American Car Show autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa v. 1978, joten vuoden 2019 näyttely on 42. näyttely. Tänä vuonna enemmän on taas vähän enemmän. Yhteensä yli 45 000 neliömetriä näyttelytilaa, joka vastaa noin 7 jalkapallokentällistä nähtävää ja koettavaa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi ulkona 10.000 m2 harrasteajoneuvoparkki!

American Car Show täyttää pääsiäisenä Suomen suurimman näyttelytilan Helsingin Messukeskuksessa. Useamman näyttelyn kokonaisuus kattaa hienosti koko harrasteajoneuvokentän. Suurimpana ja kauneimpana American Car Show on löytänyt paikkansa ajoneuvoharrastajien pääsiäisviikonlopun suurtapahtumana.

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019 – luvassa hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät Amerikan autot, kaikki samalla kertaa! Näyttelykokonaisuus kerää kokoon kymmenet tuhannet kävijät kolmena vilkkaana näyttelypäivänä. Kyseessä ei ole vain autonäyttely, vaan täydellinen elämys kaiken ikäisille. Lapsille ja lapsenmielisille löytyy huvipuistoa ja muuta hauskaa tekemistä.

Näyttelykokonaisuus kasvaa tänä vuonna kahdelle lisähallilla. Uusi näyttelyosio Classic Car Show toteutetaan yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto – SAHK ry:n kanssa! Näyttelyssä esillä hienoimmat klassikko-autot, moninaiset mobilisti-kerhot ja alan edustajat. Upea lisä jo ennestään kattavaan näyttelykokonaisuuteen.

Toinen uusi näyttelyosio on Custom Truck Show. Custom Truck Show´ssa nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä. Jenkkirekat ja pick-upit ovat erityisesti yleisömme nuorison ja lasten suosiossa.

Jo paikkansa näyttelykokonaisuudessa vakiinnuttanut Tuning Car Show kerää mestoille makeimmat euro- ja japsilaitteet, autohifin ja skenen siisteimmät kerhot. Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heaven tyydyttää vaativammankin prätkäfanin toiveet ja nähtävillä on kalustoa laidasta laitaan.

Motorsport 2019 -näyttely on alansa paras kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle. Esillä eri lajien edustajia, ratalajeista driftingiin ja dragracingistä eMotorsporttiin!

It´s only motorsport, but we love it!

Media & median akkreditoituminen

https://www.fhra.fi/americancarshow/ilmoittautuminen/

https://www.fhra.fi/americancarshow/media/

Viime vuoden näyttelytunnelmia YouTubessa:

https://youtu.be/ndIDzgmzzfM

Liput:

Ennakkoon:

Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 25€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 15€
Kokoaikaranneke 35€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi

Ovelta:

Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 29€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 19€
Kokoaikaranneke 39€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Ennakkoliput myy Tiketti ja Messukeskus

Lisätiedot:

Finnish Hot Rod Association FHRA ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info@fhra.fi

American Car Show verkossa:

www.fhra.fi

https://www.facebook.com/fhrary

https://www.facebook.com/americancarshow

https://twitter.com/FHRAry

http://instagram.com/fhrary/

https://www.instagram.com/americancarshow_official/

Yhteystiedot:

Leo Laurell (toiminnanjohtaja) leo.laurell@fhra.fi p. 0207 430 751

Kaisa Lökfors (tiedotus, media ja markkinointi) kaisa.lokfors@fhra.fi p. 0207 430 752

Tea Westerlun (talous, laskutus ja muut hallinnolliset asiat) tea.westerlund@fhrafi  p. 0207 430 754

Martti Luoso (näyttelypäällikkö) martti.luoso@fhra.fi p. 0207 430 753

Olette erittäin tervetulleet näyttelyymme!


Tiedote 4.4.2019 JULKAISUVAPAA

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019!

19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!

Suomen suurin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma pääsiäisen pyhinä.

www.fhra.fi/americancarshow

Classic Car Show – Uudelle näyttelylle oma halli

Messukeskuksen iso ykköshalli on tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävän Classic Car Show´n näyttämönä. Halli täyttyy klassikkoautoista monelta eri vuosikymmeneltä. Klassikot ja vintage-kilpurit ovat näyttelyn parasta antia. Näyttelyosiolle on ollut tilaus, johon nyt vastataan. Samalla näyttelykokonaisuus saa lisää mahtavaa sisältöä näyttelykävijälle.

Yhtenä näyttelyn helmistä komeilee vuoden 1953 Jaguar xk120. Auton omistaa Tapani Laaksonen. Laaksonen. Kahdella kannen yläpuolisella nokka-akselilla varustettu 3,4 litran Jaguarin xk6-rivikutonen kahdella SU-kaasuttajalla. Tehoja autossa on noin 200 hv. Tämän auton sylinterikansi on entisöinnin yhteydessä muokattu toimimaan lyijyttömällä bensalla. Auto on valmistunut tehtaalta 29.04.1953 ja toimitettu USA:han suoraan asiakkaalle. Auto on tullut 90-luvun alussa Suomeen ihan raatona ja sen entisöinti on aloitettu Turussa 1995. Jaguar on museokatsastettu vuonna 1997 ja siitä lähtien on ollut Tapani Laaksosen omistuksessa. Hienona yksityiskohtana mainittakoon, että autossa on kaikki sisustan puu-osat edelleen alkuperäiset. Kyseinen automalli oli aikanaan ensimmäinen sarjatuotantomalli, jonka huippunopeus oli yli 200 km/h. Jaguar xk120 esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1948 Lontoon autonäyttelyssä. Tule katsomaan paikan päälle tämä ja monet muut upeat klassikot.

Tämä Jaguar xk120 vm. 1953 on yksi uuden Classic Car Show’n helmistä! Kuva: Jarmo Kivi

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. Ensimmäinen American Car Show autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa v. 1978, joten vuoden 2019 näyttely on 42. näyttely. Tänä vuonna enemmän on taas vähän enemmän. Yhteensä yli 45 000 neliömetriä näyttelytilaa, joka vastaa noin 7 jalkapallokentällistä nähtävää ja koettavaa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi ulkona 10.000 m2 harrasteajoneuvoparkki!

American Car Show täyttää pääsiäisenä Suomen suurimman näyttelytilan Helsingin Messukeskuksessa. Useamman näyttelyn kokonaisuus kattaa hienosti koko harrasteajoneuvokentän. Suurimpana ja kauneimpana American Car Show on löytänyt paikkansa ajoneuvoharrastajien pääsiäisviikonlopun suurtapahtumana.

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019 – luvassa hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät Amerikan autot, kaikki samalla kertaa! Näyttelykokonaisuus kerää kokoon kymmenet tuhannet kävijät kolmena vilkkaana näyttelypäivänä. Kyseessä ei ole vain autonäyttely, vaan täydellinen elämys kaiken ikäisille. Lapsille ja lapsenmielisille löytyy huvipuistoa ja muuta hauskaa tekemistä.

Näyttelykokonaisuus kasvaa tänä vuonna kahdelle lisähallilla. Uusi näyttelyosio Classic Car Show toteutetaan yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto – SAHK ry:n kanssa! Näyttelyssä esillä hienoimmat klassikko-autot, moninaiset mobilisti-kerhot ja alan edustajat. Upea lisä jo ennestään kattavaan näyttelykokonaisuuteen.

Toinen uusi näyttelyosio on Custom Truck Show. Custom Truck Show´ssa nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä. Jenkkirekat ja pick-upit ovat erityisesti yleisömme nuorison ja lasten suosiossa.

Jo paikkansa näyttelykokonaisuudessa vakiinnuttanut Tuning Car Show kerää mestoille makeimmat euro- ja japsilaitteet, autohifin ja skenen siisteimmät kerhot. Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heaven tyydyttää vaativammankin prätkäfanin toiveet ja nähtävillä on kalustoa laidasta laitaan.

Motorsport 2019 -näyttely on alansa paras kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle. Esillä eri lajien edustajia, ratalajeista driftingiin ja dragracingistä eMotorsporttiin!

It´s only motorsport, but we love it!

Media & median akkreditoituminen

https://www.fhra.fi/americancarshow/ilmoittautuminen/

https://www.fhra.fi/americancarshow/media/

Viime vuoden näyttelytunnelmia YouTubessa:

https://youtu.be/ndIDzgmzzfM

Liput:

Ennakkoon:

Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 25€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 15€
Kokoaikaranneke 35€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Ovelta:

Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 29€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 19€
Kokoaikaranneke 39€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Ennakkoliput myy Tiketti ja Messukeskus

Lisätiedot:

Finnish Hot Rod Association FHRA ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info@fhra.fi

American Car Show verkossa:

www.fhra.fi

https://www.facebook.com/fhrary

https://www.facebook.com/americancarshow

https://twitter.com/FHRAry

http://instagram.com/fhrary/

https://www.instagram.com/americancarshow_official/

Yhteystiedot:

Leo Laurell (toiminnanjohtaja) leo.laurell@fhra.fi p. 0207 430 751

Kaisa Lökfors (tiedotus, media ja markkinointi) kaisa.lokfors@fhra.fi p. 0207 430 752

Tea Westerlun (talous, laskutus ja muut hallinnolliset asiat) tea.westerlund@fhrafi  p. 0207 430 754

Martti Luoso (näyttelypäällikkö) martti.luoso@fhra.fi p. 0207 430 753

Olette erittäin tervetulleet näyttelyymme!


Tiedote 27.3.2019 JULKAISUVAPAA

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019!

19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!

Suomen suurin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma pääsiäisen pyhinä.

www.fhra.fi/americancarshow

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. Ensimmäinen American Car Show autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa v. 1978, joten vuoden 2019 näyttely on 42. näyttely. Tänä vuonna enemmän on taas vähän enemmän. Yhteensä yli 45 000 neliömetriä näyttelytilaa, joka vastaa noin 7 jalkapallokentällistä nähtävää ja koettavaa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi ulkona 10.000 m2 harrasteajoneuvoparkki!

American Car Show täyttää pääsiäisenä Suomen suurimman näyttelytilan Helsingin Messukeskuksessa. Useamman näyttelyn kokonaisuus kattaa hienosti koko harrasteajoneuvokentän. Suurimpana ja kauneimpana American Car Show on löytänyt paikkansa ajoneuvoharrastajien pääsiäisviikonlopun suurtapahtumana.

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019 – luvassa hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät Amerikan autot, kaikki samalla kertaa! Näyttelykokonaisuus kerää kokoon kymmenet tuhannet kävijät kolmena vilkkaana näyttelypäivänä. Kyseessä ei ole vain autonäyttely, vaan täydellinen elämys kaiken ikäisille. Lapsille ja lapsenmielisille löytyy huvipuistoa ja muuta hauskaa tekemistä.

Näyttelykokonaisuus kasvaa tänä vuonna kahdelle lisähallilla. Uusi näyttelyosio Classic Car Show toteutetaan yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto – SAHK ry:n kanssa! Näyttelyssä esillä hienoimmat klassikko-autot, moninaiset mobilisti-kerhot ja alan edustajat. Upea lisä jo ennestään kattavaan näyttelykokonaisuuteen.

Toinen uusi näyttelyosio on Custom Truck Show. Custom Truck Show´ssa nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä. Jenkkirekat ja pick-upit ovat erityisesti yleisömme nuorison ja lasten suosiossa.

Jo paikkansa näyttelykokonaisuudessa vakiinnuttanut Tuning Car Show kerää mestoille makeimmat euro- ja japsilaitteet, autohifin ja skenen siisteimmät kerhot. Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heaven tyydyttää vaativammankin prätkäfanin toiveet ja nähtävillä on kalustoa laidasta laitaan.

Motorsport 2019 -näyttely on alansa paras kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle. Esillä eri lajien edustajia, ratalajeista driftingiin ja dragracingistä eMotorsporttiin!

It´s only motorsport, but we love it!

Uudistunut Miss Hot Rod -kisa käydään näyttelyssä

Täysin uudistunut Miss Hot Rod kilpailu etsii tehokasta, iloista ja näyttävää naista edustamaan FHRA:ta ja yhteistyökumppaneita erilaisiin tilaisuuksiin. Miss Hot Rod on perinteikäs pr-tyttö kilpailu, jonka voittajat ovat toimineet monenlaisissa tehtävissä, kuten tv-juontajina, messutyttöinä, vip-tyttöinä, sekä tuote-esittelijöinä.

Kymmenen upeaa finalistia valittiin yli kuudenkymmenen hakijan joukosta. Taso on kova ja odotamme finalisteilta uudenlaista otetta promootiotyöhön sekä sosiaalisen median hyödyntämistä tehtävässään.

Tänä vuonna kilpailu on täysin uudistettu, kilpailijat pääsivät jo ennakkoon osallistumaan tapahtumaviikonloppuun Tahkolla, joka sisälsi kuvauksia, esiintymisiä, lumiriehaa, jääsaunaa, paljuilua, kauneudenhoitoa ja kaikkea muuta upeaa. Finalisteja pääsee pian äänestämään Iltasanomien sivuilla.

Miss Hot Rod finaali pidetään American Car Show’ssa pääsiäisenä 19.4-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Viikonloppuna on useita näytöksiä kutoshallin ohjelmalavalla. Viikonloppu huipentuu finaaliin sunnuntai iltapäivällä.

Miss Hot Rod 2019 kilpailun voittaja lähtee myös edustamaan 9 päivän huimalle roadtripille ympäri Eurooppaa urheiluautoilla, Madcroc rallyssa. Lue lisää: https://www.madcrocrally.fi/

Media & median akkreditoituminen

https://www.fhra.fi/americancarshow/ilmoittautuminen/

https://www.fhra.fi/americancarshow/media/

Viime vuoden näyttelytunnelmia YouTubessa:

https://youtu.be/ndIDzgmzzfM

Liput:

Ennakkoon:

Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 25€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 15€
Kokoaikaranneke 35€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Ovelta:

Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 29€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 19€
Kokoaikaranneke 39€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Ennakkoliput myy Tiketti ja Messukeskus

Lisätiedot:

Finnish Hot Rod Association FHRA ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info@fhra.fi

American Car Show verkossa:

www.fhra.fi

https://www.facebook.com/fhrary

https://www.facebook.com/americancarshow

https://twitter.com/FHRAry

http://instagram.com/fhrary/

https://www.instagram.com/americancarshow_official/

Yhteystiedot:

Leo Laurell (toiminnanjohtaja) leo.laurell@fhra.fi p. 0207 430 751

Kaisa Lökfors (tiedotus, media ja markkinointi) kaisa.lokfors@fhra.fi p. 0207 430 752

Tea Westerlun (talous, laskutus ja muut hallinnolliset asiat) tea.westerlund@fhrafi  p. 0207 430 754

Martti Luoso (näyttelypäällikkö) martti.luoso@fhra.fi p. 0207 430 753

Olette erittäin tervetulleet näyttelyymme!

Google+