ACS2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023!

7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskus!

Thank You! See you next Easter!


 


Miss Hot Rod 2023 finaali American Car Show -tapahtumassa sunnuntaina 9.4.2023!

Yleisön suosikkiäänestys on käynnissä nyt Miss Hot Rod -somekanavissa sekä kotisivuillamme. Katso finalistien esittelyt alta.

Tykkää suosikkisi kuvaa Facebook-sivulla tai Instagramissa. Voit äänestää suosikkiasi alla. Kaikki annetut äänet ja tykkäykset otetaan huomioon.

Miss Hot Rod 2023 finalistit:

  1. Diana Makasyuk, 22v, Seinäjoki.

– Henkilöstöjohtamisen opiskelija ja osa-aikainen myyjä

”Iskä on automekaanikko, joten pienestä asti oon autojen parissa pyörinyt, vähintäänkin kolmannesta luokasta asti pelannu aina Need for speed -peliä ja ollu innoissaan Fast&Furious -leffoista 🔥

Koen olevani hyvä lisä @fhrary tiimiin ja olisinki innokkaasti tapahtumissa ja radalla mukana.🔥”

“Hyvä Miss Hot Rod olisin, koska sitoutuisin tehtäviini, olen anteeksipyytelemättömästi oma itseni ja tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. ☺️

Jos ei koita, nii ei voita.”

 

  1. Sonja Hämäläinen, 24v, Tampere.

– Myyntiassistentti

”Harrastan ratsastusta ja salilla käyntiä, viihdyn myös kesäsin lavatansseissa.

Hain mukaan kisaan uusien kokemusten, jenkkiautojen ja itseni kehittämisen vuoksi.

Olisin hyvä Miss Hot Rod, koska rakkaus jenkkiautoihin on suuri ja mielelläni heittäydyn uusiin tilanteisiin.

Tämä on myös ensimmäinen kertani kameran edessä ja täysin uutta minulle.

”Ei voi voittaa jos ei koita”

 

  1. Reeta Muttonen, 41v, Hattula 

– ICT-alan yrittäjä

”Lähdin mukaan kisaan siksi, etten halua miettiä kiikkutuolissa ”olisko pitänyt?” Haluan ajatella niin, että omien unelmien toteuttaminen ei ole numeroista kiinni-ei iästä, pituudesta, painosta -vaan siitä, että tarttuu kaksin käsin kiinni mahdollisuuksiin ja tekee töitä unelmien eteen… Vaikka ne voi välillä hirvittääkin…

Tästä kisasta haen ikimuistoisia kokemuksia, oppeja omien alojensa ammattilaisilta, uusia ystäviä ja yhteistyökumppaneita sekä toivottavasti herätän muutamassa kanssasisaressa fiiliksen ”pitäiskö minunkin hakea ensi vuonna…”

 

  1. Liana Ohayon, 33v , Hämeenkyrö 

– Raskasajoneuvoasentaja

”Papupata jonka seurassa ei ainakaan joudu kiusallisiin hiljaisiin tilanteisiin. Nautin niin korkokengistä ja kellohameista kuin bootseista ja sotkuisista farkuista. Elämään on mahtunut elo big cityssa, muutto ”maaseudulle”, perhe, Amerikan vehkeet ja vinopino ärräpäitä.

Työkalut pysyy kädessä🔧, eikä loma tarkoota makoilua 🗺️.

Eau de Parfum: Motor oil & gasoline ⛽️”

 

  1. Jenna Huhta, 30v, Helsinki

– Varhaiskasvatuksen opettaja

”Mun rohkea ja positiivinen asenne sekä optimistinen luonne on ajanut mua lukuisiin seikkailuihin elämässä ja pidän siitä, kun tekemistä, vauhtia, aktiviteettia sekä menoa on elämässä riittävästi. Ja tässä kilpailussa sitä riittää! Autot ja moottoripyörät ovat aina herättäneet suurta kiinnostusta ja tällä hetkellä suoritankin moottoripyöräkorttia!”

 

  1. Daniela Kälviläinen, 22v, Vantaa.

– Restonomi- opiskelija Haaga-Heliassa. Opiskelee myös tapahtumatuotantoa ja markkinointia. Some yrittäjä.

”Harrastuksiini kuuluu salitreenit sekä joogailu. Myös uudet lajit kiinnostavat ja kokeilen jatkuvasti erilaisia pelejä ja lajeja. 😝

Tykkään moottoriurheilusta, joista lemppari on FORMULA 1. Tästä olenkin jo saanut lempinimen Miss F1. 🏎️

Luonteeltani olen hauska, heittäytyvä sekä rohkea kokeilemaan uusia haasteita. Tämä sai minut innostumaan kilpailusta ja täällä sitä ollaan 10 parhaan joukossa! ”

 

  1. Hanna Heinämäki, 28v, Tampere

– Rakennusalalla töissä laatoittajana,  AMK -opiskelija

”MissHotRod-kisaan mukaan hakeminen sai lähtönsä somesta, koska ensimmäisenä heräsi itselleni kysymys: Miksi en hakisi?

Koen kisassa vahvuutenani heittäytymiskyvyn ja positiivisen asenteen!

Olen persoonaltani rempseä ja iloinen likka, joka ei pelkää vauhtia eikä vaarallisia tilanteita! Huumorintajua löytyy!

Mottoni on: Jos ei koita, ei myöskään voita 🤪”

 

  1. Janita Pirinen, 20v, Lahti

– Lähihoitaja

”Olisin hyvä Miss Hot Rod, sillä olen iloinen ja energinen, sekä nautin uusien ihmisten kohtaamisesta😍

Pienestä asti oon autoporukoissa pyörinyt ja kierrellyt ympäri eurooppaa rekan kyydissä, joten tää kilpailu tuntuu itselle tärkeältä ja omalta🥰

Mun motto on ”there’s no point in living if you can’t feel alive” Elikkäs mun tavotteena on joka päivä elää täysiä ja tehdä niitä mun mieleisiä juttuja🤩”

 

  1. Maija Tauriainen, 38v, Oulu.

– Lähihoitaja, AMK- opiskelija

”Olen kisassa mukana, koska kisahakemuksessa mainittuja ominaisuuksia googlatessa voit hyvin tulla ohjatuksi Instagram-profiiliini. 😂 Ei vaan, rakastan heittäytymistä ja uusia haasteita, tulen toimeen ihmisten kanssa, olen ystävällinen ja kiltti, kaikkia tasapuolisesti kohteleva, helposti lähestyttävä, sosiaalinen ja räväkän huumorintajun avulla olen selättänyt useita kuoppia matkan varrella.

🔥 Mottoni onkin: ”Elämä on sitä, mitä teet siitä.”

Olisin hyvä Miss Hot Rod, koska jos lähden johonkin mukaan, panostan siihen 100 % ja tiedätte kyllä mistä meidät Pohjoisen tytöt on tehty! 🔥☺️”

 

  1. Tia-Maria Kelander, 27v, Jämsä.

– Toimistotarvike myyjä ja huoltaja.

”Mun harrastuksiin kuuluu moottoripyöräily, ratsastus, laulaminen ja piirtäminen/maalaaminen.

Hain kisaan mukaan koska pidän esiintymisestä, amerikanautoista ja moottoripyöristä. Moottoriurheilu on lähellä sydäntä ja haluaisinkin päästä itse kokeilemaan radalla ajamista mun Kawasakilla.

Olisin hyvä Miss Hot Rod, koska olen rohkea persoona. Rakastan vauhtia ja esiintymistä ja etenkin sitä kun saa yleisön hyvälle fiilikselle.

Mun motto oli teininä ”hiljaa hyvä tulee mut nopeilla paremmin menee” ja tää heijastaa tänäkin päivänä aika hyvin mun arkeen ja harrastuksiin. Mitä sitä suotta himmailee 😉”

Äänestä suosikkasi täällä!


Infoa rakennuspäivästä

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023!

7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskus!

Näyttelyn hallikartta alla.

ACS 23 – Hallit 67_A3

Tervetuloa ACS2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 näyttelyyn. Ohessa näyttelyyn liittyvää tärkeää tietoa sekä ohjeet miten toimia paikan päällä. Tehdään yhdessä hieno näyttely!

Näyttelyajoneuvojen ja –tavaroiden tuonti
Torstai 6.4.2023 klo 07:00-24:00. HUOM! Autolla ajo hallissa päättyy klo 22:00. Näyttelykalustoa voi tuoda tämän jälkeenkin halliin. (Ongelmatapauksissa ota yhteyttä Martti Luoso 040-1632054)

Sisäänajo

6-halli American Car Show, Classic Car Show, ACS-kerhot ja yritykset, MC Heaven, Nuori rakentaja -kilpailijat Bikes, Mopotuning, Hot Rod Art, pienoismallit. Käynti ovesta 6.6 ja 6.12

7-halli, Tuning Car Show, TCS-kerhot, Custom Truck Show, MotorSport, MotorSport – kerhot ja Nuori rakentaja -kilpailijat Cars, Yritykset. Käynti ovista 7.7 ja 7.17

Jos ajoneuvosi tarvitsee pesua, löydät pesupaikan 6.12 ja 3.6 oven ulkopuolella sijaitsevasta huoltokuilusta. Mahdollinen lisäpesupaikka kysy toimitsijoilta. He tunnistat ”CREW” vaatteista.

Rakennuspäivän pysäköinti
Pysäköinti on maksullinen myös rakennuspäivänä. Tavarantuontia varten 1 h/pysäköinti on ilmaista samalla pysäköinnillä. Messukeskuksen pysäköintiä hoitaa Europark.

Ajoneuvojärjestelijä
Ovilta löydät ajoneuvojärjestelijän, joka näyttää teille osaston paikkanne, ohjaa teidät FHRA:n osastolle, josta saat näytteilleasettajarannekkeet (2 kpl/per ajoneuvo yksityiset, 3 kpl/per ajoneuvo FHRA jäsenkerho-osasto) ja ajoneuvokylttisi. FHRA:n osasto löytyy 6.6 oven vierestä. Joka ovella on kartta, josta näkyy missä kukin näyttely ja osasto sijaitsee. Kun olet löytänyt ajoneuvollesi paikan näyttelyhallista ajoneuvojärjestelijän kanssa, poikkea FHRA:n osastolla noutamassa ajoneuvokylttisi. FHRA näyttelytoimisto ja osasto löytyy esiintymislavan välittömästä läheisyydestä. Ilmoitathan näyttelyajoneuvosi rekisterinumeron FHRA:n infopisteellä, jos et ole sitä jo ilmoittautuessa tehnyt.

Akkukengät
Näyttelyajoneuvoista on näyttelynajaksi irrotettava akkukengät sekä polttoainetankki tulee olla tyhjillään.

Näyttelyajoneuvojen käynnistäminen näyttelyn aikana on ehdottomasti kiellettyä sakon uhalla!
Savukoneen tai hiilihappojään käytöstä ilmoitettava etukäteen palveluvastaava minna.koskela@messukeskus.com.

Lapset
Näyttelyn järjestäjä haluaa muistuttaa rakentelupäivän vaaroista. Rakentelupäivänä näyttelyssä on liikennöintiä isollakin kalustolla ja toivomme teidän huolehtivan perheen pienimmistä ja suosittelemme heidän mukaanottamista vasta varsinaiseen näyttelyyn.

Lemmikit
Lemmikkien tuonti Messukeskuksen sisätiloihin on kielletty.

Aikataulu:
Torstai 6.4.2023
Rakentelupäivä klo 08.00-24:00 (autolla ajo halleissa kiellettyä klo. 22.00–24.00)

Perjantaina 7.4.2023
Viimeistely klo. 7:00-9:00
Lehdistö- ja kutsuvierastilaisuus klo. 09.00 alkaen.
Näyttely avoinna yleisölle klo. 10.00–18.00.

Lauantai 8.4.2023
Näyttely avoinna yleisölle klo.10.00–18.00.

Sunnuntai 9.4.2023
Näyttely avoinna yleisölle klo. 10.00–18.00.
Näyttelyn purku alkaa klo. 18.15
HUOM! Osastojen purkamista ei saa aloittaa ennen näyttelyn sulkeutumista.

Flyerit ja tuotemyynti
Flyereiden jakoalue rajoittuu omalle osastolle. Elintarvikemyynti osastoilla on kielletty, maistatus sallittu. Lisäinfo: FHRA/ Martti Luoso 040-1632054.

Kutsukortit
Yrityksillä ja kerhoilla on mahdollisuus tilata käyttöönsä kutsukortteja eMessukeskus-palvelun kautta, jotka voitte lähettää vieraillenne joko sähköpostiin tai puhelinnumeroon viestinä. Kutsukorttien hinta on 20 € + alv 10 %/kpl. Kutsukortit laskutetaan käytettyjen mukaan (Huom! Minimilaskutusmäärä 10kpl)

Näytteilleasettajaranneke
Saat näytteilleasettajarannekkeet saapuessasi Messukeskukseen rakennuspäivänä. Rannekkeilla vapaa sisäänpääsy näyttelyyn torstaista sunnuntaihin. Ajoneuvon tuojille 2kpl/per ajoneuvo, 3 kpl/per ajoneuvo, jos FHRA jäsenkerho-osastolle tuleva ajoneuvo.

Yritysasiakkaat
Yritysasiakkaat saavat myyjän kanssa sovitun määrän näytteilleasettajarannekkeita. Toimitattehan osastonne työntekijöille ja edustajille rannekkeet ennen näyttelyä. Saat näytteilleasettajarannekkeet saapuessasi Messukeskukseen rakennuspäivänä. Rannekkeilla vapaa sisäänpääsy näyttelyyn torstaista sunnuntaihin. FHRA näyttelytoimisto löytyy 6.6 oven vierestä.

Rakennuspäivän kulkuluvat voitte lähettää eMessukeskus -palvelusta sähköisesti osaston rakentajille.

Näytteilleasettajarannekkeiden lisätilaukset info@fhra. Viestin otsikoksi ”Näytteilleasettajaranneketilaus”

Pysäköinti
Näyttelyssä esillä olevat ajoneuvot kirjataan rekisterinumerolla pysäköintijärjestelmään vahtimestareiden toimesta. Ulosajettaessa pysäköinnistä ei veloiteta näyttelyajoneuvojen tuojia.

Messukeskuksen pysäköinti on puomiton ja sitä hoitaa Europark. Pysäköinti on maksullinen rakennuspäivänä ja koko näyttelyn ajan. Tavarantuontia varten 1 h/pysäköinti on ilmaista samalla pysäköinnillä.

Kuljetuskalusto pysäköidään Messukeskuksen itäpäätyyn hiekkakentälle!

Lue lisää pysäköinnistä:

https://messukeskus.com/messukeskus/tulo-ohjeet/pysakointi-helsinki-ja-pasila/#ohjeet

Näyttelytoimisto

Näyttelytoimisto on avoinna:
To 6.4 klo 8.00–22.00 FHRA:n osastolla hallissa 6
Pe 7.4 klo 8.00–19.00 FHRA:n osastolla hallissa 6
La 8.4 klo 9.00-18.15 FHRA:n osastolla hallissa 6
Su 9.4 klo 9.00-19.00 FHRA:n osastolla hallissa 6

Näyttelytoimisto sijaitsee koko rakennuspäivän ja näyttelyn ajan hallissa 6 FHRA:n osastolla esiintymislavan välittömässä läheisyydessä. Näyttelytoimiston puh. 0207 430 750.

Ajoneuvotietokyltit
Ajoneuvotietokyltit ovat teetetty etukäteen ilmoittamillasi tiedoin. Saat ajoneuvokylttisi saapuessasi näytteilleasettajarannekkeiden kera. Pidätämme oikeuden kylttien kirjoitusasusta. Olemme saattaneet korjata jotain kortin sisällöstä tai muokata kuvia paremmin kylttiin sopivaksi.

Voit tarkistaa oman ajoneuvokylttisi esikatselusta ja muokata sitä vahvistusviestin mukana tulleen linkin kautta.

Peoples Choice äänestys
Jokaiseen ajoneuvokylttiin generoituu QR-koodi, joka ohjaa äänestyssovellukseen kyseiseen ajoneuvoon. Äänestyssovellus löytyy verkkosivuiltamme: https://www.fhra.fi/americancarshow/peoples-choice-aanestys/

Sovelluksesta löytyy myös näytteilleasettajalistaus, johon mahtuu lyhyt slogan. Kerrothan sen meille sähköpostitse info@fhra.fi. Slogan voi olla valitettavasti vain 40 merkin mittainen.

Esimerkki: American Car Show – Parasta paikan päällä!

Äänestys aukeaa viikkoa ennen näyttelyä. Äänestäneiden kesken arvotaan pääsylippuja ja muuta mukavaa! Arvostaisimme, jos jakaisitte kuvia ja fiiliksiä ennen näyttelyä. #americancanshow #tuningcarshow #MCheaven #Classiccarshow #Customtruckshow #ACS2023 #TCS2023 #motorsport2023 #mopotuning #messukeskus

Tägää ihmeessä meidät julkaisuun @americancarshow_official

Peoples Choice äänestyksen voittajat julkistetaan näyttelyn palkintojen jaossa!

Tervetuloa 44. näyttelyyn! Olette erittäin tervetulleet ja tehdään yhdessä hieno näyttely!

Yhteystiedot:

Esko Raisvuo (toimitusjohtaja) esko.raisvuo@fhra.fi p. +358 400414098
Martti Luoso (näyttelypäällikkö) martti.luoso@fhra.fi p+358 40 1632054
Kaisa Lökfors (tiedotus ja markkinointi, näyttelytoimisto) kaisa.lokfors@fhra.fi p. +358 40 164 57 27
Satu Häyry (Laskutus ja talouden hallinta, näyttelytoimisto) satu.hayry@fhra.fi p. +358 +358 40 151 0688

Finnish Hot Rod Association ry/FHRA Marketing Oy
Teollisuustie 2
01800 Klaukkala
P. +358 207 430 750

SAME IN ENGLISH:

ACS2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023!

7.-9.4.2023 Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre

Welcome to ACS2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 show. Here’s some important information about the show and how to get your vehicle to the show. Let’s make a great show together!

Exhibition vehicles and goods

Thursday, April 6th 2023, from 08:00 to 24:00. NOTE! By car, driving in the hall ends at 22:00. The exhibition vehicles can then be brought to the hall. (In case of problem contact Martti Luoso 040-1632054)

Running in

6-Hall American Car Show, ACS-Clubs and Companies, MC Heaven, Young Builder – Competitors Bikes, Mopotuning, Hot Rod Art, Scale Models, please use doors 6.6 and 6.12

7-Hall, Tuning Car Show, TCS Clubs, Custom Truck Show, MotorSport, MotorSport – Clubs and Young Builder Competitors Cars, Companies. Use doors 7.7 and 7.17

If your vehicle needs washing, you will find a washbasin located outside the door 6.12 and 3.6 outside the door. Please ask the crew for any additional laundry. They are recognized by ”CREW” clothing.

Building Day Parking

Parking is also charged on the day of construction. For import, 1h / parking is free with the same parking. Parking at the Exhibition Center is managed by Europark.

Vehicle organizers

On the door you will find a vehicle organizer who will show you the location of your department, guide you to the FHRA Exhibition Office where you can get exhibitor bracelets (2 pieces per vehicle) and your vehicle infosign. The FHRA Exhibition Office is located next to the door. Every door has a map showing where each exhibition and department is located. Once you have found a place for your vehicle in the expohall with the vehicle organizer, get your vehicle sign in the FHRA Exhibition Office. FHRA Exhibition Office and stand is located in the immediate vicinity of the stage. Remember to give your show vehicles register number at FHRA info stand, if you have not done so when registreted to the show online.

Battery terminals

Exhibition vehicles battery shoes must be detached and the fuel tank must be empty.

The launch of exhibition vehicles during the exhibition is strictly forbidden under the threat of fines!

To use a smokemachines or carbon dioxide ice, please contact the service manager minna.koskela@messukeskus.com in advance.

KIds

The exhibition organizer wants to remind you of the dangers of the construction day. On the day of construction, the exhibition will be operated with a large vehicles and we hope that you will take care of the smallest of the family and recommend that they be included in the actual exhibition.

Pets

It is forbidden to import pets inside the Expo and Convention Centre.

Schedule:

Thursday 6.4.2023

Construction Day from 08:00 to 24:00 (by car in the halls forbidden from 22:00 to 24:00)

Friday 7.4.2023

Finishing at. 7: 00-9: 00

Press and invitation visit at. 09.00.

Exhibition open to the public at. 10.00-18.00.

Saturday 8.4.2023

The exhibition is open to the public from 10:00 to 18:00.

Sunday 9.4.2023

Exhibition open to the public at. 10.00-18.00.

The dismantling of the exhibition begins at. 18.15

NOTE! The dismantling of the compartments must not commence until the closing of the exhibition.

Flyers and product sales

The flyer division is limited to your own department. Food sales in wards are forbidden, tasting allowed. Additional information: FHRA / Martti Luoso 040-1632054.

Invitation eTickets

Businesses and clubs have the opportunity to subscribe to invitations via eMessukeskus, which you can send to your guests either by email or by phone. The price of the invitation cards is 20 € + VAT 10% / pcs. Invitation Invitations are billed according to the used (Note! Minimum Invoice Amount 10pcs)

Exhibitor bracelets

You will get exhibitor bracelets on arrival at the Fair Center on the day of construction. Free entry to the exhibition from Thursday to Sunday. For vehicle importers 2pcs / per vehicle.

Corporate Customers

Business customers receive the number of exhibitor bracelets agreed with our sales. Bring your exhibitor bracelets to the employees and representatives of your department before the show. You will get exhibitor bracelets on arrival at the Fair Center on the day of construction. Free entry to the exhibition from Thursday to Sunday. FHRA Exhibition Office is located next to the 6.6 door.

Exhibitor bracelet additional info info @ fhra. Message title ”Exhibitor Bracelet Order”

Parking

The vehicles displayed in the exhibition will be registered with the registration number in the parking system by Messukeskus Staff. Parking will not be charged fron importers of exhibition vehicles.

The exhibition center’s parking has become boomless and managed by Europark. Parking is chargeable on the day of construction and throughout the exhibition. For import, 1 h / parking is free with the same parking.

Transport vehicles and trailers should be parked to the east end of Messukeskus at the sand area!

Read more about parking:

https://messukeskus.com/messukeskus/how-to-find-us/parking/?lang=en

Exhibition office

The exhibition office is open:

Tue 6.4 at 8.00 – 22.00 in FHRA stand in Hall 6

Fri 7.4 at 8:00 – 19:00 at FHRA stand in Hall 6

Sat 8.4 at 9.00 – 18.15 at the FHRA stand in Hall 6

Sun 9.4 at 9.00 – 19.00 at the FHRA stand in Hall 6

The exhibition office is located throughout the building day and exhibition hall 6 in the FHRA stand in the immediate vicinity of the stage. Exhibition Office tel. +358 207 430 750

Vehicle Information Signs

The vehicle information signs have been commissioned with the information you have announced in advance. You will get your vehicle sign on arrival with exhibitor bracelets. We reserve the right to write the signs. We may have corrected some of the contents of the card or have modified the photos better adapted to the sign.

You can check your vehicle sign from the preview and edit it via the link that came with your confirmation message.

Peoples Choice Vote

A QR code is generated for each vehicle signpost to guide the voting application to the vehicle in question. The voting application can be found on our website: https://www.fhra.fi/americancarshow/peoples-choice-aanestys/

The vote will open a week before the show. Voters will be raffled off with tickets and other fun stuff! We would appreciate if you shared  pics of your vehicle in your social media. #americancanshow #tuningcarshow #MCheaven #Classiccarshow #Customtruckshow #ACS2023 #TCS2023 #motorsport2023 #mopotuning #messukeskus. Please tag us @americancarshow_official

The winners of the Peoples Choise voting will be announced at the exhibition prize giving ceremonies!

Welcome to the 44. American Car Show! Long time, no see! Let’s make a great show together!

Contact:

Esko Raisvuo (CEO) esko.raisvuo@fhra.fi p. +358 400414098
Martti Luoso (Head of Show) martti.luoso@fhra.fi p+358 40 1632054
Kaisa Lökfors (Exhibition office, media and communications) kaisa.lokfors@fhra.fi p. +358 40 164 57 27
Satu Häyry (Exhibition office, billing and customer service) satu.hayry@fhra.fi p. +358 40 151 0688

Finnish Hot Rod Association ry/FHRA Marketing Oy
Teollisuustie 2
01800 Klaukkala
P. +358 207 430 750


TILAA KUTSULIPUT NÄYTTELYYN

Nyt on hieno mahdollisuus hankkia yrityksesi asiakkaille tai työntekijöille vapaaliput näyttelyyn! ACS2023 – American Car Show 2023 näyttely avaa ovensa pääsiäisenä 7.-9.4.2023. Käytössämme on sähköiset eMessukeskuksen elipput!

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen pääsiäistapahtumaksi. Näyttely on jo 44. laatuaan!

Hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät amerikan autot kaikki samalla kertaa!

ACS2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskuksessa!

Näyttelyn aukioloajat:

Perjantai 7.4.2023 kello 10.00 – 18.00

Lauantai 8.4.2023 kello 10.00 – 18.00

Sunnuntai 9.4.2023 kello 10.00 – 18.00

Nyt tarjoamme teille elippuja hintaan 20 € / kpl, (normaali sisäänpääsy 29 € ovelta) Minimi tilaus- ja laskutusmäärä 10 kpl.

Huom! Laskutetaan vain käytetyt eliput, hintaan lisätään voimassa oleva Alv. 10 %

Tilaus onnistuu helposti alta löytyvällä lomakkeella! Teethän tilauksesi viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Tilauksen voi tehdä yrityksen nimenkirjoituksen omaava henkilö.

Liitäthän tilaukseen määrän sekä yrityksesi laskutustiedot ja Y-tunnuksen. Liput toimitetaan joko sähköpostiin tai tekstiviestillä puhelimeen. Kerrothan toimitustavan lisätietokentässä!

Näytteilleasettajat voivat tilata ja lähettää eLippuja samoilla ehdoin eMessukeskus-palvelusta.

Palvelu löytyy eMessukeskus -palvelussa kohdasta ”Lähetä eLippuja”

Jos yrityksesi tai yhdistyksesi ei ole tapahtumassa näytteilleasettajana, tilaa eLiput alta!

TILAA KUTSULIPUT NÄYTTELYYN


 

Näin tehtiin ACS2022! Musiikki: Doom Unit​ Videon tuotti: Soldeman! American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023!
Tuttavallisemmin ACS 2023 täyttää Helsingin Messukeskuksen pääsiäisenä 7.-9.4.2023!

 

ACS2023 – American Car Show 2023 tulee taas, 7.-9.4.2023! 

Ilmoittautuminen ensi kevään näyttelyymme on nyt avattu, olkaa hyvä!

Osastot ja kauden 2023 yhteistyösopimukset:
Myynti: Timo Nousiainen, 0400-621219, timo.nousiainen(@)fhra.fi
Myynti, näyttelypäällikkö: Martti Luoso, 0401-632054, martti.luoso(@)fhra.fi
Myynti ja kokonaisuudet: Esko Raisvuo, 0400-414098, esko.raisvuo(@)fhra.fi

*Poistathan sulkeet sähköpostiosoitteista lähettäessäsi.

Tsekkaa lisää: Yrityksille


Ilmoittautuminen ACS 2023 – näyttelyymme on avoinna!

FHRA 50 vuotisjuhla vuoden jälkeen aloitamme kauden 2023 perinteisesti Helsingin Messukeskuksessa näyttelyn merkeissä. Viime vuoden näyttely parin vuoden tauon jälkeen oli meille kaikin puolin menestys ja voimme kiittää siitä jäsenkerhojamme, näytteilleasettajia ja kumppaneitamme.

ACS 2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 näyttelykokonaisuuden suunnittelu ja myynti on jo aloitettu ja ilmoittautuminen tapahtumaan on auki! 44. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Nuorissa on tulevaisuus ja uusi näyttely osio Mopotuning on erittäin suosittu. Kävijätutkimuksemme mukaan viime vuonna yli 60 % kävijöistä vieraili näyttelyssämme ensimmäistä kertaa! American Car Show loistaa edelleen kruununjalokivenämme ja kaikki muutkin näyttelyosiomme ovat vakiinnuttaneet paikkansa ACS-näyttelykokonaisuudessa!

Tervetuloa mukaan Pääsiäisenä Messariin! Tehdään tänäkin vuonna ACS 2023 – näyttelystä upea tapahtuma yhdessä!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023! Tuttavallisemmin ACS 2023!

7.-9.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa!

Kuinka ilmoittaudut:

Ilmoittautuessasi näyttelyyn valitset ensin roolin, jolla ilmoittaudut. Sen jälkeen valitaan kategoria tai näyttelyosio, jonne toivot ajoneuvosi menevän. Liitä mukaan hyvä, mielellään vaakasuuntainen kuva tai kaksi ajoneuvostasi. Lataathan ensimmäisenä parhaat kuvat, sillä ne tulostuvat ajoneuvokylttiin. Kuvien maksimimäärä on viisi. Näyttelytoimikunta seuraa ilmoittautumisia jatkuvasti ja hyväksyvät ajoneuvoja pitkin kevättä näyttelyyn.

Kun olet täyttänyt kaikki kohdat ja lähettänyt hakemuksesi, sinulle tulee ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistusviesti. Pyydämme vahvistuksen, jolla tarkistamme, että hakemus on oikeasti sinun tekemäsi, eikä minkään robotin tai toisen tahon. On tässä vuosien saatossa niinkin käynyt, että joku ”kaverin” puolesta tekee hakemuksen.

Lisääthän myös ajoneuvosi rekisterinumeron ”erikoista”– kenttään pysäköintimaksua varten. Keräämme ne etukäteen pysäköintifirmaa varten. Josko näin säästyisimme aiheettomilta laskuilta. Poistamme tiedon, kun olemme keränneet ne, se ei tule tulostumaan ajoneuvokylttiisi.

Jos anot kilometrikorvausta tai majoitusta, merkkaathan osoitteeksesi näyttelyyn tuotavan ajoneuvon kotiosoitteen, kiitos!

FHRA jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerhopaikkoja jaetaan ja näyttelypaikat heille ovat ilmaisia!

Kerhoille tiedoksi, että kerhon tulee ilmoittautua ensin ja vasta sen jälkeen ilmoitetaan kerhon osastolle toivotut ajoneuvot. Kerho-osastoille tulevista ajoneuvoista maksetaan kerhokorvausta neljästä ajoneuvosta. FHRA:n jäsenkerhoille maksettavat ajoneuvokohtaiset korvaukset vuodelle 2023 on 150 € / ajoneuvo. Jos haluatte neuvotella suuremmasta osastosta, olethan jo hyvissä ajoin yhteydessä näyttelypäällikkö Martti Luosoon, martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753

Jos ilmoittautumisen kanssa on vaikeuksia, ota ihmeessä yhteyttä toimistoomme. Autamme mielellämme!

Toimisto on avoinna ma – to 10–16, pe 10–15
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ!

Tehdään yhdessä upea näyttelykokonaisuus! TERVETULOA!


Registration for our ACS 2023 exhibition is open!

Year after the FHRA 50th anniversary, we will traditionally start the 2023 season with an exhibition at the Helsinki Messukeskus. Last year’s exhibition, after a break of a couple of years, was a success in every way for us, and we can thank our member clubs, exhibitors and partners for that.

ACS 2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 planning and sales of the exhibition complex have already started and registration for the event is open! The 44th exhibition will be held next Easter, April 7-9, 2023, at the Helsinki Messukeskus Expo and Convention Centre.

Young people are the future and the new exhibition section Mopotuning is very popular. According to our visitor survey, last year more than 60 % of visitors visited our exhibition for the first time! The American Car Show continues to shine as our crown jewel and all our other show sections have established their place in the ACS show complex!Let’s make the ACS 2023 exhibition a wonderful event together this year too!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023!

7-9 April 2023 at the Helsinki Messukeskus Expo and Convention Centre

How to register:

When registering for the exhibition, you first select the role you are registering for. After that, select the category or exhibition section where you want your vehicle to go. Attach a good, preferably horizontal photo or two of your vehicle. Please upload the best photos first, as they will be printed on the vehicle infocard. The maximum number of images is five. The exhibition committee constantly monitors registrations and accepts vehicles for the exhibition throughout the spring.

When you have filled in all the fields and sent your application, you will receive a confirmation message to the e-mail address you provided. We ask for a confirmation to verify that the application is actually made by you, and not by a robot or another party. It has happened over the years that someone makes an application on behalf of a “friend”.

Please also add your vehicle’s registration number to the “special” field for the parking fee. We collect them in advance for the parking company. If only we could save ourselves from unnecessary bills. We delete the information after we have collected it, it will not be printed on your vehicle infocard.

If you are applying for mileage allowance or accommodation, please include the home address of the vehicle to be brought to the exhibition as your address, thank you!

FHRA Member clubs have priority when club places are allocated and exhibition places for them are free!

For the information of the clubs, the club must register first and only after that the desired vehicles will be notified to the club department. A maximum of four vehicles are accepted for the club sections. If you want to negotiate a larger stand, please contact exhibition manager Martti Luoso well in advance, martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753 or our CEO Esko Raisvuo esko.raisvuo(@)fhra.fi / 0207 430 751.

If you have difficulties with registration, please contact our office. We are happy to help!

The office is open Mon – Thurs 10am – 4pm, Fri 10am – 3pm

Phone: 0207 430 750

e-mail: info(@)fhra.fi

Registration can be found HERE!

Let’s make a wonderful exhibition together! WELCOME!