Aktiivisia jäseniä koolla rakentamassa tulevaa: FHRA ry:n syyskokous Helsingissä

Messukeskukseen oli kokoontunut ilahduttava määrä jäseniä vaikuttamaan FHRA:n tulevaisuuteen.

Lauantaina 21.10.2023 Helsingin Messukeskuksen seinien sisällä väreili yhteisöllisyys ja intohimo harrasteajoneuvoilua kohtaan, kun Finnish Hot Rod Association FHRA ry oli kutsunut jäsenensä sääntömääräiseen syyskokoukseen.  


 

Ajoneuvoharrastuksen jatkuvuuden suuntaviivoja oli piirtämässä lukuisia paikalle saapuneita yhdistyksen jäseniä, jotka olivat valmiina jakamaan ajatuksia ja näkemyksiä FHRA:n tulevaisuudesta.

FHRA Marketing Oy:n toimitusjohtaja Esko Raisvuo esitteli menneen vuoden kohokohtia, ja kertoi näkökulmia vuotta 2024 silmällä pitäen. Onneksi moni kokoukseen osallistuja oli ehtinyt perehtyä suunnitelmiin etukäteen FHRA:n keskustelupalstalla, mikä viritti hedelmällisiä keskusteluja ja hyväntahtoisia puheenvuoroja.

Yhteinen tavoitteemme? Tehdä harrasteajoneuvoilusta ja kiihdytysurheilusta elinvoimainen ja jatkuva osa elämäämme. Tämän eteen on tärkeää rakentaa vahvaa talouspohjaa ja kertoa FHRA:n tarinaa omasta takaa. Ja voimme iloksemme todeta, että monia upeita ehdotuksia viestintään, markkinointiin ja myyntiin on jo matkalla todeksi.

Raisvuo johdatti meidät myös vuoden 2024 talouslukuihin, ja yhdessä päädyimme pitämään kauden 2024 jäsenmaksut samansuuruisena kuin tänä vuonna. Tulevaisuus näyttää valoisalta ja olemme innoissamme tulevista tapahtumista.

Yhteinen intohimo yhdistyksen toimintaan kukoisti myös, kun paikalla olleet FHRA:n jäsenet valitsivat henkilöitä yhdistyksen keskeisiin johtotehtäviin. Yhdistyksen puheenjohtajaksi esitettiin Ari Remahlia, joka päätettiin valita tehtävään seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Johtoryhmään erovuoroisten jäsenten tilalle äänestettiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle Ari-Pekka Forsberg, Juha-Pekka Lähteenmäki, Anssi Pinola ja Arto Sulopuisto. Johtokunnan jäsenet, kuten myös puheenjohtaja, astuvat välittömästi rooleihinsa palvellakseen yhteisöämme.

Tämän syksyn kokouksen suurin anti oli kuitenkin sen rakentava henki ja yhdessä tekemisen mutkattomuus. Jokaista puhetta ja ehdotusta arvostettiin, ja yhdistyksemme voi vain kasvaa ja kukoistaa tällaisella yhteisöllisyydellä.

Kokouksen päätöksiä voit tarkastella FHRA:n keskustelupalstalla. Kiitokset jokaiselle yhdistyksen toimintaan osallistuneille – te teette tästä yhdistyksestä ainutlaatuisen ja lämminhenkisen!

 

>>> Siirry keskustelupalstalle – Klikkaa tästä!