FHRA jäsenkerho jäsenyys

Viime kesänä järjestimme FHRA:n jäsenkerhojen kanssa yhteistyössä tapahtumia hyvällä menestyksellä. Haluammekin syventää tätä yhteistyötä. Malmilla järjestetyt katuautotapahtumat olivat menestys ja saamme siitä kiittää myös meidän jäsenkerhojamme ja aktiivisia toimitsijoitamme!

Ensi pääsiäisen näyttelyn ilmoittautuminen on myös auki ja kerhopaikat jaetaan nyt. FHRA:n jäsenkerhot ovat luonnollisesti etusijalla paikkoja jaettaessa.

41. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 30.3.- 1.4.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Tuleva näyttelykokonaisuus järjestetään viime vuoden tapaan kolmipäiväisenä.

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018!

30.3.-1.4.2018 Helsingin Messukeskuksessa!

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ!

Tässä kohtaa haluamme vielä muistuttaa siitä, että FHRA:n jäsenkerhojen jäsenet voivat liittyä FHRA:n jäseneksi edullisempaan yhdistysjäsenen henkilöjäsen hintaan 10€. Toivoisimmekin, että FHRA:n jäsenkerhot ja yhdistysjäsenet tiedottaisivat jäseniään tästä.

Kiinnostaako kerhoasi tai yhdistystäsi FHRA:n jäsenyys? Haluatko olla mukana kehittämässä FHRA:n tapahtumia ja toimintaa koko Suomessa! Liity joukkoon ja vaikuta!

Jäseneksi tai jäsenkerhoksi liittyminen onnistuu helposti verkkosivuillamme:

https://www.fhra.fi/liity-jaseneksi/

Voit olla yhteydessä toimistoomme, jos kaipaat lisätietoa.