Uusimmat uutiset

SM-osakilpailu 4

22.-23.7.2017 FHRA kiihdytysajon SM-osakilpailu 4, Blåkläder Summer Nationals, Kalajoki

Heinäkuun loppu puolella FHRA Drag Racing karavaani kaartaa nokat kohti pohjoisempaa Suomea ja rantautuu Kalajoen upeisiin luonnonkauniisiin maisemiin. Drag Race – kauden 4. osakilpailu ajetaan Kalajoen lentokentällä. Kuljettajat jatkavat kovaa taistelua kauden 2017 pisteistä.

Kalajoella on ajettu FHRA:n Summer Nationals kilpailuja yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2000. Eikä ihme, että väkeä saapuu Kalajoelle ympäri Suomen, sillä Kalajoki tarjoaa upeat puitteet lomailuun ja tekemistä riittää niin radalla kuin sen ympäristössä koko perheelle.

Ilmoittautuminen: http://www.dragracing.eu/index.asp

Kilpailun aikataulu:

Lauantai 10.00-18.00 – Lajitteluajot
Sunnuntai 11.00-17.00 – Pudotusajot

Kilpailu striimataan FHRA:n Livestream-kanavalle: https://livestream.com/fhra

Pääsyliput:

Pääsyliput tulevat pian myyntiin Tikettiin!

Hyvä asiakkaamme! Huomioithan, että Drag Racing kilpailu järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.

Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Emme vastaa alueella tapahtuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Olet alueella omalla vastuulla.

Hyvä median edustaja! Voit ilmoittautua samalla lomakkeella vaikka kaikkiin tapahtumiin yhdellä kertaa!

Ensi kesää odotellessa katso tallenne 23.-24.7.2016 FHRA kiihdytysajon SM-osakilpailu 4,  Blåkläder Summer Nationals, Kalajoki

 

 

 

Google+