Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FHRA Cruising Pre-Party vol. 38

04.08 / 17.00 - 20.00

4.8.2023 FHRA Cruising Pre-Party vol. 38, Helsinki-Malmin lentokenttä (Vapaa pääsy) (TBA)

Perjantaina 4.8.2023 klo 17.00 alkaen Helsinki-Malmin lentoasemalla vietetään Cruising Pre-partya. FHRA Cruising Pre-Partyt ovat kaikille maksuttomia tapahtumia.

FHRA Cruising Pre-partyissä autoharrastajat pääsevät kruisailemaan ja yleisö ihastelemaan toinen toistaankin komeampia menopelejä. Järjestämme myös maksuttoman takakontti-swapin tapahtumassa.

Mikäli olet kiinnostunut myymään takakontti-swapissa, saavuthan Malmille kello 17.00. Ei ennakkoilmoittautumisia, ota vain paikkasi ja avaa takakonttisi.

UUTTA! Olympiaterminaalin edusta toimii yhtenä osana FHRA Cruising Pre-Party vol. 38 -tapahtumaa. Olympiaterminaalin pysäköintialue suljetaan muulta liikenteeltä klo 17:30 – 24:00 välisenä aikana ja vain harrasteautot saavat parkkeerata alueella. FHRA:n jäsenkortti kannattaa pitää hollilla, sillä jäsenet saavat baarista etuja.

Malmilla janoa ja nälkää on taltuttamassa tuttuun tapaan B5 BLACK suoraan Töölön sydämestä.

Muistathan jättää ajoväylät avoimiksi, myös pysäköidessäsi. Pelastuskaluston tulee päästä kentälle ja pelastustiet tulee pitää vapaana! Paikalla on liikenteenohjausta.

Finnish Hot Rod association ry toivottaa kaikki tervetulleeksi paikalle!

Tiedot

Päivämäärä:
04.08
Aika:
17.00 - 20.00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

FHRA ry
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Helsinki-Malmin lentokenttä
Helsinki-Malmin lentoasema
Helsinki, 00700 Suomi
+ Google Map