Tapahtumajärjestäjän painajainen on käynyt toteen!

Alkuvuosi ei antanut ennusmerkkejä kellekään tulevasta kriisistä. Kauden suunnittelu oli aloitettu hyvissä ajoin, rankan viime vuoden jäljiltä ja American Car Show järjestelyt olivat jo pitkällä. Kunnes saimme ensimmäiset suositukset kokoontumisten rajoittamisesta valtiovallalta. Tapahtumatuottamiseen perustuvalta liiketoiminnaltamme vedettiin matto jalkojen alta.

Koronavirusepidemian aiheuttama kriisi osuu meidän kerhoomme ja lajiin kovaa! Niin taloudellisesti kuin henkisesti. Kaikki suuremmat tapahtumat on toukokuun loppuun peruttu ja varmuus tulevasta lensi jo ulos ikkunasta. Kaikki tapahtumia ja kilpailuja järjestävät tahot ovat joutuneet uudelleen suunnittelemaan kisa- ja tapahtumakalenterinsa. Tulevan suunnitteleminen on lähes mahdotonta.

Ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat tässä tilanteessa ensiarvoisen tärkeitä. Pysykää kotona ja pysykää terveinä. Meidän tulee nyt koittaa selviytyä tästä hyvin poikkeuksellisesta tilanteesta yhdessä. Vetoammekin nyt teihin jäseniin. FHRA tarvitsee sinua nyt enemmän kuin koskaan!

Kerrothan ystävillesi ja tuttavillesi FHRA:n jäsenyydestä. Kerrothan tekemästämme työstä ja uljaasta lajistamme kiihdytysajosta! Someta ja jaa julkaisujamme. FHRA:n jäseneksi on helppo liittyä ja kaikki tarvittava tieto löytyy linkin takaa! KLIK! 

Hyvät FHRA:n jäsenkerhot! Muistattehan muistuttaa omia jäseniänne siitä, että he voivat FHRA:n jäsenkerhon jäsenenä liittyä FHRA:n jäseniksi, edullisempaan yhdistysjäsenen henkilöjäsenhintaan 15 €!

Yritys tai yhteisö, FHRA:n kannatusjäsenyys on hieno tapa tukea toimintaamme! Tutustu kannatusjäsenyyteen ja siihen kuuluvaan mediapakettiin kotisivuillamme! Kannatusjäsenyys!

Me selviämme tästä kriisistä, kun teemme lujasti töitä ja uskomme siihen, että yhdessä voimme saavuttaa jotain hienoa! Elämme raskaita aikoja ja nyt on aika tehdä kaikki mahdollinen harrastuksen ja lajin hyväksi!

KIITOS, että olet FHRA:n jäsen!