Malmi Show & Go Power Festival 2020

12.9.2020 Malmi Show & Go Power Festival 2020, Helsinki-Malmin lentokenttä

FHRA:n uusi tapahtuma Malmi Show & Go Power Festival toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan ajoneuvonäyttelyyn sekä viettämään vauhdikasta päivää Helsinki-Malmin lentokentälle la 12.9.2020! Hangaarin näyttelyyn on kutsuttu Suomen hienoimmat rakennellut ajoneuvot. Kiitoradalla katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään varttimailin matkalla. Paikalla FHRA:n ajanotto ja rataryhmä. Tule kokemaan koko perheen voimin upea näyttely sekä kiihdytystapahtuman vauhti ja äänet!

FHRA järjestää ns. tukitapahtuman, kun American Car Show jäi pitämättä keväällä. Tapahtuma ei ole missään nimessä verrattavissa Messukeskuksen American Car Show -tapahtumaan. Meillä on koko kenttä vuokrattuna. Kiitotiellä vedetään katukiihdytystä, 4000 m2 hangaarissa pieni näyttely ja n. 15.000 m2 pihatilaa, jonne on suunniteltu harrasteparkkia ja jäsenkerhoja yms. esittelemään toimintaansa.

Lue lisää tapahtumasta: https://www.fhra.fi/malmi-show-go-power-festival/

Kyseessä yhden päivän tapahtuma. Katukiihdytystä, näyttely, harrasteparkkia ja jäsenkerhoja, tiimiesittelyjä ja kaikkea siistiä harrastuksen parista!

Tervetuloa!

Pääsyliput:

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla.

Ikäraja: Ikärajaton, alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa.

Päivälippu: 20 €

Liput ennakkoon Tiketistä!