Malmi Show & Go Power Festival

7.8.2021, Malmi Show & Go Power Festival 2021, Helsinki-Malmin lentokenttä

Ehdittiin ajaa yhteensä 142 lähtöä muutamassa pätkässä ennen kuin kovempi sade keskeytti ajamisen.

Tulokset: Malmi Show & Go Power Festival Sportsman 402 (67 st)

Lauantaina 7.8.2021 klo. 10.00–18.00 Malmi Show & Go Power Festival 2021! Toista kertaa järjestettävä tapahtuma on koko perheen pärinäpäivä! FHRA:n järjestämä Suomen vanhin ajoneuvonäyttely American Car Show on jouduttu siirtämään nyt jo kaksi kertaa koronapandemian vuoksi.

Tapaamme nyt pienemmissä puitteissa ja lentokenttäalueella, jonne voimme kokoontua terveysturvallisemmin. FHRA ry pitää päämajaansa Malmin lentokentän terminaalirakennuksessa ja näyttely pidetään lentokonehangaarissa.

Ajoneuvonäyttely, katukiihdytystä katulaillisilla ajoneuvoilla kiitoradalla, swap, harrasteparkki, FHRA jäsenkerhoja ja kisatiimejä esittelemässä toimintaansa. paikan päällä ruokakojuja ja muita virvokkeita!

Koko kentän täydeltä säpinää! Lapset alle 12-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa. Liput ennakkoon Tiketistä tai portilta. 20 €, ilmainen pysäköinti!

Tiketin myyntisivulle: https://www.tiketti.fi/malmi-show-go-power-festival-2021-malmin-lentoasema-helsinki-lippuja/76168

Facebook: https://www.facebook.com/events/134955255417697

Illan kruunaa tapahtuman päätyttyä Drive-in elokuvaesitys ilman erillistä veloitusta. Elokuvana American Graffiti ja FHRA:n jäsenille on ilmaiset popcornit luvassa.

Videolla tunnelmia viime vuoden tapahtumasta. Videon meille tuotti Soldeman Oy.

Malmi Show & Go Power Festival 2021

Paikka: Helsinki-Malmin Lentoasema, 00700 Helsinki

Aikataulu:

Lauantai 7.8.2021 klo. 10.00-18.00

Portit aukeaa klo. 9.00.

Katsastus alkaa klo. 9.00

Kuljettajakokous n. klo. 9.45 lähtöalueella

Tapahtuma alkaa klo. 10.00

Palkintojen jako hangaarin lavalla klo. 17.00

Tapahtuma päättyy klo. 18.00

Leffanäytös alkaa klo. 20.00

Lämpimästi tervetuloa! FHRA – Racing and cruising since 1972!

Pääsyliput:

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla.

Ikäraja: Ikärajaton, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vain huoltajan seurassa.

Päivälippu: 20 €

Liput ennakkoon Tiketistä!

Huomioithan, että Drag Racing tapahtuma järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.
Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.

Tapahtuma-alueen kartta:

Hyvä median edustaja! Voit ilmoittautua samalla lomakkeella vaikka kaikkiin tapahtumiin yhdellä kertaa!

Kyseessä yhden päivän tapahtuma. Katukiihdyttelyä, näyttely ja muuta harrastuksen ympärille kuuluvaa toimintaa.

FHRA:n  tapahtuma Malmi Show & Go Power Festival toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan ajoneuvonäyttelyyn sekä viettämään vauhdikasta päivää Helsinki-Malmin lentokentälle lauantaina 7.8.2021!

Hangaarin näyttelyyn on kutsuttu Suomen hienoimmat rakennellut ajoneuvot. Kiitoradalla katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään varttimailin matkalla. Paikalla FHRA:n ajanotto ja rataryhmä. Tule kokemaan koko perheen voimin upea näyttely sekä kiihdytystapahtuman vauhti ja äänet!

Meillä on koko kenttä vuokrattuna. Kiitotiellä vedetään katukiihdytystä, 4000 m2 hangaarissa pieni näyttely ja n. 15.000 m2 pihatilaa, jonne on suunniteltu harrasteparkkia ja jäsenkerhoja yms. esittelemään toimintaansa.

Ajoneuvoilmoittautumiset: Jos omistat näyttelyyn sopivan ajoneuvon, niin ilmoittautuminen löytyy kotisivuiltamme. Kyseessä on tukitapahtuma. Emme maksa näytteilleasettajille kilometrikorvauksia tai kerhoavustuksia kuten American Car Show´ssa.

FHRA:n jäsenkerhot ja kisatiimit, olette tervetulleet esittelemään toimintaanne tapahtumaan, laitathan ilmoittautumisen tulemaan.

Kyseessä yhden päivän tapahtuma. Katukiihdyttelyä, näyttely ja muuta harrastuksen ympärille kuuluvaa toimintaa.

Kiinnostaako myynti- tai promopaikka?
Ole rohkeasti yhteydessä!
Martti Luoso – martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753

FHRA Marketing Oy / Finnish Hot Rod Association FHRA ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi

Tervetuloa!

Ilmoita ajoneuvosi tai kerhosi tapahtumaan!

Kuskit:

Ilmoittautuminen kuljettajille on nyt avoinna!

Ennakkoilmoittautuminen kuskeille http://www.dragracing.eu/index.asp

Kuljettajien tulee luoda profiili palveluun. Kilpailijanumeroksi laitetaan ajoneuvon rekisterinumero.

Kuljettajia otetaan mukaan tapahtumaan rajattu määrä, että voimme taata kuskeille tarpeeksi monta vetoa päivälle.

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu, joka on koko päivästä 50 €+ käsittelymaksu. Hinta sisältää kaikki päivän vedot ja katsastusmaksun. Dragracing.eu -palvelussa voi maksaa Paytrailin kautta useimpien suomalaisten pankkien verkkomaksuna tai luottokortilla.

Otamme ilmoittautumisia vastaan myös paikan päällä, jos tapahtumaan vielä mahtuu vetäjiä. Osallistumismaksu portilla on 50 € + 20 € käsittelymaksu.

Pyydämme siis ennakkoilmoittautumisia, jotta voimme taata jouhevampaa ajoa. Jos ilmoittaudut vetämään vasta paikan päällä, emme voi taata, että mahdut mukaan. Olemme rajanneet osallistujien määrää juuri tästä syystä, että kaikki ennakkoonilmoittautuneet varmasti pääsevät vetämään useamman kerran.

Ennakkoilmoittautuneet: https://www.dragracing.eu/event_details.asp?c=y&id=599

Voimme ottaa tapahtumaan yleisöä, mutta meidän kaikkien tulee toimia terveysturvallisesti! Olemme suunnitelleet tapahtuma-alueen siten, että yleisön ja tiimien terveys on etusijalla. Muistathan pitää etäisyyttä muihin. Varikko on avoin yleisölle, mutta pyydämme huomiomaan THL:n suositukset turvaväleistä, maskeista ja hygieniasta yleisötapahtumassa. Tapahtuma-alueelle on tarjolla käsidesiä, jota toivomme teidän käyttävän. Kiitos!

Vaatimukset testiajoa varten:

Ajoneuvojen täytyy olla rekisteröityjä ja katsastettuja katukäyttöön (ei kilpa-ajoneuvoja, ei slicksejä, ei matkustajia).

Autot: Voimassa oleva ajokortti, umpinaiset kengät, kypärä, ajohanskat, pitkät housut ja pitkähihainen paita, turvavyö pakollinen kaikissa autoissa.

Moottoripyörät: Voimassa oleva ajokortti, ajopuku, umpinaiset kengät, umpikypärä ja ajohanskat (selkäpanssari suositus). Ajohousut ei saa olla farkkujen näköiset. Ajokengät ei saa olla niin lyhytvartiset, että sääri näkyy ajoasennossa.

Muuta huomioitavaa:

– Rekisteröinti: ei liikenteestä poistettuja, pitää olla ote ja jonkunlainen kilpi, joka kuuluu ajoneuvoon.

– Vakuutus: liikennevakuutuksen voimassaoloa emme pysty valvomaan, mutta huomioithan, että se ei ole voimassa suljetulla alueella.

– Katsastus: ei tarvitse olla katsastuksen voimassa, eikä muutoksien otteessa.

– Ilokaasu: saa ajaa ilokaasulla, koska kyseessä on katukulkine, jota ajetaan suljetulla alueella.

– Slicksit: Katukäyttöön tarkoitetut DOT hyväksytyt sallittu

POLTTOAINE:

Kaikki yleisesti tieliikenteeseen myytävä bensiini, diesel, E85/RE85 sekä näiden ”race-versiot” SALLITTU

METANOLI  palamisen näkyväksi tekevän väriaineen kanssa sallittu. 

NITROMETAANI KIELLETTY!

JARRUVARJO: Pakollinen autoissa, joiden loppunopeus ylittää 240 km/h

Hyvä asiakkaamme! Huomioithan, että Drag Racing kilpailu järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.

Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Emme vastaa alueella tapahtuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Olet alueella omalla vastuulla.

OHJEITA TESTAAJILLE!

Toivotamme sinut tervetulleeksi testaamaan ajoneuvosi kiihtyvyyttä. Sinun pitäisi toimia seuraavien ohjeiden mukaan.

VARIKKO JA SIISTEYS

Ilmoittautumisesi jälkeen sinut ohjataan katsastuspaikalle ja tämän jälkeen omalle varikkopaikalle joka sinulla on käytössäsi koko tapahtuman ajan. Näin ollen huolehdit paikkasi siisteydestä myös lähtiessäsi pois. Alueella on riittävästi jäteastioita. Ongelmajätteitä kuten esim. jäteöljyä, ei saa jättää tapahtuma-alueelle.

KATSASTUS

Ajoneuvot katsastetaan katsastuspaikalla, joten ole ajoneuvosi lähettyvillä, jotta katsastus voidaan suorittaa. Saat autoosi osallistumisnumeron ja katsastustarran, ilman niitä et pääse ajamaan.

AJAJAKOKOUS

Ennen ajojen alkamista, pidetään ajajakokous, johon kaikki kuljettajat ovat velvollisia osallistumaan. Kokouksessa käydään läpi mm. turva-asioita, radalla käyttäytymistä ja muuta oleellista.

LÄHTÖÖN VALMISTAUTUMINEN

Itse ajoon lähdön teet oma-aloitteisesti, emme tule hakemaan sinua ajamaan, vaan sinun täytyy siirtyä lähtöalueelle omin keinoin. Lähtöjärjestelyalueelle tulee kaksi parijonoa autoille ja yksi pyörille. FHRA:n toimitsijat näyttävät sinulle mihin jonoon menet,lähtöalueella tarkistamme ajolupasi. Kun olet lähtövuorossa toimitsijamme näyttää sinulle koska voit siirtyä ns. burnis-alueelle. Siellä seuraava toimitsija näyttää sinulle koska saat aloittaa renkaiden lämmityksen. Jos et lämmitä renkaita, siirry muutama metri eteenpäin ja jää odottamaan lähettäjän käsimerkkejä, jolla hän ilmoittaa koska saat asettua lähtövaloihin.

AJAMINEN

Lähtövaloihin asetutaan hiljaa eteenpäin liikkuen, kun näet, että ensimmäinen (ylin) valkoinen lamppu syttyy liikut vielä hiukan eteenpäin, jolloin toinen valkoinen valo syttyy. Silloin olet valmiina lähtövaloissa, kun molempien ajajien valkoiset valot palavat, niin lähettäjä käynnistää ”kuusen”, jolloin keltaiset lähtövalot alkavat laskea puolen sekunnin välein. Viimeisenä syttyy vihreä valo, joka on merkki siitä että saat lähteä. Jos lähdet liian nopeasti, syttyy punainen valo merkkinä varaslähdöstä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun täytyy pysähtyä, vaan ajat normaalin ajosuorituksen. Varaslähtö ei myöskään vaikuta aikaasi. Ajanottokellot käynnistyvät kun ajoneuvosi etupyörä vapauttaa kennojen valosäteen.

Ajosuorituksestasi saat aina aikakortin ja jos tietosi on ajanottojärjestelmässä,  jonka voit noutaa ajanottotornista.

Jos ajosuorituksesi aikana ilmenee ongelmia esim. liiallista sutimista lähdössä, vaihteet eivät mene päälle, missasit vaihdon, outoa tärinää ajoneuvosta, savuttamista tms. niin älä vedätä turhaa, sillä ajosi on jo pilalla. Jätä veto seuraavaan lähtöön. Näin mahdollisesti vältymme ikäviltä radanpuhdistustalkoilta ja ajoneuvosikin saattaa säilyä ehjänä.

Jarruta heti maalin jälkeen ja pudota vauhti sellaiseksi, että voit poistua radalta turvallisesti.

Jarrutusalueella sinun on varottava lähtökaveria esim. oikealla radalla ajaessasi et saa kääntyä vasemmalle paluutielle, ennen kuin vasemman radan kuljettaja on kääntynyt paluutielle. Näin varmistetaan ettei tulee päälleajoa. Paluutiellä on 30 km/h nopeusrajoitus. Ajosuorituksen jälkeen palaa omalle varikkopaikallesi tarkistaaksesi, että kaikki on ajoneuvossa kunnossa ja sen jälkeen seuraavaan testiyritykseen. Vältä ajamista liian kuumalla moottorilla tai vaihteistolla.

MUUTA

Alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena on ajaminen ehdottomasti kiellettyä. Paikalla tehdään pistokokeita ja mikäli jäät kiinni, ilmoitetaan siitä välittömästi viranomaisille.

Ajosuoritus tehdään yksin, ei kyyditettäviä mukana.

Tapahtuman järjestäjän vakuutus ei korvaa mahdollisia testaajalle aiheutuneita vahinkoja.