Kilpailukutsun päivitystä Street Bike-, Sportman ET- ja Pro ET -ryhmien SM-arvon suhteen!

Johtoryhmän miettiessä kauden 2017 kilpailumaksuja, lähtökohtana oli kustannusten säilyttäminen edellisvuoden tasolla, mutta samalla selkeyttää hinnoittelua. Sarjamaksun poistamispäätöksen ollessa yksi selkeyttävä tekijä, se päätettiin poistaa kokonaan. Hinnoittelun selkeytysyrityksen mukana meni niin sanotusti lapsi pesuveden mukana ja näiden muutamien ryhmien hinnat tästä syystä nousivat kohtuuttomasti.

FHRA:n johtoryhmä huomasi pian kilpailukutsun julkaisun jälkeen, että on tapahtunut ajatusvirhe. Olimme yhteydessä ryhmissä ajaviin kuljettajiin ja kysyimme heidän haluaan ajaa SM-arvosta. Ryhmien edustajat antoivat palautteensa ja on selvää, että kuljettajat ovat valmiit luopumaan ryhmien SM-arvosta.

Olemme olleet yhteydessä Suomen moottoriliittoon ja AKK:hon asiasta ja olemme saaneet hyväksynnän SM-arvon muuttamisesta cup-sarjaksi. Street Bike -ryhmä ajetaan FHRA cup-sarjana. Sportman ET ja Pro ET -ryhmät ajetaan Suomen Cup-sarjana. Real Street -ryhmä säilyy SM-ryhmänä.

Tämä tarkoittaa sitä, että kilpailumaksut muuttuvat näiden ryhmien osalta SM-ryhmän hinnasta Cup-sarjalaisten hinnaksi.

Kilpailuilmoittautumiset avataan pian dragracing.eu -kilpailuportaaliin näillä päivitetyillä hinnoilla. Päivitetty kilpailukutsu löytyy nyt verkkosivuiltamme.

https://www.fhra.fi/kilpailukutsu-ja-ilmoittautuminen/