Uusimmat uutiset

Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen

Invitation for FIA-, EDRS Pro-, EDRS-classes 2018!

The Invitation is finally online and the entrance for the FIA-,EDRS-, EDRS Pro-classes and EDRS Pro MC for the FIA European Drag Racing Championship event on June 28th – July 1st 2018 at Alastaro Circuit, Finland is available on dragracing.eu! Please read the invitation below or on dragracing.eu! The last entrance date is 21st of June!

Kutsu FIA-, EDRS-, EDRS Pro- Ja EDRS Pro MC-ryhmille on nyt linjoilla ja ilmoittautuminen on myös nyt mahdollista FHRA Nitro Nationals European Drag Racing Championship tapahtumaan 28.6.-1.7.2017 Alastarolla dragracing.eu-palvelussa! Olkaa hyvä ja lukekaa koko kutsu tästä alta tai dragracing.eu! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.6.2018!

Invitation can be read here/Voit lukea kutsun täältä!

INVITATION_and_SUPPLEMENTARY REGULATIONS_NITRONATIONALS2018

Päivitetty 23.5.2018: SM-sarjan kilpailukutsua päivitetty testipäivien hintojen sekä aikataulujen osalta.

KILPAILUKUTSU_SM_CUP_2018

Hyvä kilpailija!

Kisakausi 2018 alkaa pian ja kilpailuilmoittautumiset FHRA:n kisoihin ovat nyt avoinna dragracing.eu –kilpailijaportaalissa. http://www.dragracing.eu/index.asp

Tulevalle kaudelle ei ole sarjamaksua SM-sarjassa.

Tänäkin vuonna voi kilpailija ilmoittautua ja maksaa koko kauden kilpailut kerralla. Koko kauden kilpailuilmoittautuminen on kilpailijalle kilpailukutsun mukaisesti -15% kokonaissummasta. Koko kauden alennettuun hintaan ei sisälly sähkömaksut. Sähköjä ei voi tällä keinoin tilata, vaan toivomme että ostatte tarvitsemanne sähköt paikan päältä. Jos haluat hyödyntää alennuksen, tulisi kilpailijan ilmoittautua viimeistään 5.5.2018.

Tarkistathan tässä kohtaa, että oma profiilisi on ajan tasalla dragracing.eu –palvelussa ja olet ladannut palveluun myös kuvat itsestäsi ja kilpa-ajoneuvostasi. Tulemme tulevalla kaudella striimaamaan kilpailut verkkoon ja käytämme dragracing.eu –kisaportaalin tietoja hyväksemme.

Järjestämme neljä Test n´ Tune -päivää tulevalla kaudella. Ne löytyvät dragracing.eu -palvelusta omina tapahtuminaan. Näille testipäiville voi siis osallistua, vaikka ei ajaisikaan viikonlopun kilpailussa. Testipäivät ovat siis 18.5.2018 SM-osakilpailu 1 edeltävänä perjantaina Motoparkissa, 15.6.2018 SM-osakilpailu 2 edeltävänä perjantaina Alastarolla, 10.8.2018 SM-osakilpailu 4 edeltävänä perjantaina Kauhavalla ja SM-finaalin jälkeisenä sunnuntaina 2.9.2018 samoin Kauhavan uudella kiihdytysareenalla.

Testipäivien hinnat:

Testipäivä ennakkoon 100€ + käsittelykulut

Testipäivä jälki-ilmoittautuneille:

100€ + 50€ + käsittelykulut

Junior testipäivä ennakkoon:  50€ + käsittelykulut

Testipäivä jälki-ilmoittautuneille:

Junior testipäivä:  50€ + 50€ + käsittelykulut

Uutena kilpailupaikkana toimii Kauhavan lentokenttä, jonne rakennetaan täysin uusi kiihdytysareena. Käyttöönotto tapahtuu siis jo tänä kesänä ja aloitamme siellä juurikin testipäivän merkeissä elokuussa.

Epäselvissä tilanteissa olethan yhteydessä FHRA:n toimistoon fhra@fhra.fi

Tervetuloa kisoihin!

 

Kuva: Santeri Ampuja, motorsport.kuvat.fi

Google+