Uusimmat uutiset

Kilpailukutsu 2017

Hyvä kilpailija!

Tuleva kisakausi 2017 on lähempänä kuin arvaammekaan ja kilpailukutsu on nyt julkaistu. Kilpailuilmoittautumiset avautuvat dragracing.eu -kilpailuportaaliin lähiaikoina.

Olemme pyrkineet yksinkertaistamaan kilpailuhinnoittelua ja voimme kertoa, että tulevalle kaudelle olemme luopuneet sarjamaksusta kokonaan. Olemme pyrkineet pitämään kauden kokonaiskustannukset viime kauden tasolla.

Tänäkin vuonna voi kilpailija ilmoittautua ja maksaa koko kauden kilpailut kerralla. Koko kauden kilpailuilmoittautuminen on kilpailijalle kilpailukutsun mukaisesti -15% kokonaissummasta. Koko kauden alennettuun hintaan ei sisälly sähkömaksut. Koko kauden ilmoittautuminen avataan myös pian ja jos haluat hyödyntää alennuksen, tulisi kilpailijan ilmoittautua viimeistään 5.5.2017.

Kilpailukutsun mukaisesti SM-pisteisiin lasketaan tänä vuonna viisi kilpailua. Koko kauden kerralla maksulla saat tavallaan yhden kilpailun kaupan päälle, joten tämä alennusta kannattaa hyödyntää. Se vähentää sekä kilpailijan että täällä meidän toimistohenkilökunnan työmäärää, kun tiedämme jo etukäteen, että kauden kaikki maksut on jo hoidettu.

Ilmoitamme heti kun kilpailuihin ilmoittautumiset ovat avoinna http://www.dragracing.eu/index.asp

Nyt ennen kisakauden alkua on hyvä päivittää ja tarkistaa oma dragracing.eu -profiili uusilla kuvilla. Tarkistathan että oma profiilisi on ajan tasalla dragracing.eu –palvelussa ja olet ladannut palveluun myös kuvat itsestäsi ja kilpa-ajoneuvostasi. Tulemme tulevalla kaudella striimaamaan kilpailut verkkoon ja käytämme dragracing.eu –kisaportaalin tietoja hyväksemme. FHRA Livestream-tili löytyy verkosta: https://livestream.com/fhra

Kilpailukutsun löydät verkkosivuiltamme osoitteesta: https://www.fhra.fi/kilpailukutsu-ja-ilmoittautuminen/

Google+