Kiihdytysajon SM-sarja starttaa pian!

Enää muutama hassu viikko kun drag racing SM-sarja starttaa Virtasalmen Motoparkissa! Tässä kohtaa on hyvä muistuttaa kilpailijoita, että kilpailuilmoittautuminen normaalihintaisena päättyy tulevana lauantaina 13.5.2017!

Tässä kootusti kisantiedot. Varikkokartat, ajojärjestykset ja muut tiedot päivittyvät tapahtumasivulle https://www.fhra.fi/tapahtumat/fhra-sm1/ ja facebook-tapahtumaan lähiaikoina! Se on kesä nyt vaikka ulos katsoessa ei aina siltä tunnukkaan.

26.-28.5.2017 Test n´Tune & Kiihdytysajon SM-osakilpailu 1,  Motopark

Motoparkintie 62, 77330 Pieksämäki

Kausi starttaa 26.5.20 Motoparkissa Test n´Tune testipäivällä. Testipäivälle voi osallistua kaikki halukkaat ja ilmoittautuminen tapahtuu dragracing.eu -kilpailijaportaalissa. Testipäivää voit tulla seuraamaan ilmaiseksi.

Drag Race – kauden avauskilpailu ajetaan legendaarisella Motopark Raceway -radalla. Avauskilpailussa selviää mistä asetelmista kuskit starttavaat uuteen kauteen, mitä muutoksia kalustoon on tullut talven aikana ja kenelle jaetaan kiihdytysajon ensimmäiset SM-pisteet.

Ilmoittautuminen: http://www.dragracing.eu/index.asp

Kilpailun aikataulu:

Lauantai 10.00-18.00 – Lajitteluajot
Sunnuntai 11.00-17.00 – Pudotusajot

Race-kansaa rata-alueella ja sen ympäristössä viihdyttää FHRA Race Radio taajuudella 96,8 mhz.

Kilpailu striimataan FHRA:n Livestream-kanavalle: https://livestream.com/fhra

Pääsyliput:

Pääsyliput ennakkoon:

16€/päivä, 24€/kokoaikalippu

Portilta:

20€/päivä, 30€/kokoaikalippu

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi sisään aikuisen seurassa.

Pääsyliput on nyt myynnissä Tiketissä!

Hyvä asiakkaamme! Huomioithan, että Drag Racing kilpailu järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.

Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Emme vastaa alueella tapahtuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Olet alueella omalla vastuulla.

Hyvä median edustaja! Voit ilmoittautua samalla lomakkeella vaikka kaikkiin tapahtumiin yhdellä kertaa!

Drag Racing on parasta paikan päällä!

Lataa tapahtumajuliste tästä alta löytyvästä linkistä ja jaa se, jos haluat kertoa tapahtumasta muillekin! Rohkeimmat voivat, jos niin tahtovat, tulostaa aineiston ja laittaa vaikka lähikaupan ilmoitustaululle! Jos näin päätät tehdä, laitathan ilmoituksen esille niille tarkoitettuihin paikkoihin. Kiitos jo etukäteen!

SM1A3_2017