Kerhopaikat pääsiäisen näyttelyyn jaetaan NYT!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020! 10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa!

Kuinka ilmoittaudut:

Ilmoittautuessasi näyttelyyn valitset ensin roolin, jolla ilmoittaudut. Sen jälkeen valitaan kategoria tai näyttelyosio, jonne toivot ajoneuvosi menevän. Liitä mukaan hyvä, mielellään vaakasuuntainen kuva tai kaksi ajoneuvostasi. Kuvien maksimimäärä on viisi. Näyttelytoimikunta seuraa ilmoittautumisia jatkuvasti ja hyväksyvät ajoneuvoja pitkin talvea kevään näyttelyyn.

Jos anot kilometrikorvausta tai majoitusta, merkkaathan osoitteeksesi näyttelyyn tuotavan ajoneuvon kotiosoitteen, kiitos!

FHRA jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerhopaikkoja jaetaan ja näyttelypaikat heille ovat ilmaisia!

FHRA Jäsenkerhopaikaan kuuluu sähkö ja perusvalaistus. Muut rakenteet kerho hankkii omalla kustannuksellaan ja parhaaksi katsomallaan tavalla. FHRA:n jäsenkerhoille maksettavat korvaukset rajoittuvat nyt ajoneuvokohtaiseen korvaukseen, joka on 200 € / ajoneuvo, tämän korvauksen kerho laskuttaa näyttelyn jälkeen, lasku lähetettävä viimeistään 2kk tapahtumasta.

Kerhoille tiedoksi, että kerhon tulee ilmoittautua ensin ja vasta sen jälkeen ilmoitetaan kerhon osastolle toivotut ajoneuvot. Kerho-osastoille otetaan maksimissaan kuusi ajoneuvoa. Jos haluatte neuvotella suuremmasta osastosta, olethan jo hyvissä ajoin yhteydessä näyttelypäällikkö Martti Luosoon, martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753. Näyttelyn järjestäjä pidättää oikeuden hyväksyä/hylätä kerho-osastolle ehdotettuja ajoneuvoja.

Jos ilmoittautumisen kanssa on vaikeuksia, ota ihmeessä yhteyttä toimistoomme. Autamme mielellämme!

Toimisto on avoinna ma – to 10-16, pe 10-15
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ!

Tehdään yhdessä upea näyttelykokonaisuus! TERVETULOA!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020!  10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa!