Jäsenet voivat vaikuttaa FHRA:n tulevaisuuden suuntaviivoihin

Kuva: Jussi Pietarinen Photography

FHRA ry:n syyskokous pidetään 21.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on mutkaton mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen tulevaisuuteen. 


 

Tulevassa syyskokouksessa on ajankohtaista yhdistyksen puheenjohtajan ja erovuoroisten johtoryhmän jäsenten valinta. FHRA ry:n jäsenet voivat tulla paikalle henkilökohtaisesti äänestämään henkilövaaleissa.

Finnish Hot Rod Association ry:n tarkoituksena on edistää ajoneuvoharrastamista ja kiihdytysurheilua. Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus asettua ehdolle FHRA:n luottamustehtäviin.

 

Mikäli haluat vaikuttaa tapahtumien, kulttuurin ja kiihdytysurheilun tulevaisuuden suuntaviivoihin, lisätietoa siihen antaa FHRA Marketing Oy:n toimitusjohtaja Esko Raisvuo (esko.raisvuo@fhra.fi).

 

Yhdistys tekee FHRA:n jäsenkerhojen kanssa yhteistyötä erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Hyvä yhteistyö merkitsee sitä, että harrasteajoneuvokulttuuri ja –urheilu pysyvät vastaisuudessa elinvoimaisena. Jäsenkerhot ja aktiiviset toimijat ovat tässä avainasemassa.

Jäsenkerhojen jäsenet voivat liittyä FHRA:n jäseneksi edullisempaan “yhdistysjäsenen henkilöjäsen” hintaan. Syyskokouksessa päätetään myös tulevan kauden jäsenhinnat ja –muodot. FHRA:n jäsenkerhojen edustajille on oma infotilaisuus ennen syyskokousta, klo 13-13.30.

Kiinnostaako kerhoasi tai yhdistystäsi FHRA:n jäsenyys? Haluatko olla mukana kehittämässä FHRA:n tapahtumia ja toimintaa koko Suomessa? Jäseneksi tai jäsenkerhoksi liittyminen onnistuu nopeasti ja mutkattomasti.

 

>>> Liity joukkoon ja vaikuta – Klikkaa tästä!