Ilmoittautuminen ACS 2023 – näyttelyymme on avoinna!

FHRA 50 vuotisjuhla vuoden jälkeen aloitamme kauden 2023 perinteisesti Helsingin Messukeskuksessa näyttelyn merkeissä. Viime vuoden näyttely parin vuoden tauon jälkeen oli meille kaikin puolin menestys ja voimme kiittää siitä jäsenkerhojamme, näytteilleasettajia ja kumppaneitamme.

ACS 2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 näyttelykokonaisuuden suunnittelu ja myynti on jo aloitettu ja ilmoittautuminen tapahtumaan on auki! 44. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Nuorissa on tulevaisuus ja uusi näyttely osio Mopotuning on erittäin suosittu. Kävijätutkimuksemme mukaan viime vuonna yli 60 % kävijöistä vieraili näyttelyssämme ensimmäistä kertaa! American Car Show loistaa edelleen kruununjalokivenämme ja kaikki muutkin näyttelyosiomme ovat vakiinnuttaneet paikkansa ACS-näyttelykokonaisuudessa!

Tervetuloa mukaan Pääsiäisenä Messariin! Tehdään tänäkin vuonna ACS 2023 – näyttelystä upea tapahtuma yhdessä!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023! Tuttavallisemmin ACS 2023!

7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskuksessa!

Kuinka ilmoittaudut:

Ilmoittautuessasi näyttelyyn valitset ensin roolin, jolla ilmoittaudut. Sen jälkeen valitaan kategoria tai näyttelyosio, jonne toivot ajoneuvosi menevän. Liitä mukaan hyvä, mielellään vaakasuuntainen kuva tai kaksi ajoneuvostasi. Lataathan ensimmäisenä parhaat kuvat, sillä ne tulostuvat ajoneuvokylttiin. Kuvien maksimimäärä on viisi. Näyttelytoimikunta seuraa ilmoittautumisia jatkuvasti ja hyväksyvät ajoneuvoja pitkin kevättä näyttelyyn.

Kun olet täyttänyt kaikki kohdat ja lähettänyt hakemuksesi, sinulle tulee ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistusviesti. Pyydämme vahvistuksen, jolla tarkistamme, että hakemus on oikeasti sinun tekemäsi, eikä minkään robotin tai toisen tahon. On tässä vuosien saatossa niinkin käynyt, että joku ”kaverin” puolesta tekee hakemuksen.

Lisääthän myös ajoneuvosi rekisterinumeron ”erikoista”– kenttään pysäköintimaksua varten. Keräämme ne etukäteen pysäköintifirmaa varten. Josko näin säästyisimme aiheettomilta laskuilta. Poistamme tiedon, kun olemme keränneet ne, se ei tule tulostumaan ajoneuvokylttiisi.

Jos anot kilometrikorvausta tai majoitusta, merkkaathan osoitteeksesi näyttelyyn tuotavan ajoneuvon kotiosoitteen, kiitos!

FHRA jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerhopaikkoja jaetaan ja näyttelypaikat heille ovat ilmaisia!

Kerhoille tiedoksi, että kerhon tulee ilmoittautua ensin ja vasta sen jälkeen ilmoitetaan kerhon osastolle toivotut ajoneuvot. Kerho-osastoille tulevista ajoneuvoista maksetaan kerhokorvausta neljästä ajoneuvosta. FHRA:n jäsenkerhoille maksettavat ajoneuvokohtaiset korvaukset vuodelle 2023 on 150 € / ajoneuvo. Jos haluatte neuvotella suuremmasta osastosta, olethan jo hyvissä ajoin yhteydessä näyttelypäällikkö Martti Luosoon, martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753

Jos ilmoittautumisen kanssa on vaikeuksia, ota ihmeessä yhteyttä toimistoomme. Autamme mielellämme!

Toimisto on avoinna ma – to 10–16, pe 10–15
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ!

Tehdään yhdessä upea näyttelykokonaisuus! TERVETULOA!