FHRA:n jäsenlaskujen eräpäivä on 31.1.

FHRA jäsenlaskut lähtevät ensisijaisesti sähköpostilla rekisteriin ilmoitettuun sähköpostiin. Tarkistattehan varmuuden vuoksi myös roskapostikansiosi. Jos kerhossanne on tapahtunut yhteyshenkilöiden suhteen muutoksia, käyttehän päivittämässä kerhon tiedot FHRA:n jäsenrekisteriin.

FHRA:n jäsenkerhojen ja yhdistysjäsenten jäsenet voivat liittyä FHRA:n jäseneksi edullisempaan yhdistysjäsenen henkilöjäsen hintaan 15 €. (Henkilöjäsenenhinta 30 €)

FHRA:n jäsenkerhot ovat myös tervetulleet ensi kevään American Car Show 2022 -näyttelykokonaisuuteen. Kerho-osastot ovat jäsenkerhoille ilmaisia. Ilmoittautumisen kevään näyttelyyn on avoinna verkkosivuillamme. FHRA:n jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerho-osastoja jaetaan. Ilmoittautuminen onnistuu helposti verkossa: https://www.fhra.fi/americancarshow/ilmoittautuminen/

Toivoisimme, että FHRA:n jäsenkerhot ja yhdistysjäsenet tiedottaisivat jäseniään tästä edullisemmasta FHRA:n jäsenyysmuodosta ja tulevasta näyttelystä.

Muistathan hoitaa velvoitteesi FHRA:n jäsenkerholle, ennen kuin merkkaat jäsenkerhotiedon profiiliisi, kiitos.

Samoin pyytäisimme jäsenkerhojamme tarkistamaan jäsenlaskun kuntoon, jotta voimme tarjota halvempaa FHRA jäsenyyshintaa jäsenillenne. Kiitos jäsenyydestänne!

Kiinnostaako kerhoasi tai yhdistystäsi FHRA:n jäsenyys?

Haluatko olla mukana kehittämässä FHRA:n tapahtumia ja toimintaa koko Suomessa! Liity joukkoon ja vaikuta! Olemme viime vuosina tiivistäneet yhteistyötä jäsenkerhojen kanssa. Malmi Street Drags -tapahtumat ja FHRA Cruising Pre-Partyt on tehty kerhojen korvaamattomalla avustuksella. Ilman jäsenkerhojen apua olisi moni tapahtuma jäänyt tekemättä! Lämmin kiitos siitä!

Jäseneksi tai jäsenkerhoksi liittyminen onnistuu helposti verkkosivuillamme:
https://www.fhra.fi/liity-jaseneksi/

Yhdistysavaimen lomakeelle ”nimi”-kohtaan kerhon nimi ja ”sukunimi”-kohtaan yhteyshenkilön nimi. Käytämme samaa lomaketta kaikille jäsenmuodoille.

Tekemistä riittää ensi kesänäkin, kun pääsemme taas toteuttamaan kattavan määrän tapahtumia vuonna 2022! Tapahtumakalenterimme löytyy verkosta: https://www.fhra.fi/tapahtumat/