FHRA:n jäsenlaskujen eräpäivä on 31.1.

FHRA jäsenlaskut lähtevät ensisijaisesti sähköpostilla rekisteriin ilmoitettuun sähköpostiin. Tarkistattehan varmuuden vuoksi myös roskapostikansiosi. Jos kerhossanne on tapahtunut yhteyshenkilöiden suhteen muutoksia, käyttehän päivittämässä kerhon tiedot FHRA:n jäsenrekisteriin.

FHRA:n jäsenkerhojen ja yhdistysjäsenten jäsenet voivat liittyä FHRA:n jäseneksi edullisempaan yhdistysjäsenen henkilöjäsen hintaan 15 €. (Henkilöjäsenenhinta 30 €)

FHRA:n jäsenkerhot ovat myös tervetulleet ensi kevään ACS2023 – American Car Show 2023 -näyttelykokonaisuuteen. Kerho-osastot ovat jäsenkerhoille ilmaisia. Ilmoittautumisen kevään näyttelyyn on avoinna verkkosivuillamme. FHRA:n jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerho-osastoja jaetaan. Ilmoittautuminen onnistuu helposti verkossa: https://www.fhra.fi/americancarshow/ilmoittautuminen/

Toivoisimme, että FHRA:n jäsenkerhot ja yhdistysjäsenet tiedottaisivat jäseniään tästä edullisemmasta FHRA:n jäsenyysmuodosta ja tulevasta näyttelystä.

Muistathan hoitaa velvoitteesi FHRA:n jäsenkerholle, ennen kuin merkkaat jäsenkerhotiedon profiiliisi, kiitos.

Samoin pyytäisimme jäsenkerhojamme tarkistamaan jäsenlaskun kuntoon, jotta voimme tarjota halvempaa FHRA jäsenyyshintaa jäsenillenne. Kiitos jäsenyydestänne!

Kiinnostaako kerhoasi tai yhdistystäsi FHRA:n jäsenyys?

Haluatko olla mukana kehittämässä FHRA:n tapahtumia ja toimintaa koko Suomessa! Liity joukkoon ja vaikuta! Olemme viime vuosina tiivistäneet yhteistyötä jäsenkerhojen kanssa. Malmi Street Drags -tapahtumat ja FHRA Cruising Pre-Partyt on tehty kerhojen korvaamattomalla avustuksella. Ilman jäsenkerhojen apua olisi moni tapahtuma jäänyt tekemättä! Lämmin kiitos siitä!

Jäseneksi tai jäsenkerhoksi liittyminen onnistuu helposti verkkosivuillamme:
https://www.fhra.fi/liity-jaseneksi/

Yhdistysavaimen lomakeelle ”nimi”-kohtaan kerhon nimi ja ”sukunimi”-kohtaan yhteyshenkilön nimi. Käytämme samaa lomaketta kaikille jäsenmuodoille.

Tekemistä riittää ensi kesänäkin, kun pääsemme taas toteuttamaan kattavan määrän tapahtumia vuonna 2023! Tapahtumakalenterimme löytyy verkosta: https://www.fhra.fi/tapahtumat/

FHRA jäsenkorttien toimitus!

FHRA on jo useamman vuoden lähettänyt jäsenilleen mobiilijäsenkortin MagMa Lompakko -sovellukseen.

FHRA jäsenkortit kaudelle 2023 lähtee jäsenistölle helmikuun alkupuolella, kun FHRA:n jäsenlaskujen eräpäivä 31.1. on ohitettu. Myös FHRA kaupasta erikseen tilatut perinteiset muovikortit lähtevät vasta eräpäivän jälkeen tuotantoon. Niille jäsenille, jotka haluavat perinteisen muovikortin, on mahdollisuus hankkia se FHRA Kaupasta. https://fhrakauppa.mycashflow.fi/

Tarkistathan, että jäsenyytesi on maksettu. Jos jostain syystä et ole vastaanottanut FHRA:n jäsenmaksulaskua sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansio. Jos et siltikään löydä laskua, olethan yhteydessä toimistoon.

Jos olet FHRA yhdistysjäsenen henkilöjäsen, et välttämättä ole vielä jäsenlaskuasi edes saanut. Kunkin jäsenyhdistyksen kautta jäsenenä olevat saavat laskun vasta kun jäsenyhdistys on jäsenvelvoitteet hoitanut.

Kiitos kaikille tässä kohtaa jäsenyydestä! Jäsenet ovat jokaisen yhdistyksen perusta!