FHRA syyskokous 2018

Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestettiin LSK Business Parkin auditoriossa 6.10.2018. Paikalle saapui 76 aktiivista jäsentä.

Kokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat ja esiteltiin toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2019. Kulunut kausi on ollut monessa mielessä poikkeuksellinen. Säät ovat suosineet tapahtumajärjestäjää ja uusi rata on saatu rakennettua Kauhavalle.

Kokouksessa valittiin myös johtoryhmän jäsenet seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Ehdolle asettui useampi ehdokas, mutta kaksi katkolla olevista menivät jatkoon. Arto Sorvali ja Toni Erälähde pääsivät niin sanotuista vanhoista jatkoon. Uusina johtoryhmään valittiin Eero Kiiskinen ja Veli-Matti Lillbacka. Onnittelut kaikille valituille ja antoisaa johtoryhmätyöskentelyä. Johtoryhmään saat yhteyden helpoiten sähköpostitse ja yhteystiedot löydät kotisivuiltamme. Yhteystiedot.

Kokous venyi totuttua pidemmäksi, joka kielii jäsenistön mielenkiinnosta kerhon toimintaa kohtaan ja monesta asiasta keskusteltiin hyvässä hengessä. Vain aidolla vuorovaikutuksella voimme kehittää toimintaamme parempaan suuntaan. Kiitos siis kaikille osallistumisesta. Kaikki keskustelut on kirjattu johtoryhmälle tiedoksi. FHRA sääntömääräisen kokouksen pöytäkirjan löydät keskustelupalstalta. Keskustelupalstalta löytyy myös kaikki aineistot, jotka kokouksessa käytiin läpi.

Keskustelua voi mielellään jatkaa FHRA:n keskustelupalstalla. Kaikilla jäsenille on pääsy palstalle. Käyttäjätunnuksena toimii jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköposti. Jos et muista salasanaasi voit tilata uuden kirjautumissivulta ”Unohditko salasanasi”-kohdasta.

Keskustelupalstalle pääset täältä: https://www.fhra.fi/keskustelu/

Jos sinulla on vaikeuksia päästä palstalle, olethan yhteydessä toimistoon. Autamme mielellämme.