FHRA SM-kisailmoittautumisia avattu dragracing.eu -palvelussa

Hyvä kilpailija!

Kisakausi 2017 alkaa pian ja SM-sarjan koko kausi ilmoittautuminen ja  SM-osakilpailujen kilpailuilmoittautumiset ovat nyt avoinna dragracing.eu –kilpailijaportaalissa. http://www.dragracing.eu/index.asp

Olemme pyrkineet yksinkertaistamaan kilpailuhinnoittelua ja voimme kertoa, että tulevalle kaudelle olemme luopuneet sarjamaksusta kokonaan.

Viime vuonna otimme käyttöön koko kausi kilpailuilmoittautumisen. Tänäkin vuonna voi kilpailija ilmoittautua ja maksaa koko kauden kilpailut kerralla. Koko kauden kilpailuilmoittautuminen on kilpailijalle kilpailukutsun mukaisesti -15% kokonaissummasta. Koko kauden alennettuun hintaan ei sisälly sähkömaksut. Sähköjä ei voi tällä keinoin tilata, vaan toivomme että ostatte tarvitsemanne sähköt paikan päältä. Jos haluat hyödyntää alennuksen, tulisi kilpailijan ilmoittautua viimeistään 5.5.2017.

Tarkistathan tässä kohtaa, että oma profiilisi on ajan tasalla dragracing.eu –palvelussa ja olet ladannut palveluun myös kuvat itsestäsi ja kilpa-ajoneuvostasi. Profiili tulisi olla myös niillä kuljettajilla, jotka osallistuvat vain Test n´Tune -tapahtumaan tai kadun miehen kisaan. Tiedot tarvitaan ajanottoa varten. Tulemme tulevalla kaudella striimaamaan kilpailut verkkoon ja käytämme dragracing.eu –kisaportaalin tietoja hyväksemme.

Kilpailukutsun löydät verkkosivuiltamme osoitteesta: https://www.fhra.fi/kilpailukutsu-ja-ilmoittautuminen/

EM-osakilpailun kilpailukutsu julkaistaan myöhemmin.

Järjestämme kaksi Test n´ Tune -päivää tulevalla kaudella. Ne löytyvät dragracing.eu -palvelusta omina tapahtuminaan. Näille testipäiville voi siis osallistua, vaikka ei ajaisikaan viikonlopun kilpailussa. Testipäivät ovat siis 26.5.2017 SM-osakilpailu 1 edeltävänä perjantaina ja SM-finaalin jälkeisenä sunnuntaina 3.9.2017.

Epäselvissä tilanteissa olethan yhteydessä FHRA:n toimistoon fhra@fhra.fi

Tervetuloa kisoihin!