Uusimmat uutiset

Copart Auction

SIIRTYY! Uusi ajankohta 5.-7.6.2020 Helsingin Messukeskuksessa!

Copart Auction

American Car Show tulee kuumempana kuin koskaan ennen! American Car Shown huutokauppa toteutetaan tänä vuonna maailman suurimman online-ajoneuvohuutokaupan Copartin kanssa! Sunnuntaina 12.4. American Car Shown huipentaa Copart Suomen reaaliaikainen online-huutokauppa, jossa kymmenet American Car Showssa näytillä olevat ajoneuvohelmet huutokaupataan osoitteessa Copart.fi. Huutokauppa tullaan esittämään American Car Show-tapahtumalavalla sekä Copart Suomen osastolla 6h50 ja tämän lisäksi huutokauppa ja myytävät kohteet striimataan ISTVssä sekä Copart Suomen sosiaalisessa mediassa reaaliajassa! Huutokaupattavat kohteet julkaistaan lähipäivinä, joten pysy kuulolla!

Mitä: American Car Show Copart Auction

Missä: Huutokauppa osoitteessa Copart.fi | Huutokauppatapahtuma American Car Showssa sunnuntaina 12.4. Helsingin Messukeskuksessa tapahtumalavalla ja osastolla 6h50 sekä ISTVssä live streaminä.

Milloin: Huutokauppa klo 13:00 alkaen ja American Car Show-huutokauppatapahtuma lavalla klo 12:45 alkaen.

Miten osallistua huutokauppaan?

Huutokauppa järjestetään American Car Shown pääpäivänä sunnuntaina 12.4. Kohteiden ennakkohuutaminen ja live-huutokauppaan osallistuminen tapahtuu osoitteessa Copart.fi. Copart Auction -erikoishuutokaupan kohteet ovat huudettavissa Copart.fi-sivustolla hyvissä ajoin ennen live-huutokauppaa. Huutaminen edellyttää voimassaolevaa Copart Suomen jäsenyyttä. Vieraile Copart Suomen tapahtumaosastolla 6h50 ja lunasta itsellesi 2 kuukautta ilmaista jäsenyyttä! Rekisteröidy, huuda ja voita!

Mikä Copart Suomi on?

Copart Suomi eli entinen Autovahinkokeskus on ajoneuvojen realisointiin erikoistunut yritys. Copartin moderni sekä globaali huutokauppa-alusta tekee ajoneuvojen huutamisesta ja voittamisesta jännittävää sekä mielenkiintoista. Reaaliaikaisia huutokauppoja järjestetään kolmesti viikossa, mutta kohteille on mahdollisuus asettaa ennakkohuutoja heti, kun ne ovat näkyvillä Copart.fi sivustolla. Copart tekee ajoneuvojen etsimisestä, huutamisesta ja voittamisesta helppoa ja nopeaa. Hyppää huutokaupattavien ajoneuvojen maailmaan osoitteessa Copart.fi.

Oletko kiinnostunut myymään ajoneuvosi?

Copart Suomi myös ostaa ajoneuvoja, vaikka ne olisivat paljon ajettuja tai vaurioituneita. Löytyisikö sinulta kenties vanha Amerikanrauta, jota olet miettinyt myyväsi jo pitkään? Ota yhteyttä Copart Suomen myyntiin myynti@copart.fi ja lähetä ajoneuvosi tiedot sekä kuvat tai kysy lisää!

Lisätietoja löydät myös Copart Suomen nettisivuilta

 

Google+