American Car Show 2022 – Kevään juhlanäyttely

Ilmoittautuminen ensi kevään näyttelyymme on avoinna!

American Car Show 2022 tulee taas!

We are back! Kahden vuoden tauon jälkeen pääsemme viimein järjestämään perinteisen American Car Show -tapahtumakokonaisuuden Messukeskuksessa! Kyseessä on juhlanäyttely, kun FHRA täyttää ensi vuonna komeat 50 vuotta!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022 näyttelykokonaisuuden suunnittelu ja myynti on jo aloitettu ja ilmoittautuminen tapahtumaan on auki! 43. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 15.-17.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tuleva näyttelykokonaisuus järjestetään viimeksi järjestetyn näyttelyn tapaan kolmipäiväisenä.

Vuoden 2020 näyttely ehdittiin tuottaa hyvinkin pitkälle, kunnes se jouduttiin siirtämään. Jos ajoneuvosi tai kerhosi on jo hyväksytty näyttelyyn kaksi vuotta sitten, ei uutta ilmoittautumista tarvitse laittaa. Olemme lähestyneet ajoneuvojen tuojia sähköpostitse ja käymme kaikki näytteilleasettajat läpi kahden vuoden tauon jälkeen. On aika päivittää tilanne ja katsoa missä mennään.

Classic Car Show jatkaa näyttelyosiona kuutoshallissa! Näyttelyssä paikalla upeimmat klassikko -autot ja vintage -kalusto.

Jatkamme Tuning Car Show-tapahtumassa jo paikkansa löytänyttä Custom Truck Show-osiota. Näyttelyssä nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.

Myyjien siirtäminen halliin kolme oli hyvä veto ja jatkamme sillä vuoden 2022 näyttelyssä. Kaikki myyjät löytyvät keskitetysti samasta tilasta ja antaa näyttelyhalleille enemmän tilaa tuoda aitoa sisältöä näyttelyyn ja samanaikaisesti myyvät puitteet shoppailua haluaville.

Haluamme kiittää tässä kohtaa kaikki näytteilleasettajia, yrityksiä, yhteisöjä ja kumppaneita ymmärryksestä tapahtuman järjestämisen vaikeuksien ja siirtymisien kanssa.

Nyt on aika keskittyä tulevaan juhlanäyttelyyn ja tehdä yhdessä upea tapahtuma pitkän tauon jälkeen!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022!

15.-17.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa!

HUOM! Jos olet laittanut hakemuksen jo sisään, emme tarvitse uutta hakemusta! Olemme siirtäneet kaikki vuoden 2020 hakemukset ensi kevään tapahtuman alle. Näyttelytoimikunta käy nyt läpi kaikki, sekä uudet että vanhat hakemukset läpi. Jos ajoneuvosi on hyväksytty näyttelyyn, olette luonnollisesti tervetulleet ensi kevään juhlanäyttelyyn!

Kuinka ilmoittaudut:

Ilmoittautuessasi näyttelyyn valitset ensin roolin, jolla ilmoittaudut. Sen jälkeen valitaan kategoria tai näyttelyosio, jonne toivot ajoneuvosi menevän. Liitä mukaan hyvä, mielellään vaakasuuntainen kuva tai kaksi ajoneuvostasi. Kuvien maksimimäärä on viisi. Näyttelytoimikunta seuraa ilmoittautumisia jatkuvasti ja hyväksyvät ajoneuvoja pitkin talvea kevään näyttelyyn.

Jos anot kilometrikorvausta tai majoitusta, merkkaathan osoitteeksesi näyttelyyn tuotavan ajoneuvon kotiosoitteen, kiitos!

FHRA jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerhopaikkoja jaetaan ja näyttelypaikat heille ovat ilmaisia!

Kerhoille tiedoksi, että kerhon tulee ilmoittautua ensin ja vasta sen jälkeen ilmoitetaan kerhon osastolle toivotut ajoneuvot. Kerho-osastoille otetaan maksimissaan kuusi ajoneuvoa. Jos haluatte neuvotella suuremmasta osastosta, olethan jo hyvissä ajoin yhteydessä näyttelypäällikkö Martti Luosoon, martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753

Jos ilmoittautumisen kanssa on vaikeuksia, ota ihmeessä yhteyttä toimistoomme. Autamme mielellämme!

Toimisto on avoinna ma – to 10–16, pe 10–15
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ!

Tehdään yhdessä upea näyttelykokonaisuus! TERVETULOA!