Syyskokous Helsingissä 21.10.2023 – Asetu ehdolle ja vaikuta!

Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n jäsenet voivat vaikuttaa yhdistyksen toimintaan syyskokouksessa.

Tuleva syyskokous Helsingin messukeskuksessa 21. lokakuuta tarjoaa jäsenille erinomaisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa yhdistyksen tulevaisuuteen. 


 

FHRA:n johtoryhmä on yhdistyksen päätöksentekorunko, ja sen jäsenet ovat avainasemassa suunnittelemassa ja päättämässä yhdistyksen toiminnasta ja tulevaisuuden suunnasta. Johtokunnan jäsenehdokkaaksi asettuminen onkin merkittävä tapa vaikuttaa ja osallistua yhdistyksen toimintaan.

Katso syyskokouksen tarkemmat tiedot ja esityslista tämän linkin takaa.  

FHRA toivottaa kaikki jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita yhdistyksen toiminnasta ja haluavat olla mukana kehittämässä sitä, tervetulleiksi asettumaan ehdolle johtoryhmään. Ohjeet ehdolle asettautumiseen antaa Esko Raisvuo (esko.raisvuo@fhra.fi). 

Tapahtumaan osallistuminen ja aktiivinen rooli yhdistyksen toiminnassa ovat keskeisiä keinoja vaikuttaa ja tuoda oma panoksensa yhteisön hyväksi. Finnish Hot Rod Association FHRA ry rohkaisee jäseniään aktiiviseen osallistumiseen ja vaikuttamiseen yhdistyksen päätöksenteossa. 

Mikäli et ole vielä lunastanut yhdistyksen jäsenyyttä, voit tehdä sen mutkattomasti FHRA:n jäsensivuilta. Jos jäsenmaksusi on maksamatta, tee se ennen syyskokousta jolloin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Kysymyksiä jäsenmaksuasioista voit laittaa osoitteeseen info@fhra.fi.

 

>>> FHRA JÄSENSIVUT – KLIKKAA TÄSTÄ