Vielä ehtii pukinkonttiin!

American Car Show 2019 liput ehtii vielä joululahjaksi!

American Car Show 2019 päivälippuja, 2 päivälippua yhteishintaan 45€! Tarjous voimassa jouluun asti!

Vielä on hetki aikaa hankkia liput todella huokeaan hintaan. American Car Show 2019 liput ovat varmasti myös mieluisa lahja!

Ennakkohinnat ovat muutenkin edullisemmat kuin ovelta! Kannattaa hyödyntää joulukampanja ja hankkia liput hyvissä ajoin ennakkoon!

Liput ennakkoon nyt tarjoushintaan myy Tiketti ja Messukeskus

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019! More is more!

  1. – 21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa pääsiäisenä!

Joululahjavinkki nro. 2 – FHRA Kausikortti 2019!

FHRA järjestää vuosittain melkein kaksikymmentä tapahtumaa. Vuoden suurin tapahtuma on pääsiäisenä järjestettävä American Car Show, joka kerää Helsingin Messukeskukseen kymmentuhatpäisen yleisön.  Kiihdytysajon SM-sarja, Nitro Nationals 2019 ja lukuisat katutapahtumat kuuluvat jokaisen moottoripään kesärientoihin. Vuonna 2019 on taas luvassa paljon tapahtumia, joten hanki kausikorttisi nyt.

Ostaessasi kausikortin Tiketin kautta voit käyttää sen hankinnassa myös kulttuurimaksuvälineitä. Käytä kulttuurisetusi siis tulevan kauden kaikkien tapahtumien maksuun! Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet kulttuurieduista täältä.

FHRA kausikortti 2019 käsittää kokoaikaisen sisäänpääsyn kaikkiin FHRA:n järjestämiin tapahtumiin kaudelle 2019. Kausikortti on maksanut itsensä jo muutamalla tapahtumalla takaisin ja on tosikävijälle ihan ehdoton!

FHRA kausikortti on myös oiva lahjaidea moottoriurheilusta kiinnostuneelle ja kaikille autoharrastajalle!

Tapahtumakalenteri päivittyy FHRA:n verkkosivuilla.