UUSI STARTTIPÄIVÄ: Garage Kings Suomi

Garage Kings Suomi

UUSI STARTTIPÄIVÄ: Garage Kings Suomi esittelee maamme etevimmät tuunaajat ja moottoriharrastajat Dplayssa

Garage Kings Suomi -sarja käynnistyy suoratoistopalvelu Dplayssa 4.5.

Alla lisätietoa sarjasta ja sen tähdistä.

Garage Kings Suomi seuraa kolmen auto- ja moottoripyöräprojektin valmistumista. Jokaisella tuunaajalla on yksi tavoite: saada oma menopelinsä täydelliseen kuntoon.

Dplayn Garage Kings Suomi -sarjassa moottoriöljynkatkuiset autotallit yhdistyvät pikkutarkkaan suunnitteluun ja äärimmäiseen koristeellisuuteen. Garage Kings Suomi seuraa talven aikana kolmen kansainvälistäkin huomiota herättäneen auto- ja moottoripyöräprojektin valmistumista.

Persoonallisista moottoripyöristään tunnettu Samuel Heikkinen, kustom-autoja ammatikseen rakentava Timo Hersti sekä aina uusista autoprojekteista innostuva Joni Hytti tiimeineen avaavat talliensa ovet vain muutamia kuukausia ennen kuin ajoneuvojen pitää olla valmiina.

Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television Oy.

Garage Kings Suomi
Dplay+ alkaen 4.5.
12 koukuttavaa jaksoa

OHJELMAN TÄHDET OVAT

Samuel Heikkinen 

Prätkämiehen käsissä rakentuu uuteen kuosiin vuoden -57 Harley Davidson Panhead. Pikkupoikana polkupyörien fiksailusta alkanut intohimo pyörien rakentamiseen on tehnyt miehestä taitavan ja arvostetun käsityöläisen. Vaatimustasoaan osaamisen myötä kasvattanut rakentaja on tunnettu vastavirtaan uivasta tyylistään, joka tunnistetaan alan harrastajien keskuudessa. ”Moottori on pyörän sielu”, toteaa Heikkinen tallissaan, josta löytyy kaikki tarvittava pyörän rakentamiseen. Ja jos jotain sattuisi puuttumaan, Samuel tekee sen itse.

Timo Hersti 

Omaa autopajaa pyörittävä tuusulalainen kustomoi ensimmäisen autonsa jo pikkupoikana. Tyyli oli jo silloin selvillä: ensimmäisenä madaltuu katto.
Pitkän linjan autoharrastaja on kokeillut kiihdytysautoiluakin, mutta nauttii nykyään enimmäkseen rauhallisemmasta kruisailusta. Alla on aina amerikkalainen auto, jossa tärkeintä on V8, ääni, muodot – sekä tietenkin kromi ja muut kiiltävät osat. Ulkomaillakin tunnustusta saaneen Herstin tallissa laitetaan -38 Buickia ajo- ja esittelykuntoon kolmen miehen voimalla.

Joni Hytti 

Isältä perityn innostuksen ja taidon myötä ”Jon Garagen” kotitallissa syntyy jos jonkinlaisia ajopelejä. Joka vuosi American Car Show’ssa nähdään ainakin yksi uusi ajoneuvo, tänä vuonna useampikin. Jonin kanssa autoja rakentaa ja tuunaa neljän hengen tiimi, joka on välillä helisemässä tämän vilkasluonteisen ideapankin kanssa. ”Sanovat, että ihmiset, joilla on Chevrolet 454 SS pick-up, ovat keskimäärin onnellisempia”, perustelee ikuinen optimisti tämän vuoden pääprojektinsa.