Upeita kokemuksia ajoneuvoharrastajille – Tässä vuoden 2024 FHRA:n tapahtumakalenterin suuntaviivat

Kari Rautanen kellotti vuoden 2023 SM-finaaleissa ainoana "kutosella" alkavan ajan, kun viikonlopun paras kellotus oli 6.704. Kuva: Pasi Haila

Finnish Hot Rod Associationin vuoden 2024 tapahtumakalenteri on edellisten vuosien tapaan täynnä mielenkiintoisia tapahtumia harrasteajoneuvoilun ja kiihdytysurheilun ystäville.


 

Vuoden 2024 tapahtumat alkavat maaliskuun lopussa, kun American Car Show tuo yhteen harrasteajoneuvojen ystävät pääsiäisenä. Tapahtuman lipunmyynti ja ilmoittautuminen ovat jo käynnissä, ja ACS24 tulee olemaan isompi kokemus kuin koskaan aiemmin.

Kiihdytysurheilun osalta kausi käynnistyy Virtasalmella, missä järjestetään kauden ensimmäinen kiihdytysurheilun SM-osakilpailu toukokuussa. Tapahtumakalenteriin on merkitty alustavasti viisi SM-osakilpailua vuodelle 2024, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä ja kokea nopeuden hurmaa.

Kesäkuussa kiihdytyskausi laajenee katutapahtumiin, kun Vesivehmaalla järjestetään kauden ensimmäinen katukiihdytystapahtuma. Harrasteajoneuvojen ystäville on suunniteltu neljä kiihdytystapahtumaa, joihin voi ilmoittautua ulosmittaamaan ajoneuvonsa suorituskykyä, ja haastaa itsensä turvallisessa ja mutkattomassa ympäristössä.

Vuoden 2024 tapahtumakalenteria päivitetään jatkuvasti uusilla tiedoilla, kuten tarkemmilla ajankohdilla ja tapahtumapaikkakunnilla. Kalenteriin lisätään myös FHRA:n sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten päivämäärät, sekä kauden aikana järjestettävät suositut FHRA Cruising pre-partyt. FHRA toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan tulevan vuoden tapahtumista!

 

>> Osta kausikortti erikoishintaan vielä vuonna 2023 – Klikkaa tästä!