Tule meille töihin! Haemme Office Manageria!

Haemme Office Manageria vakituiseen työsuhteeseen järjestämään kanssamme moottoriurheilu- ja harrasteajoneuvo-tapahtumia. Tässä tehtävässä työskentelet taloushallinnon, toimistotehtävien ja myynnintuen parissa. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa heti, sillä etenemme pikaisella aikataululla sopivien hakijoiden löydyttyä!

FHRA Marketing Oy on Finnish Hot Rod Association ry:n omistama osakeyhtiö. Yhdistys on toiminut jo vuodesta 1972 ja toimii kattojärjestönä harrasteajoneuvokentällä. Järjestämme vuosittain parisen kymmentä tapahtumaa. Suurin tapahtumamme on American Car Show, joka on järjestetty jo 41 kertaa. Järjestämme myös kiihdytysajon SM-sarjaa sekä yhtä EM-osakilpailua. Nitro Nationals on suurin järjestämämme moottoriurheilutapahtuma. Lisäksi järjestämme useamman kadunmiehen kiihdytystapahtuman vuosittain niin Vesivehmaalla kuin Helsinki-Malmin lentoasemalla. Kesäkuukausina Cruising-tapahtumat kuuluvat toimenkuvaamme.

Etsimme tehtävään tehokasta, omatoimista, asiakaslähtöistä ja tarkkaa henkilöä, joka säilyttää toimintakykynsä kiireenkin keskellä.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä hoidat taloushallintoa, toimiston ylläpitoa sekä kuukausiraportointia. Taloushallinnon tehtävät sisältävät laskutusta, asiakasyritysten luottokelpoisuuden arviointia, maksujen seurantaa ja perintään siirtoja, ostolaskujen tarkistusta sekä tiliöintiä. Lisäksi käteiskassan tilitykset, vaihtorahatilaukset, kassajärjestelmien ja käteiskassan ylläpito ja raportointi ovat vastuullasi. Tuet myös ulkoistettua kirjanpitoa. Emoyhdistyksemme museoajoneuvo- ja jäsenrekisterin ylläpito, hoito ja laskutukset kuuluvat myös päivittäisiin tehtäviisi. Toimiston ylläpitotehtävät sisältävät mm. seuraavia tehtäviä: toimistosopimusten hallinnointi, vakuutusasiat, tarvikkeiden hankinta sekä muut toimiston hyvinvointiin vaikuttavat päivittäiset tehtävät. Tehtävänkuvasi voi sisältää myös markkinointia ja nettisivujen sekä SOME-kanavien päivitystä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutustausta ja aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Ymmärrät kulurakenteista ja miten ne rakentuvat. Tehtävässä menestymisessä tärkeintä on oma-aloitteisuus, multitasking-taidot sekä utelias ja avoin luonne. Tartut rohkeasti uusiin tehtäviin ja siedät hyvin muuttuvia olosuhteita ja vaihtuvia tehtäviä. Sinulla löytyy vahvaa kokemusta Excelin ja sähköisten taloushallinnon ohjelmista (esim. Procountor). Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen.

Kokemus moottoriurheilukilpailu- tai yhdistystoiminnasta katsotaan eduksi hakijalle. Olemme pieni asiantuntijaorganisaatio, joten meille on erityisen tärkeää löytää kollega, jolla on kova tahto onnistua ja saada asioita aikaan. Halu ja kyky oppia uutta vie sinut pitkälle työssäsi. Työskentelemme jatkuvasti muuttuvien asioiden parissa, joten melkein jokainen päivämme sisältää jotain uutta.

Sopivalle henkilölle tarjoamme mukavan työn ja viihtyisän työympäristön kesän tapahtumien keskipisteessä. Annamme täyden tukemme tehtävässä onnistumiseen. Perehdytämme sinut tehtäviisi sekä tuemme ja opetamme sinua kehityspolullasi. Tarjoamme tapahtuma-aikojen ulkopuolella mahdollisuutta etätyöpäiviin. Työaika on joustava. Toimistomme sijaitsee Helsinki-Malmin lentoasemalla.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen backoffice@fhra.fi, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Haku-aika 29.5.2018 – 6.6.2018

Aloitus: Heti soveltuvan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Paikka: Helsinki – Malmin Lentoasema

Palkka: Sopimuksen mukaan

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen backoffice@fhra.fi tai soittaa 30.5. ja 1.6.2018 klo 12:30- 14:30 välisenä aikana Ina Baker p. 0207 430 754.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.