TrackWeek Finland & FHRA yhteistyöhön!

TrackWeek Finland tapahtuma järjestetään 22.-24.7.2020. Järjestävä taho on lähestynyt FHRA:ta avustavien toimien merkeissä. FHRA:lla on pitkä kokemus tapahtuma- ja kisatoiminnasta. Olemme sopineet, että FHRA auttaa tapahtumassa huoltoautolla niin hinausapuna että pelastustoimena. FHRA toimii tapahtuman aikana avustavissa tehtävissä niin tien päällä kuin radalla.

FHRA Safety Crew ja tapahtumapäällikkö osallistuvat koko tapahtuman ajan radan ylläpitotehtäviin, mahdollisiin öljyntorjuntatehtäviin ja avustaa radalla tapahtuvissa tilanteissa.

Trackweek Finland 2020 on 22.-27.7.2020 ajettava reilusti yli 1000 km pitkä roadtrip ympäri Suomea. Matkan varrella ajetaan kuudella eri moottori- ja kiihdytysradalla. Lähtö tapahtuu Turusta keskiviikkona ja päättyy Motoparkkiin viikonloppuna kesän parhaille autoaiheisille RADALLE.com Festivaleille!

Koska kyseessä on roadtrip, niin kaikkien tapahtumaan osallistuvien autojen on oltava tieliikennelaillisia ja katsastettuja.

Tapahtuman tuotepalkinnot sponsoroivat Kendall, jolta löydät kaikki moottoriurheilussa ja vaativissa katuautoissa tarvitsemasi huipputasoiset öljyt ja muut tuotteet!

Lue lisää tapahtuman kotisivuilta: TrackWeek Finland kotisivut

TrackWeek Finland Facebookissa!

TrackWeek Finland Instagramissa!