Tosi harrastajan elämyspaketit myynnissä nyt!

Tervetuloa vieraaksemme Alastaron FHRA Nitro Nationals EM-kiihdytyskilpailuun! Tosi harrastajan elämyspaketit myynnissä nyt!

Haluatko kokea tai tarjota asiakkaillesi elämyksellisen päivän Drag Race-varikon sydämessä? Tuntea lähietäisyydeltä, kun tehokkaat moottorit ampaisevat jyrisevällä voimalla kohti kiihdytyssuoraa? Nitro Nationals elämyspaketilla saat vielä enemmän irti yhdestä maailman nopeimmista moottoriurheilulajeista!
Elämyspaketilla pääset päivän ajaksi seuraamaan kiihdytyskisojen kiihkeää tunnelmaa radan parhailta paikoilta, varikon sydämessä, hyvästä ruuasta ja juomasta nauttien. Elämyspaketin katsomo on lähtöalueen välittömässä läheisyydessä, josta voit tuntea tehokkaiden kilpureiden moottoreiden jyrinän!

Nitro Nationals elämyspaketilla katsot kisat omasta katsomosta, joka sijaitsee palveluiden välittömässä läheisyydessä. Varaamme sinulle suojalasit ja haluamme muistuttaa, että katsomo on aivan lähdön välittömässä läheisyydessä, joten radalta voi kantautua kisan tuoksinassa savuja ja irtoainesta katsomoon. Sinulle on varattu myös VIP-parkkeerausalue pääportilla.

Mieleenpainuvia hetkiä maailman nopeimman moottoriurheilulajin parissa toivottaa FHRA.

Elämyspaketti sisältää valitsemallesi päivälle:

  • VIP-pysäköinnin heti pääportilla
  • Päiväkohtaiset palvelut VIP-alueella
  • Tervetuliaismaljan
  • Huippuluokan BBQ-ruuan juomineen
  • Katsomopaikan radan parhailla paikoilla

Elämyspakettiin oikeuttavat liput myy Tiketti.

Hinnasto:

Ennakkoon Tiketistä -20%:

Pe 156,00€

La 156,00€

Su 132,00€

Portilta, mikäli lippuja on vielä saatavilla:

Pe 195,00€

La 195,00€

Su 165,00€

Tervetuloa! Drag Racing on parasta paikan päällä!