Tietoa FHRA Night Race päivän ajoista

Koska lauantai 31.8.2019 on Night Race-päivä Kauhavalla eli ympäristölupa sallii ajamisen yömyöhään ja yleisöä on odotettavissa varsinkin iltaan reilusti, haluamme antaa kaikille mahdollisuuden ajaa mahdollisimman paljon ja ison yleisön edessä.

Kilpailut aloitetaan normaalisti lauantaina 31.8. kello 10.00. Jatkamme lajittelukierroksia. Kilpailujohto päättää kuinka monta kierrosta ajetaan. Tiedotamme kuljettajia tästä varikkotiimin ja verkon välityksellä. Finaalikierros ajetaan myöhemmin ja sitä ennen pidetään finaalitauko. Kun kaaviot on luotu, aloitetaan eliminaatiokierrokset.

Pyrimme pitämään tauot lyhyinä. Tärkeintä on saada eliminaatiot ajettua loppuun! Toivottavasti sää suosii ja saamme hienot finaalikisat pidettyä!

Kun SM-osakilpailun voittajat ovat selvinneet, aloitetaan näytösajot, joihin voi ilmoittautua tulemalla line-up:iin, josta poimitaan kukin vuorollaan ajamaan.

Muistakaa, että ajot jatkuvat puoleen yöhön ja varikolla on pimeää. Ottakaa valoja mukaan ja valaiskaa myös itsenne, jotta teidät on helpompi havaita pimeässä.

Loppu häämöttää! Kenestä leivotaan suomenmestareita kaudelle 2019?