Test n´Tune ilmoittautumiset ja hinnat 2018!

Test n´Tune testipäivien hinnoittelu ja ilmoittautuminen on aiheuttanut epätietoisuutta. Alla aikaisemmin keväällä 4.5.2018 lähetetty ja julkaistu tiedote uudelleen hieman päivitettynä, muistin virkistykseksi. Jo menneet asiat on siis poistettu.

Kilpailuilmoittautumiset FHRA:n kisoihin ovat avoinna dragracing.eu –kilpailijaportaalissa. http://www.dragracing.eu/index.asp

Seuraavan kiihdytysajon SM-osakilpailu 2 viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.6.2018. Tämän jälkeen astuu voimaan jälki-ilmoittautumishinta.

Alastaron testipäivän viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.6. normaalihintaisena.

Jälki-ilmoittautuminen astuu voimaan aina kaksi viikkoa ennen kilpailun alkua kilpailukutsun mukaisesti. Testipäivien jälki-ilmoittautuminen astuu voimaan aina viikkoa ennen tapahtumaa.

Testipäivien ilmoittautumiset ovat myös auki dragracing.eu.ssa ja näissä tapahtumista olemme ottaneet myös jälki-ilmoittautumiskäytännön käyttöön ja testipäivien jälki-ilmoittautumismaksu on 50€ ja se astuu voimaan aina viikkoa ennen testipäivää.

Testipäivä maksaa kaikille ryhmille 100€ ja junnuille 50€. Jälki-ilmoittautumismaksu on siis molemmille sen 50€.

Testipäivälle voi osallistua kaikki halukkaat ja ilmoittautuminen tapahtuu dragracing.eu -kilpailijaportaalissa. Testipäivää voi tulla seuraamaan ilmaiseksi.

Päivitimme hinnat myös tapahtumakohtaisille sivuille fhra.fi sekä dragracing.eu -tapahtumasivulle.

Kilpailukutsua on myös päivitetty hintojen ja aikataulujen osalta ottaen huomioon testipäivät.