Tervetuloa VIP-vieraaksemme LSK Business Parkkiin FHRA Nitro Nationals EM-kiihdytyskilpailuun!

Haluatko kokea tai tarjota asiakkaillesi elämyksellisen päivän Drag Race-varikon sydämessä? Tuntea lähietäisyydeltä kun tehokkaat moottorit ampaisevat jyrisevällä voimalla kohti kiihdytyssuoraa? VIP-lipulla saat vielä enemmän irti yhdestä maailman nopeimmista moottoriurheilulajeista!

VIP-lipulla lauantaina 6.7.2019 pääset seuraamaan kiihdytyskisojen kiihkeää tunnelmaa VIP-tiloihimme, varikon sydämeen, hyvästä ruuasta ja juomasta nauttien.

VIP-vieraanamme katsot kisat omasta katsomosta, joka sijaitsee VIP-palveluiden välittömässä läheisyydessä. VIP-katsomo on aivan lähdön välittömässä läheisyydessä, joten radalta voi kantautua kisan tuoksinassa savuja ja irtoainesta katsomoon. Teille on varattu myös VIP-parkkeerausalue sekä pakettiin kuuluu myös tapahtuman t-paita. Lisäksi sisäänpääsy on hoidossa kaikille kisapäiville. VIP-palvelut lauantaina 6.7.2019.

Saapuessasi pääportista tapahtuma-alueelle, löytyy VIP-pysäköinti heti pääportin vierestä Talli baarin edestä. Portilla VIP-lippusi vaihdetaan VIP-passiin sekä rannekkeeseen. Henkilökuntamme opastaa sinut VIP-teltalle.

Mieleenpainuvia hetkiä maailman nopeimman moottoriurheilulajin parissa toivottaa FHRA.

VIP-pakettiin oikeuttavat liput myy Tiketti.