Tervetuloa Kauhavan uudelle kiihdytysareenalle!

Tammikuussa alkanut työ on nyt tuottanut hedelmää ja voimme vihkiä uuden ratamme käyttöön.

Seuraavassa infoa alueesta ja ensimmäisen tapahtuman aikataulusta.

  • Huomioithan että kyseessä on ensimmäinen kilpailumme täällä ja asiat vielä hakevat paikkaansa sitä mukaa kun teemme havaintoja miten asiat parhaiten toimivat. Radalla ei ole ajettu vielä lähtöäkään, joten toivottavaa olisi että tutustutte ensin rataan ja alueeseen huolellisesti.
  • Huomioikaa turvallisuus ja ympäristö, eli sammuttimet asianmukaisesti esille ja suojat ajoneuvojen, myös kuljetuskaluston alle. Jos vahinkoja kuitenkin sattuu, niin öljyntorjunta-aineita ja kalustoa voitte tulla pyytämään toimitsijoiltamme. Pidäthän huolen oman varikkopaikkasi siisteydestä. Tulemme kiinnittämään huomiota siihen, miten teamit huolehtivat edellä mainituista asioista.
  • Varikkojärjestys on alustava ja sitä tullaan korjaamaan sen mukaan miten kehitysideoita havaitaan.
  • Öljy- ja polttoainejäte on toimitettava öljykatoksesta löytyviin keräysastioihin. Katos löytyy varikon luoteiskulmasta.
  • Alueelta löytyy useita sähköpisteitä, roska-astioita ja bajamajoja tullaan sijoittamaan eri puolille varikkoa.
  • Sauna ja suihku löytyvät ravintolarakennuksen takaa alakerrasta. Saunamaksu 5 € suoritetaan Lentohotellin vastaanottoon.
  • Line up –alue on rajattu lippusiimalla, ajoneuvot järjestetään neljään jonoon. Line up –järjestelijä ohjaa kilpailijat oikeaan jonoon. Renkaiden lämmitys tapahtuu betonin päällä.
  • Betonia radalla on 50 metriä, sen jälkeen uutta asfalttia 600 metriä, jonka jälkeen alkaa vanha asfaltti, joka paikoitellen on hieman epätasainen. Radan sivussa muurin loputtua on vielä sinisiä lentokenttävaloja, otathan ne huomioon mikäli joudut siirtymään radan sivuun ennen paluutietä
  • Juniorit voivat poistua radalta jo heti muurin jälkeen oikealle. Ensimmäinen paluutie on valkoisen tutkapallon jälkeen oikealla ja merkattu beach flagilla. Seuraava paluutie merkitty myös beach flagilla. Mikäli et ehdi kahdelle ensimmäiselle paluutielle, on yksi poistumistie vielä tämän jälkeen tai tarvittaessa voit ajaa radan päähän ja kääntyä sieltä takaisin, mutta suosittelemme käyttämään kahta ensimmäistä. Paluu tapahtuu kiitoradalla, joten pysyttelethän kiitoradan oikeassa reunassa. Hinauskalusto pääsee paluutielle lähtöalueen oikeasta reunasta muurin ulkopuolelta. Huomioithan normaalit väistämissäännöt vastaantulevaa liikennettä kohdattaessa. Paluu varikolle tapahtuu kiitoradan varikon päästä kartioin merkattua reittiä.

Kilpailijakokous järjestetään perjantaina 10.8.2018 ja lauantaina 11.8.2018 klo 09:00 hangaari 2:ssa joka sijaitsee samassa rakennuksessa kilpailutoimiston kanssa.

Uuden radan avajaistilaisuus lauantaina 11.8.2018 klo 10:00 lähtöalueella.

 

Mukavaa kisaviikonloppua toivottaen,

Toni Erälähde

Kilpailunjohtaja