Tervetuloa FHRA VIP-vieraaksi!

VIP-vieraana sinä tai asiakkaasi pääsevät näkemään ja kokemaan kiihdytys-kisat ja varikkoelämän läheltä ja perin pohjin! Kokemus on varmasti mieleenpainuva ja ikimuistoinen! EM-osakilpailuun osallistuvat Euroopan nopeimmat kiihdytystähdet!

VIP-paketin haltijalle on luvassa laadukas VIP-tason ruokailu. Liha ja kana sekä vege-vaihtoehdot ja näiden lisäksi runsas ja monipuolinen salaattipöytä, 5-6 erilaista salaattia, leivät , patongit ja ruokajuomat.

Paikan päällä olevat kokki sekä tarjoilijat varmistavat ruokailun yhteydessä tasokkaan ja toimivan kokonaisuuden. Tasokas viini löytyy ruokajuomana.

Iltapäivällä ja alkuillasta tarjolla hodareita kaikilla höysteillä sekä tietenkin muuta pikku purtavaa.

JUOMAT: OLUT ja SIIDERI , LIMUT , KAHVI ja TEE , VISHY, VESI, (VIINIT ruokailun yhteydessä), (KUOHARIT tullessa)

Luvassa myös ohjatut TEAM-esittelyt kaikille halukkaille! FHRA RACE Oppaat vievät n.10 hlön ryhmiä tutustumaan teameihin, joissa kaikki pääsevät vielä lähemmäs DRAG RACE team toimintaa. Kuljettajat ja teamit esittelevät omaa kalustoaan ja kertovat kisaviikonlopusta vielä lisää.

VIP-vieraanamme katsot kisat omasta katsomosta, joka sijaitsee VIP-palveluiden välittömässä läheisyydessä. Varaamme teille suojalasit ja haluamme muistuttaa, että VIP-katsomo on aivan lähdön välittömässä läheisyydessä, joten radalta voi kantautua kisan tuoksinassa savuja ja irtoainesta katsomoon. Teille on varattu myös VIP-parkkeerausalue sekä pakettiin kuuluu myös tapahtuman t-paita.

Mieleenpainuvia hetkiä maailman nopeimman moottoriurheilulajin parissa toivottaa FHRA.

VIP-Pakettiin oikeuttavat liput myy Tiketti.