Terveisiä kilpailijoille AKK:lta!

Kuva: Santeri Ampuja, https://motorsport.kuvat.fi/

FHRA:n jäsenlaskutus vuodelle 2019 on alkanut. AKK:n kilpailijalisenssin hankkivat jäsenet saavat FHRA:n jäsenlaskun suoraan KITI-kilpailijapalvelun kautta. Pyydämmekin teitä maksamaan jäsenyyden juurikin tällä laskulla. Lasku löytyy myös KITI-palvelusta, sinun ei tarvitse odottaa laskun paperiversiota. Tällöin KITI-profiilisi on laskun maksun jälkeen aktiivinen ja voitte hankkia tarvittavat kilpailijalisenssit palvelusta vaivattomasti.

Suurin muutos tulevalle kaudelle on varmasti se, että kaikkien yli 45 vuotta täyttäneiden FIA-sarjaa ajavien kuljettajien tulee toimittaa kardiologin (sydänlääkärin) lausunto kansainvälisen lisenssin saadakseen.

AKK:n sivuilta kopioitua:

Jatkossa FIA:n sääntöjen mukaisesti 45 vuotta täyttäneiden tulee toimittaa lisäksi kardiologin (sydänlääkärin) lausunto kansainvälisen lisenssin saadakseen. Jos hakijalla on mahdollisia sydänoireita rasituksessa tai muita löydöksiä, voi kardiologi määrätä lisätutkimuksiin ja esimerkiksi rasituskokeeseen. 45-vuotiaasta lähtien tulee tämän lisäksi käydä joka kolmas vuosi kardiologin vastaanotolla. Huomioithan, että voimassa oleva rasitus-EKG, joka on suoritettu ennen 31.12.2018 korvaa kardiologin lausunnon kaudella 2019.

Lue lisää kilpailijalisensseistä täältä: https://www.autourheilu.fi/palvelut/lisenssit-2019/lisenssit/

Drag Racingiin kansallisiin kisoihin tarvittavan kansallisen lisenssin hinta on ensi vuonna 102 €. Mikäli aikeissa on ajaa muissa pohjoismaissa, tulee sinun hankkia national-lisäkortti. Se tilataan AKK:n toimistolta. National-lisäkortti on starttilupasi ja sen hinta ensi vuodelle on 41 €. Se hankitaan kansallisen lisenssin lisäksi.

FIA-sarjaa ajavat kuljettajat tarvitsevat kansainvälisen kilpailijalisenssin. Kansainvälisen kilpailijalisenssin hinta on 156 € vuonna 2019.

Hinnasto löytyy kokonaisuudessaan AKK:n sivuilta: https://www.autourheilu.fi/palvelut/lisenssit-2019/hinnasto/

Pian päivä alkaa taas pidentyä ja kilpailukausi on taas hieman lähempänä. Hoidattehan vakuutusasiat hyvissä ajoin kuntoon KITI-palvelussa.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä toimistoon. Vastaamme mielellämme.

Toimisto on avoinna ma – to 10-16, pe 10-15
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info@fhra.fi