Tehokkaampaa viestintää!

Onko sinulla asiaa? Onko teamilläsi tai kerhollasi jotain josta haluaisit jäsenistömme kuulevan? Se onnistuu kyllä. Julkaisemme mielellämme teidän tapahtumia, juttuja ja uutisia. Pyrimme seuraamaan aktiivisesti jäsenkerhojemme ja kilpatiimien tiedottamista ja jakaa esimerkiksi facebook-tapahtumia ja muuta tiedottamista. Ota siis rohkeasti yhteyttä.

Lähetä sähköposti otsikolla ”Vinkkaa uutisesta” fhra(@)fhra.fi, liitä mukaan lyhyt tiedote tapahtumasta, tai uutinen. Kerro siis mitä, missä ja milloin. Lisääthän myös aiheeseen liittyvä kuva. Voit myös julkaista uutisesi keskustelupalstallamme tai lisätä tapahtumasi omatoimisesti keskustelupalstan tapahtumakalenteriin. Julkaisemme valikoidusti julkaistavat uutiset, tiedotteet etusivullamme ja tapahtumat etusivun tapahtumakalenterissamme. Suoranaisia kaupallisten toimijoiden mainoksia emme julkaise! Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Jäsenkerhoillamme on mahdollisuus julkaista esittelyn itsestään keskustelupalstallamme. https://www.fhra.fi/keskustelu/forums/esittelyt.44/

Jäsenkerhomme ja yhdistysjäsenemme on listattuna verkkosivuillamme, jonne olemme koonneet linkit Facebook-sivuilla ja kotisivuille. Tänne lisäämme mielellämme myös kerhonne logon ja lyhyen esittelytekstin. Joten nakkaahan rohkeasti sähköpostilla osoitteeseen fhra(@)fhra.fi.

Vuodenvaihde on kiireisintä aikaa jäsenasioiden kanssa ja päivitämmekin listoja ja verkkosivujamme tammikuussa sitä mukaan kuin päivitettävää ilmenee.