Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

SYYSKOKOUS 2020, verkkokokous

16.01 / 12.00 - 17.00

kokouskutsua4_2016header_2016

FINNISH HOT ROD ASSOCIATION FHRA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

Tervetuloa Finnish Hot Rod Association FHRA Ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen.

Aika                                    Lauantai 16.1.2021 alkaen kello 12.00

Paikka                                 Verkossa, Teams-sovelluksen kautta

Syyskokouksen esityslista                      

 1. Kokouksen avaus
 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 3. Kokouksen puheenjohtajan valinta, Johtoryhmän ennakkovalinta Arto Sorvali
 4. Kokouksen sihteerin valinta. Johtoryhmän ennakkovalinta Kaisa Lökfors. Kahden (2) pöytäkirjantarkastajan valinta.
 5. Esityslistan hyväksyminen kokousjärjestykseksi
 6. Kauden 2020 tilannekatsaus
 7. FHRA ry:n ja FHRA Marketing Oy:n toimintasuunnitelman vuodelle 2021 esittely ja hyväksyminen
 8. FHRA ry:n talousarvion vuodelle 2021 esittely ja hyväksyminen
 9. FHRA Marketing Oy:n talousarvion vuodelle 2021 esittely
 10. Päätetään jäsenyysmuodoista ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2021
 11. Yhdistyksen puheenjohtajan valinta syyskokoukseen 2023 saakka.
 12. Yhdistyksen johtokunnan jäsenten valinta erovuoroisten tilalle seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2021 – 2022. Erovuoroisia ovat Toni Erälähde, Veli-Matti Lillbacka, Jaakko Salakari ja Arto Sorvali. Veli-Matti Lillbacka ei asetu ehdolle jatkokaudelle.
 13. Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö tarkastamaan vuoden 2021 hallintoa ja tilejä.
 14. Sääntömuutoksen esittely, sääntömuutos yhdistyksen sääntöihin niin, että voidaan jatkossa järjestää etäkokouksia ja ehdotuksen hyväksyminen
 15. Muut esille tulevat asiat
 16. Kokouksen päättäminen

 

kevatkokouskutsua4_2016_footer

Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 16.1.2021 klo. 12.00 alkaen kokonaan verkossa teams-sovelluksen avulla. Koko Suomen tautitilanteen kääntyessä huonompaan suuntaan, katsoi FHRA:n johtoryhmä ainoaksi vaihtoehdoksi sääntömääräisen syyskokouksen järjestämisestä kokonaan etänä ja verkon välityksellä. Voit nyt osallistua kokoukseen sekä äänestää etänä turvallisesti.

Kokousteknisistä syistä tarvitsemme ennakkoilmoittautumiset niin kokoukseen osallistuvilta jäseniltä, että ehdolle asettuvilta jäseniltä, jotta voimme tarkistaa osallistujien jäsenyydet kaudelle 2020 ja luoda äänestyssovellukseen äänioikeuden ilmoittautuneille jäsenille.

Äänestystä varten olemme valinneet äänestyssovellukseksi kotimaisen ja luotettavan verkkopalvelun nimeltä Äänestyskoppi. Voit tutustua sovellukseen verkossa: https://aanestyskoppi.fi/esittely/

Puheenjohtajaksi tai johtoryhmän jäsenehdokkaiksi haluavat ilmoittautuvat etukäteen kirjallisesti (sähköpostitse) os. info@fhra.fi  joulukuun 16. päivään mennessä. Tärkeää – ehdokkaaksi voi asettua ainoastaan kirjallisesti etukäteen ilmoittautumalla. Ei enää itse kokouksen aikana.

Ehdokkaiden tulee olla jäsenvelvoitteet 2020 ajallaan hoitaneita ehdokaskelpoisuuden täyttäneitä FHRA:n jäseniä. FHRA:n toimistohenkilökunta tarkistaa ehdokkaiden kelpoisuuden. Jäsenmaksua 2020 ei voi enää maksaa, mikäli se on jäänyt hoitamatta.

Ehdokkaita otetaan vastaan kirjallisesti (sähköpostitse) aikavälillä 4.12.2020 00:01 – 16.12.2020 klo 23:59. Tämän jälkeiset ilmoittumiset luetaan myöhästyneiksi, eikä heitä voida hyväksyä enää äänestykseen mukaan. Ehdokkaiden nimet sekä ehdokkaiden toimittamat esittelyt julkaistaan jäsenistön keskustelupalstalla viimeistään 18.12.2020, jäsenille suunnatussa osiossa.

Ehdokkaaksi ilmoittautuva otsikoi viestin malliin ”johtoryhmän jäsenehdokas” tai ”johtoryhmän puheenjohtajaehdokas” ja liittää mukaan lyhyen esittelyn itsestään (max. 300 merkkiä) sekä halutessaan myös kasvokuva.

Äänestäminen

 • Ennakkoon kokoukseen ilmoittautuneet saavat äänioikeuden äänestyssovellukseen. Äänestää voi ainoastaan ilmoittautumalla ennakkoon äänestäjäksi ja osallistujaksi kokoukseen. FHRA:n toimistohenkilökunta tarkistaa äänestäjän kelpoisuuden (jäsenyyden ennen äänioikeuden myöntämistä.)
 • Äänestysaika alkaa kokouksen aikana, kun äänestys on ajankohtainen esityslistan mukaan. Äänestys tapahtuu kokonaan verkossa Äänestyskoppi-sovelluksen kautta. 
 • Äänioikeutetuille jäsenille lähetetään äänestyslinkki sovelluksesta antamaanne sähköpostiin. 
 • Äänestäjä ymmärtää, huolehtii ja vastaa itse siitä, että toimittaa järjestäjälle oikean, toimivan ja aktiivisen sähköpostisoitteen ja varmistaa esim. yrityssähköpostin ollessa kyseessä, ettei yrityksen tai muun yhteisön palomuuri blokkaa järjestelmästä tulevia viestejä.
 • Äänestyksen käynnistymisestä ilmoitetaan keskustelupalstan ehdokkaisen esittelyosiossa ja verkkokoukouksen aikana.

Alla toimintaohje kokoukseen.

OHJE TEAMS -KOKOUKSEEN

Muutama asia kokoustekniikkaan;

Pyydämme etänä kokoukseen osallistuvia ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostilla info@fhra.fi, otsikolla ”Ennakkoilmoittautuminen FHRA syyskokous 2020”

Vain ennakkoon ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin lähetetään linkki, joka avautuu kokoukseen.

Tutustu Teamsiin ennakkoon verkossa: https://support.microsoft.com/fi-fi/teams

Mikäli teillä herää kysymyksiä kokouksesta tai muusta, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi

Tiedot

Päivämäärä:
16.01
Aika:
12.00 - 17.00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

FHRA ry
Kotisivu:
www.fhra.fi