Tallinn Motor Show – Entistä laajempi tapahtuma

Viron suurin moottoripyörä messu Tallinn Motor Show järjestetään ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä 9-11. maaliskuuta Sakun Suurhallissa. Messuille on rekisteröitynyt jo yli 40 näytteilleasettajaa, jotka edustavat lähes 100 tavaramerkkiä ympäri maailmaa.

Paikalle ovat tuoneet uusimmat mallinsa muun muassa Harley-Davidson, BMW, Honda, KTM, Husqvarna, Triumph, Yamaha, Can-Am, GasGas, Benelli ja useat pienemmät valmistajat. Myös erilaiset ajo- ja lisätarvikkeiden myyjät esittelevät ja myyvät tuotteitaan.

Kolmantena vuotena peräkkäin järjestetään suosittu projektipyörien kilpailu, jossa Viron parhaat pyöränrakentajat esittelevät taitojaan. Luokkia on ensimmäistä kerta viisi: Custom, Street, Superbike, Historic and Open.

Toista kertaa järjestetään myös vuonna 2017 erittäin suosituksi osoittautunut Motomiss-kilpailu jossa missikanditaatit joutuivat tavallisten kauneuskierrosten lisäksi ajamaan moottoripyörää, mikä oli yksi messujen vetonauloista ja on sitä todennäköisesti myös tänä vuonna.

Erikseen esitellään Virossa harrastettavia moottoriurheilulajeja ja niissä käytettyä välineistöä. Näytteille on asetettu Viron moottoripyörähistorian vanhimmat ja kuuluisimmat katu- sekä urheilupyörät.

Tämänvuotisen tapahtuman uutuutena on käytettyjen moottoripyörien alue, jossa myyjinä voivat toimia sekä jälleenmyyjät että tavalliset ihmiset.

Messut ovat avoinna perjantaina 9.3 klo 12-18, lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-16.

Lisätietoja tapahtuman nettisivuilta www.motorshow.ee.

 

Tallinn Motor Show järjestäjä on Viron Moottoripyörä Urheiluliitto.