Syyskuun FHRA Cruising Pre-Party! Viimeiset bailut!

FHRA Cruising Pre-Party vol. 30

Perjantaina 3.9.2021 klo 17.00 alkaen Helsinki-Malmin lentoasemalla vietetään Cruising Pre-partya! FHRA Cruising Pre-Partyt on yleisölle ilmaisia! Kesän viimeinen häppening!

Olemme varanneet pysäköintitilaa lentokentän puolelta, että kaikki halukkaat mahtuvat paikalle. Koronapandemia jyllää edelleen, joten olemme ottaneet rajoitukset huomioon. Pidättehän edelleen etäisyyttä kanssaharrastajaan ja noudatatte liikenteenohjaajien opastusta. Pyrimme luomaan sellaiset puitteet harrastamiselle, että kaikkien on turvallista ja helppoa kokoontua asetusten mukaisesti.

Hangaarin portti on käytössämme ja olemme pyhittäneet sen vain ja ainoastaan FHRA:n jäsenille. FHRA:n jäsenet ovat meille erittäin tärkeitä ja haluamme näin osoittaa kuinka tärkeitä. Teille on varattu oma paikka ja ns. ohituskaista. Näytä FHRA:n jäsenkorttiasi liikenteenohjaajalle ja aja suorempaa reittiä alueelle.

FHRA:lla on myös oma piste, jossa voit käydä jäsenyysasian hoitamassa kuntoon, jos jostain syystä et ole vielä FHRA:n jäsen. Tiskille olemme hoitaneet muutakin support-tuotetta. Käykää tukemassa kerhoa, jotta voimme jatkossakin tehdä näitä ilmaisiakin tapahtumia teille.

Paikan päällä mahdollisuus takakontti-swappiin, joka on ilmainen. Myyjät paikalle klo.17.00. Emme tarvitse ennakkoilmoittautumisia. Ota paikkasi ja avaa takakontti!Muistathan jättää ajoväylät avoimiksi. Erityisesti pelastuskaluston tulee päästä kentälle! Huomioithan tämän pysäköidessäsi! Paikalla on liikenteenohjausta, että saisimme kaikki hyvin sopimaan. Pelastustiet ja ajoväylät tulee olla vapaana!

FHRA Cruisin Pre-partyt on saavuttaneet harrastajat hienosti ja olemme todella iloisia, että Malmin lentokenttä toimii pitstoppina niin monelle harrastajalle Stadin Cruising iltoina!

Pidetäänhän paikka siistinä, eikä muutenkaan sikailla meille niin rakkaalla Malmin lentokentällä.

Burnoutit on lentokenttäalueella kielletty!

Finnish Hot Rod Association ry toivottaa kaikki harrastajat tervetulleeksi paikalle!

Tapahtuma on ilmainen! Saa jakaa. 😊

Tervetuloa!

FHRA Cruising Pre-Partyssä mielenilmaisu kentän säilyttämisen puolesta!
Friends of Malmi Airport on kutsunut kokoon ihmiset mielenilmaisuun Malmin lentokentän säilyttämisen puolesta. Ajankohdaksi valikoitui FHRA Cruising Pre-Party, kun tuolloin paikalla on jo valmiiksi paljon ihmisiä ja paikkakin sopii tähän luonnollisesti hienosti.
FHRA Cruising Pre-Party vol. 30 alkaa klo. 17.00 ja mielenilmaisu on tarkoitus tapahtua klo. 17.00-18.00 välillä. Ajatuksena on muodostaa ihmis- ja autoketju kiitoteitä suojaamaan – edes symbolisesti!
Tilaisuus on ilmainen ja mielenilmaukseen saa osallistua. Paikalle tulee ehkä enemmän ihmisiä jalkaisin, kuin normaalisti. Huomioittehan cruisaillessa jalankulkijat, niin kuin aina.
Alueelle ei ole suunniteltu yleisöpysäköintiä niin sanotusti tavisautoille, joten jos et ole tulossa harrasteajoneuvolla, pysäköithän ajoneuvosi aitojen ulkopuolelle.
Malmin lentokenttä on meille kaikille tärkeä ja rakas. Osoitathan tukesi asian puolesta.